angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σύμφωνα με το gsmarena και το site της sony έχει. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_e1-5966.php http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e1/specifications/#tabs
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Κάποιο καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω απ'ευθείας μουσικη απο το youtube? (android kit-kat) Aν και έχει περάσει λίγος καιρός... Με το tubemate θα κάνεις δουλειά. Δεν υπάρχει στο store, γκουγκλαρέ το. Αφού κάνεις εγκατάσταση και αφού πας να κατεβάσεις πρώτη φορά τραγούδι θα σου ζητήσει το mp3 converter θα πατήσεις αποδοχή και θα το βάλει και αυτό μόνο του. http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια μπορειτε να προτεινεται καμια συσκευη με android: smartphone ? tablet ? για να χρησιμοποιησω VSCO CAM εκεινη την εφαρμογη για επεξεργασια φωτογραφιας, ποιες συσκευες το υποστηριζουν και ποιες το σηκωνουν 2πυρηνα, 4πυρ? και απο 100 γιουρο και κατω εαν γινεται. Να εχει βασικα κανενα micro USB ή και mini SD για μεταφορα στο pc, καμερες κτλπ δεν με ενδιαφερουν αρκει μονο να μπορει να σηκωσει jpg αρχεια απο dslr. ταμπλετ ... κινητο....? καμια ιδεα? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από Επισκέπτης
johnnyman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια,σημερα αγορασα το 3c toolbox pro.μπορειται να μου πειτε πως κανουμε τα settings να γινονται applied on boot?δεν το βρισκω πουθενα...
Acepower Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 παιδια μπορειτε να προτεινεται καμια συσκευη με android: smartphone ? tablet ? για να χρησιμοποιησω VSCO CAM εκεινη την εφαρμογη για επεξεργασια φωτογραφιας, ποιες συσκευες το υποστηριζουν και ποιες το σηκωνουν 2πυρηνα, 4πυρ? και απο 100 γιουρο και κατω εαν γινεται. Να εχει βασικα κανενα micro USB ή και mini SD για μεταφορα στο pc, καμερες κτλπ δεν με ενδιαφερουν αρκει μονο να μπορει να σηκωσει jpg αρχεια απο dslr. ταμπλετ ... κινητο....? καμια ιδεα? Αν πάντως θες ολόκληρη συσκευή για μία και μόνο εφαρμογή και θες να κάνεις και οικονομία, δοκίμασε να στήσεις ένα Android στο PC σου, μέσω emulation: VMWare, VirtualBox, Bluestacks, google is your best friend. Με ένα PCάκι 4ετίας, πιστεύω ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αν πάντως θες ολόκληρη συσκευή για μία και μόνο εφαρμογή και θες να κάνεις και οικονομία, δοκίμασε να στήσεις ένα Android στο PC σου, μέσω emulation: VMWare, VirtualBox, Bluestacks, google is your best friend. Με ένα PCάκι 4ετίας, πιστεύω ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος... αυτο ειναι το θεμα οτι τα εχω δοκιμασει ολα και bluestacks με instagram κτλπ κολλαει παρα πολυ και δε λεει το pc να φορτωνει εκεινο το toolbar και .....αυτο ψαχνω τωρα να περασω το android στο λαπτοπ (athlon dual 5ετιας sony vaio) οπως το καταφερα και πριν κανα χρονο με sd card αλλα μονο σαν read το διαβαζε, μπουταριζε το λαπτοπ στο android δεν επαιζε με install....και δεν ειχα δυνατοτητες για αποθηκευση καθολου... Εαν και εφοσον μπορω να αποθηκευω για να εχω παρε-δωσε τις φωτογραφιες android - pc/laptop, pc/laptop - android τοτε μια χαρα! Απλα ρωταω εαν κανενας ξερει τα vsco cam και σε ποιες συσκευες τρεχουν ικανοποιητικα και μεχρι ποσα λεφτα. Αν ειναι εφικτη και αξιζει ολη η φαση και αν ισχυει φυσικα εκτως εαν τα φατναζομαι ολα λαθος αλλιως εως ενα 50ρικο για μια πατατια συσκευη που αρκει να παιζει τα φιλτρα, αναλυση οθονης ips κτλπ δεν παιζει κανενα ρολο για μενα αυτη τη στιγμη, εκει θα τα περναω αλλου θα βλεπω. ευχαριστω ρε. καμία πρόταση?
strokt up Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Aν και έχει περάσει λίγος καιρός... Με το tubemate θα κάνεις δουλειά. Δεν υπάρχει στο store, γκουγκλαρέ το. Αφού κάνεις εγκατάσταση και αφού πας να κατεβάσεις πρώτη φορά τραγούδι θα σου ζητήσει το mp3 converter θα πατήσεις αποδοχή και θα το βάλει και αυτό μόνο του. http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android Ευχαριστώ
carrypizza Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 εφαρμογη για να αλλαζω τα highscore σε παιχνιδια ? 1
euxoulhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 εφαρμογη για να αλλαζω τα highscore σε παιχνιδια ? αα εσυ εχεις μεγαλο θρασος 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 εφαρμογη για να αλλαζω τα highscore σε παιχνιδια ? gamekiller ! δεν δουλευει σε ολα
pillopoulos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρουμε εφαρμογή που να περνάει αρχεία (πχ. mp3) από το κινητό με OTG σε φλασακι; έχω το HTC one ρουταρισμενο. 1
ekkli Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρουμε εφαρμογή που να περνάει αρχεία (πχ. mp3) από το κινητό με OTG σε φλασακι; έχω το HTC one ρουταρισμενο. οποιοσδήποτε file explorer δεν σου κάνει αυτή την δουλειά; έχω στο ρουταρισμένο tv box es file explorer και καθημερινά κάνω αυτή την δουλειά περνώντας σειρές, ταινίες κλπ. Εκτός αν το otg αλλάζει κάτι, αλλά δεν νομίζω.
pillopoulos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 οποιοσδήποτε file explorer δεν σου κάνει αυτή την δουλειά; έχω στο ρουταρισμένο tv box es file explorer και καθημερινά κάνω αυτή την δουλειά περνώντας σειρές, ταινίες κλπ. Εκτός αν το otg αλλάζει κάτι, αλλά δεν νομίζω. Α, δεν το ήξερα. Θα το κοιτάξω, σ' ευχαριστώ πολύ.
Big Boss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εκτός από VLC και walkman τι άλλο παίζει 24bit@192000Hz flac? Έχω δοκιμάσει play music,rocket player,n7player,doubletwist και bs player. όλα παίζουν μέχρι 24bit@96000Hz 1
ekkli Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 να ρωτήσω κι εγώ μερικά πράγματα σαν φρέσκος στον κόσμο των android αλλά και των smartphones γενικότερα με ένα S III neo που μου χάρισε την Παρασκευή η cosmote ψάχνω τις apps για τα εξής 1.φύλαξη password , για τα πάντα. Από pin κάρτας τραπέζης μέχρι εισόδου σε φόρουμ. Φαντάζομαι ότι σημαντικό κριτήριο είναι να φυλάει κωδικοποιημένα όλα τα passwords στους server. 2. αποθήκευση καρτών bonus από super market. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο χρήσιμο app μέχρι που το διάβασα πριν κάνα μήνα στο section των προσφορών. Είδα ότι υπάρχουν πάρα πολλά στο playstore, ποιο να επιλέξω; 3. app για δίπλωμα οδήγησης, γιατί είπα στα τριάνταφεύγα μου να γίνω νόμιμος . Επίσης υπάρχουν πολλά στο playstore, έχουμε δοκιμάσει κάποιο; 4. Υπάρχει app για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος; Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί και να εξομοιώνει όλο τον λογαριασμό λόγω των διαφορετικών τελών ανά περιοχή, αλλά θα μου αρκούσε να μπορούσε να υπολογίσει μόνο την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, αυτό που στο λογαριασμό λέει: για την δεη πληρώνετε τόσο. Ένα απλό calculator κιλοβατώρας δηλαδή. Να του δίνω ενδείξεις μετρητή και να μου λέει τόσα. 5. έψαχνα mail client και είδα ότι έχει γίνει εκτενής κουβέντα εδώ τους τελευταίους μήνες, αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: καθότι με ενδιαφέρει να παρακολουθώ 4-5 λογαριασμούς gmail, μήπως θα έχω πιο ελαφρύ κινητό αν κρατήσω την εφαρμογή gmail από το να βάλω λχ το cloud magic; 6. Το DU Speed Booster κάνει δουλειά; Μου το δείξανε χθες βράδυ και μου είπαν τα καλύτερα αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός. Γενικά, υπάρχει εφαρμογή που να κάνει αξιόπιστη τέτοια δουλειά, όπως υπόσχεται το DU Speed Booster ; Και μια πιο γενική ερώτηση, με συνεχή εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογών στο κινητό, γεμίζω σκουπίδια; Πχ για τις εφαρμογές εξετάσεων διπλώματος οδήγησης, θα μπορούσα να τις δοκιμάσω εγώ και να μην ρωτάω εδώ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αφήνουν κατάλοιπα. Υπάρχει κάποια ασφαλής μέθοδος για αυτό; Κάτι σε φάση ccleaner. Κάνουν καλή δουλειά αυτά στα κινητά μας; Υπόψιν ότι δεν είμαι root. Από την μία γουστάρω τρελά να γίνω app tester αλλά από την άλλη έχω δει κινητά πως πέφτουν με τον καιρό και γίνονται μη λειτουργικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια και την υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα