Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bep1995 είπε

Αρα να φανταστώ δεν θα γράψει το Knox αν απλώς το ενεργοποιήσω απλός από τις ρυθμίσεις έτσι δεν είναι ;; Δεν έχω Samsung ενα Xiaomi Mi A2 έχω απλός ρωτάω πληροφοριακά. Έχω φυσικά ενεργοποιημένο και το USB debugging.

Επειδή το θέμα είναι για εφαρμογές μην το χαλάσουμε και μας την πούνε όχι δεν έχεις πρόβλημα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Επειδή το θέμα είναι για εφαρμογές μην το χαλάσουμε και μας την πούνε όχι δεν έχεις πρόβλημα.

Ok sorry. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για κάρτες, barcodes,qr κτλ;;που να μπορώ να βάλω λογαριασμό ώστε να μεταφέρω σε αλλο κινητό!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για κάρτες, barcodes,qr κτλ;;που να μπορώ να βάλω λογαριασμό ώστε να μεταφέρω σε αλλο κινητό!

Εμένα με έχει βολέψει για πολλά χρόνια τώρα το mobile pocket

https://play.google.com/store/apps/details?id=at.bluesource.mobilepocket

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Εδώ και καιρό στον chrom δεν λειτουργεί το tap and search. 

Δηλαδή όταν πατάς σε μια λέξη πάνω αυτόματος βγάζει μια μπάρα κάτω με την αναζήτηση.. 

Τώρα όταν πατάω για να κάνει αναζήτηση βγάζει ότι δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έχω σβηση και ξανά περάσει τον χρομ αλλά δίχως καμία διαφορά.. 

Καμία ιδέα κανένας? 

• Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Bayern είπε

Καλησπέρα 

Εδώ και καιρό στον chrom δεν λειτουργεί το tap and search. 

Δηλαδή όταν πατάς σε μια λέξη πάνω αυτόματος βγάζει μια μπάρα κάτω με την αναζήτηση.. 

Τώρα όταν πατάω για να κάνει αναζήτηση βγάζει ότι δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έχω σβηση και ξανά περάσει τον χρομ αλλά δίχως καμία διαφορά.. 

Καμία ιδέα κανένας? 

Μόλις το δοκίμασα, το ίδιο κάνει και σε μενα, υποθέτω θα λυθεί σε κανένα update...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια,

επειδή κατέβασα το tapatalk για να διαβάζω το insomnia στο iphone, και δε με ενθουσιασε, πως προτείνετε να το διαβάζω στο κινητό; υπάρχει κάποια εφαρμογή ή απλά το ανοίγετε στον ios chrome?

ευχαριστώ προκαταβολικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρειαζομαι μια εφαρμογη που να απανταει στις κλησεις με ενα δικο μου ηχογραφημενο μηνυμα . Θελω να την αγορασω , αλλα δεν ξερω ποια εφαρμογη προσφερει αυτη τη δυνατοτητα.

Εχει δοκιμασει καποιος κατι παρομοιο;

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tempes είπε

Χρειαζομαι μια εφαρμογη που να απανταει στις κλησεις με ενα δικο μου ηχογραφημενο μηνυμα . Θελω να την αγορασω , αλλα δεν ξερω ποια εφαρμογη προσφερει αυτη τη δυνατοτητα.

Εχει δοκιμασει καποιος κατι παρομοιο;

ευχαριστω

Ίσως κάποια εφαρμογή τηλεφωνητή.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ναι αλλά θέλω μια δοκιμασμένη εφαρμογή με αυτό που ζητάω. Όσες βρήκα στο playstore, έχουν αυτόματη απάντηση και απάντηση με SMS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου ζητάς δύσκολα κι εγώ ζητάω μια εφαρμογή να ηχογραφώ συνομιλίες αλλά δεν βρήκα πουθενά.Προφανώς δεν γίνονται όλα.

Επεξ/σία από monoxromos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...