jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Χρησιμοποιει κανεις kiwi browser? Αν ναι, εμφανιστηκε και σε εσας αυτο το καραγκιοζιλικι με τις "ειδησεις" στην νεα καρτελα? Το κανει ακομα και με απενεργοποιημενη την σχετικη επιλογη. Στο changelog του λεει βεβαια αυτο, αλλα δεν βρισκω τον "σταυρο" για να το απενεργοποιησω Important, to remove the news, just click on the cross (it's not deep in Settings anymore). https://github.com/kiwibrowser/android/releases/tag/Yuzu
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Χρησιμοποιει κανεις kiwi browser? Αν ναι, εμφανιστηκε και σε εσας αυτο το καραγκιοζιλικι με τις "ειδησεις" στην νεα καρτελα? Το κανει ακομα και με απενεργοποιημενη την σχετικη επιλογη. Στο changelog του λεει βεβαια αυτο, αλλα δεν βρισκω τον "σταυρο" για να το απενεργοποιησω https://github.com/kiwibrowser/android/releases/tag/Yuzu Εγω και μαλιστα φανατικα. Μαμει και δερνει και κοβει και διαφημισεις. Στην εικονα σου προσεξε ενα παραξενο εικονιδιο πάνω δεξια απο την πρωτη ειδηση και κατω απο τις 3 καθετες τελειες. Αυτο το παραξενο εικονιδιο ειναι δυο εικονιδια, ενας σταυρος με τις "bookmarks" και ένα Χ με τις ειδησεις. Σε εμενα μολις φορτώσουν οι ειδησεις ξεχωριζουν, ο σταυρος πανω απο τα home bookmarks και το Χ πάνω απο τις ειδησεις. Μολις πατησω το Χ, τελεος οι ειδησεις Βολικο για τους νεους χρηστες (που αδυνατον να μπουν τοσο στις ρυθμισεις), αλλα για εμας τους πάλιουρες ειναι καραμπέρδεμα λόγω συνηθειας.
jim_p Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Βγαλε μου ενα screenshot απο το δικο σου αν θες γιατι παταω αυτο το πραγμα εκει και το μονο που μου λεει ειναι αυτο εδω
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jim_p είπε Βγαλε μου ενα screenshot απο το δικο σου αν θες γιατι παταω αυτο το πραγμα εκει και το μονο που μου λεει ειναι αυτο εδω 1
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το βρηκα. Το " * " εκει πανω δεξια σε μενα ειναι το "+" που πεφτει πανω στο "x" και γινεται αχταρμας. Αν το πατησω ομως εκτελει την λειτουργια του "+", γιαυτο και πεταει αυτο στην δευτερη εικονα μου. Οποτε εβαλα μια σελιδα εκει περα οπως εσυ, το "x" και το "+" διαχωριστηκαν, πατησα το x και εφυγε η σαπιλα απο κατω.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/12/2018 στις 9:42 ΠΜ, Federacion είπε Τελικά γράψε λάθος/ Χωρίς ρουτ ή πληρωμή adblocker δεν δουλεύει σε galaxy s6 andoid 7 Δοκίμασε το adhell αφού έχεις Samsung. 1
Bourdoulas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Federacion είπε Αμέσως! Στο reddit θα βρεις το apk. Δεν έχω διαθέσιμο Link αυτή την στιγμή. 1
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 ΟΚ, το βρήκα το apk, ομως ακόμα και οι παλιότερες εκδόσεις δεν δουλεύουν πια. Ευχαριστώ για την πρόταση! Ωπ βρήκα και τον τρόπο αλλά θέλει τρελή μανούρα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ!
Federacion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μου πήρε γύρω στην ώρα [με ένα μωρό στην πλάτη] αλλά τα κατάφερα! Χίλια ευχαριστώ! Εδώ και το λινκ
jim_p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Εχουμε καμια γνωμη για αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=se.ja1984.twee Ψαχνομαι να αντικαταστησω το hobi που ειχα εδω και 1 χρονο σχεδον. Απο την εκδοση 2 και μετα εγινε bloated και απαιτει να εινια συνδεδεμενο στο ιντερνετ ακομα και για να δειξει οτιδηποτε. Ξαναεβαλα την 1 απο την οποια δεν ειχα παραπονω, αλλα λεει δεν μπορει να συνδεθει και δεν συνεχιζει, οποτε θα το ξηλωσω εντελως. Απαραιτητες προϋποθεσιες - να ειναι μικρη σε μεγεθος και καταναλωση μνημης - να μην θελει λογαριααμο για να δουλεψει, σε οποιαδηποτε σελιδα ή υπηρεσια, πχ trakt - να μην θελει περιεργες αδειες, γιατι καποιες που δοκιμασα θελουν πχ προσβαση στις επαφες ακομα και στην ΚΑΜΕΡΑ - να μπαινει και σε android 4.3 για να τη βαλω και στο παλιο κινητο
alfeios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει καποιο apk που να μου επιτρεπει να οριζω οτι 10 απο τις 400 επαφες του κινητου μου θα καλουνται με την καρτα 1 και οι υπολοιπες 390 με την καρτα 2 ; θελω να αποφυγω την επιλλογη καθε φορα που κανω κληση γιατι γινονται λαθη απο απροσεξια που οδηγουν σε υψηλες χρεωσεις. Εψαξα τον dialer του κινητου (αυτον που ειχε απο την μανα του) αν μπορω να το κανω αυτο και δεν καταφερα να βρω κατι. Ας βαλω δευτερο dialer ή ας φτιαξω μια ομαδα με τα δεκα κινητα, με οποιονδηποτε τροπο κι αν γινεται ....
kostasrodos29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 18/12/2018 στις 10:22 ΜΜ, alfeios είπε Υπάρχει καποιο apk που να μου επιτρεπει να οριζω οτι 10 απο τις 400 επαφες του κινητου μου θα καλουνται με την καρτα 1 και οι υπολοιπες 390 με την καρτα 2 ; θελω να αποφυγω την επιλλογη καθε φορα που κανω κληση γιατι γινονται λαθη απο απροσεξια που οδηγουν σε υψηλες χρεωσεις. Εψαξα τον dialer του κινητου (αυτον που ειχε απο την μανα του) αν μπορω να το κανω αυτο και δεν καταφερα να βρω κατι. Ας βαλω δευτερο dialer ή ας φτιαξω μια ομαδα με τα δεκα κινητα, με οποιονδηποτε τροπο κι αν γινεται .... Μόνο σε ομάδα αν δεν βρεις κάτι να τις βάλεις έτσι ώστε να πατάς εκεί . Δεν βρήκα κάτι πάντος που να καλύπτει αυτό που θες .
alfeios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε Μόνο σε ομάδα αν δεν βρεις κάτι να τις βάλεις έτσι ώστε να πατάς εκεί . Δεν βρήκα κάτι πάντος που να καλύπτει αυτό που θες . Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες Το true phone ειναι οτι πρεπει γι αυτη τη δουλεια
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με την σημερινη ενημερωση του greenify (4.5.1 beta), μου βγηκε πανω αριστερα το εικονιδιο του greenify και μια μονιμη ειδοποιηση, ακομα και στη lockscreen, οτι τρεχει το service του greenify. Στην προσπαθεια μου να την διωξω, τα εκανα χειροτερα και τωρα το συστημα με σπαμμαρει με αυτο στην εικονα που ειναι τριπλασιο σε μεγεθος και παλι δεν φευγει με τιποτα. Καμια ιδεα? Επιπλεον, ψαχνοντας εδω και εκει στις ρυθμισεις της εφαρμογης "συστημα android" (γιατι αυτης ειναι η νεα ειδοποιηση), πετυχα τα οσα φαινονται στις υπολοιπες εικονες. Οκ για τα οσα λεει για την opera και το τηλεφωνο, αλλα το swype και το kasetophono τα εχω απεγκαταστησει απο τον Ιανουαριο που τα εβαλα για δοκιμη, οποτε γιατι εχουν κατσικωθει εκει μεσα? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα