Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εταιρίες κατασκευής κινητών σε σύμπλευση με τις εταιρίες κινητής γιατί υπάρχουν  διαπλεκόμενα συμφέροντα μεταξύ τους, πλασσάρουν στην αγορά συσκευές χωρίς τσιπακια radio fm.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Φιλτατοι.

Το νημα εχει τιτλο Android Applications. Αρα συζηταμε για εφαρμογες μονο, δεν ειναι generic android συζητηση. Αν καποια απορια μας φαινεται πως θα τραβηξει ή ειναι περιπλοκη, ανοιγουμε νεο θεμα. Ο λογος? Θα χαθει η πληροφορια για μελλοντικη χρηση και το νημα θα γινει μπαχαλο.

Τα περι call recording απο τη στιγμη που εγινε γενικη η συζητηση για επαναφορες, backup, εγγυησεις κλπ, θελουν δικο τους θεμα. Οποτε σας μεταφερω τα τελευταια μηνυματα σε δικο τους θεμα.

kthnx bye

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή τύπου text on photo η οποία να υποστηρίζει ελληνικές γραμματοσειρές. Όλες οι εφαρμογές αυτού του  τύπου δυστυχώς δεν υποστηρίζουν ελληνικές γραμματοσειρές. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρω ελληνικές γραμματοσειρές ώστε να τις κάνω επικόλληση σε φωτογραφία;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, tzach1 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή τύπου text on photo η οποία να υποστηρίζει ελληνικές γραμματοσειρές. Όλες οι εφαρμογές αυτού του  τύπου δυστυχώς δεν υποστηρίζουν ελληνικές γραμματοσειρές. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρω ελληνικές γραμματοσειρές ώστε να τις κάνω επικόλληση σε φωτογραφία;

Greek Text on Photo δεν υπάρχει στο Play Store.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι οι εφαρμογες που εχουν το προβλημα στη συγκεκριμενη περιπτωση αλλα οι γραμματοσειρες που δεν υποστηριζουν ελληνικα. Τα ιδια χαλια θα εβλεπες αν πηγαινες να γραψεις ελληνικα με την ιδια γραμματοσειρα σε ενα προγραμμα σαν το photoshop στο pc.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stark είπε

Ο Nova Launcher Prime στα 0.59 € για όποιον ενδιαφέρεται.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime
image.png.5602d3f22db757b538a740b28363d5b0.png

Εν τω μεταξυ μιλαμε για χαλαρα τον καλυτερο και πληρως παραμετροποιησιμο launcher σε android. Στην τιμη αυτη ειναι κλεψια, οσοι δεν τον εχετε, ορματε.

• Like 3
Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια μικρή ερώτηση χωρίς να ανοίξω νέο θέμα, αν απλώς ενεργοποιήσω το OEM unlocking από τα developer options χωρίς όμως να ξεκλειδώσω τον bootloader χάνω την εγγύηση η όχι ;; Το ρωτάω γενικά ασχέτως μάρκας και μοντέλο. Ευχαριστώ και καλή χρονιά !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bep1995 είπε

Θέλω να κάνω μια μικρή ερώτηση χωρίς να ανοίξω νέο θέμα, αν απλώς ενεργοποιήσω το OEM unlocking από τα developer options χωρίς όμως να ξεκλειδώσω τον bootloader χάνω την εγγύηση η όχι ;; Το ρωτάω γενικά ασχέτως μάρκας και μοντέλο. Ευχαριστώ και καλή χρονιά !!

Και OEM και εντοπισμό σφαλμάτων USB επιβάλλεται να είναι ενεργοποιημένα.

Όχι δεν χάνεται η εγγύηση.

Εγγύηση χάνεις στα Samsung εφόσον γράψει το Knox.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Και OEM και εντοπισμό σφαλμάτων USB επιβάλλεται να είναι ενεργοποιημένα.

Όχι δεν χάνεται η εγγύηση.

Εγγύηση χάνεις στα Samsung εφόσον γράψει το Knox.

Αρα να φανταστώ δεν θα γράψει το Knox αν απλώς το ενεργοποιήσω απλός από τις ρυθμίσεις έτσι δεν είναι ;; Δεν έχω Samsung ενα Xiaomi Mi A2 έχω απλός ρωτάω πληροφοριακά. Έχω φυσικά ενεργοποιημένο και το USB debugging.

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.

Στο Α2 μπορείς να τον ξεκλειδώσεις και να τον κλειδώσεις όσες φορές θέλεις και η εγγύηση δε θα χαθεί, αρκεί όταν τους το πας να είναι με stock rom και κλειδωμένο bootloader.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angmar είπε

Στο Α2 μπορείς να τον ξεκλειδώσεις και να τον κλειδώσεις όσες φορές θέλεις και η εγγύηση δε θα χαθεί, αρκεί όταν τους το πας να είναι με stock rom και κλειδωμένο bootloader.

Ευχαριστώ για την απάντηση !! Εγώ ρωτάω μόνο τι γίνεται σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις το oem unlock από τις ρυθμίσεις χωρίς όμως στην πραγματικότητα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και ρωτάω γενικά όχι μόνο για το mi a2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...