Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Και μετά εάν πάθει κάτι και το πας για service θα σου πουν ότι εδώ έχεις πειράξει το κινητό άρα η εγγύηση δεν ισχύει.

Ούτε καν... έτσι το πήγα αντιπροσωπεία και δεν είπαν τίποτα...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο από ανοιχτό ηχείο με άλλο ΚΙΝΗΤΟ δίπλα μπορώ να γράψω ήχο όποτε εγκαταλείπω την προσπάθεια. Κρίμα που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε κινητά. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 20/6/2023 στις 1:40 ΜΜ, GATE123 είπε

Δες στην εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

Αν και να ξέρεις εδώ και χρόνια έχει καταργηθεί 

Αυτο δουλευει μονο αμα η κλήση δεν ειναι μεσω wifi ή voip , ουσιαστικά πρεπει να χεις κλείσει τα δεδομένα και να μην εισαι στο wifi . Την εχω γι αυτο το λεω.... εχω ψαχουλεψει κ τις ρυθμίσεις

Στις 22/6/2023 στις 12:49 ΠΜ, freegr είπε

Μόνο από ανοιχτό ηχείο με άλλο ΚΙΝΗΤΟ δίπλα μπορώ να γράψω ήχο όποτε εγκαταλείπω την προσπάθεια. Κρίμα που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε κινητά. 

Υπηρχε ενσωματωμενη στο λειτουργικό κιολας αλλα την καταργησανε για λογους προσωπικων δεδομένων

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Youtube
την προηγουμενη βδομαδα ενω ειχε ενεργοποιημενη σε απλους χρηστες τη λειτουργια με το συνεχομενο tap στο βιντεο και αυτοματη αναπαραγωγη σε χ2 ταχυτητα, ξαφνικα αυτη τη βδομαδα δεν υπαρχει, εχει συμβει σε κανεναν αλλο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω το video transcoder το οποίο είναι παρατημένο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο, απλό, με 1-2 επιλογές παραπάνω; πχ crop, rotate, markers. ίσως και δυνατότητα H265. Αν είναι και δωρεάν χωρίς διαφημίσεις όπως το συγκεκριμένο θα ήταν ακόμα καλύτερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στο find my device να δίνει στοιχεία κάθε φορά που το ζητάω από άλλη συσκευή ?

Εάν δουλεύω την συσκευή και αναζητήσω από άλλη μου δείχνει την θέση. Αν όμως αφήσω την συσκευή ανοιχτή χωρίς να την δουλεύω τότε αν την αναζητήσω από άλλη συσκευή δεν μου δίνει στοιχεία παρά μόνο την θέση που ανιχνεύθηκε τελευταία φορά που την λειτουργούσα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερίζω τους συμφορουμίτες.

Μας έφερε ο νονός το δώρο που του ζητήσαμε, mp4 player και είναι android.

Andoid 4.4.2, γεμάτο με ένα σορό κινέζικα apps που αφαίρεσα, χωρίς playstore εγκατεστημένο, χωρίς youtube.

Έχετε να προτείνεται κάποια έμπιστη πηγή(apk) να του βάλω 2-3 πράγματα;

Youtube θα παίξει σε τόσο παλιό android;

Playstore υποστηρίζει άραγε ή κάποιο είδους store που να έχεις κάποιες εφαρμογές;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2023 στις 2:44 ΜΜ, nickol-us είπε

Καλησπερίζω τους συμφορουμίτες.

Μας έφερε ο νονός το δώρο που του ζητήσαμε, mp4 player και είναι android.

Andoid 4.4.2, γεμάτο με ένα σορό κινέζικα apps που αφαίρεσα, χωρίς playstore εγκατεστημένο, χωρίς youtube.

Έχετε να προτείνεται κάποια έμπιστη πηγή(apk) να του βάλω 2-3 πράγματα;

Youtube θα παίξει σε τόσο παλιό android;

Playstore υποστηρίζει άραγε ή κάποιο είδους store που να έχεις κάποιες εφαρμογές;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Καλημερα και Χρόνια πολλά! Η μόνη έμπιστη πηγή για apk και με παλιότερες εκδόσεις είναι η apk mirror

Apk mirror

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα αλλά χθες έγινε κάτι περίεργο στο android κινητό μου (tcl 10 pro). Κάποια στιγμή μου έβγαλε ότι έχει γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος του google λογαριασμού μου. Εγώ πάτησα απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου και μετά από λίγα λεπτά δεν μπορούσα να βρω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει στο φάκελο κάμερα της συσκευής.

Πλέον, μπορώ να τις δω μόνο μέσα της εφαρμογής google φωτογραφίες με μειωμένη ανάλυση.

Πώς μπορώ να τις επαναφέρω στη Συλλογή, στο φάκελο κάμερα, στην κανονική τους ανάλυση??

Από χθες έχω ψάξει τα πάντα και δεν βρίσκω τίποτα...

Αν κάποιος πιο έμπειρος μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!!

Επεξ/σία από sxetikos13
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδες εχουμε καμια εφαρμογη τυπου Teamviewer (ή και το ιδιο το Teamviewer βασικα ισως μας κανει) για απομακρυσμενο ελεγχο ενος κινητου?

Ιδανικα να μην θελει πολλα πολλα στην ελεγχομενη συσκευη, το να ζηταει νουμερικο κωδικο για να μου επιτρεψει να συνδεθω ειναι οκ, το να μου ζηταει να πληκτρολογησω περιεργους συνδυασμους λατινικων κλπ, δεν ειναι οκ.

Θελω βασικα να ελεγχω τη συσκευη της μητερας μου η οποια ναι μεν τα καταφερνει κουτσα στραβα, αλλα σε καποια πραγματα ψιλοσκαλωνει και προφανως ειναι απειρως πιο ευκολο να συνδεθω εγω στο ui της και να δω τι εχει κανει, απο το να προσπαθω να της εξηγω τι να πατησει για να θεσει στο Viber να μην κανει backup λ.χ

Δημοσ.
13 hours ago, stormrain said:

Παιδες εχουμε καμια εφαρμογη τυπου Teamviewer (ή και το ιδιο το Teamviewer βασικα ισως μας κανει) για απομακρυσμενο ελεγχο ενος κινητου?

Ιδανικα να μην θελει πολλα πολλα στην ελεγχομενη συσκευη, το να ζηταει νουμερικο κωδικο για να μου επιτρεψει να συνδεθω ειναι οκ, το να μου ζηταει να πληκτρολογησω περιεργους συνδυασμους λατινικων κλπ, δεν ειναι οκ.

Θελω βασικα να ελεγχω τη συσκευη της μητερας μου η οποια ναι μεν τα καταφερνει κουτσα στραβα, αλλα σε καποια πραγματα ψιλοσκαλωνει και προφανως ειναι απειρως πιο ευκολο να συνδεθω εγω στο ui της και να δω τι εχει κανει, απο το να προσπαθω να της εξηγω τι να πατησει για να θεσει στο Viber να μην κανει backup λ.χ

εχω δοκιμασει anydesk και ειναι οκ, εκτος εαν ανοιξεις εφαρμογη τραπεζας. Εκει μαυριζει η οθονη. Επειδη μενει σε λειτουργια στο background καταναλωνει αρκετη μπαταρια.

εχω δοκιμασει και rustdesk και ενω λειτουργει σωστα, δεν μενει σε λειτουργια στο background και καποιος πρεπει να εχει φυσικη προσβαση στην συσκευη για να το ενεργοποιει καθε φορα.

ΔΕΝ εχω δοκιμασει ακομα το hoptodesk αλλα εχει και αυτο τις ιδιες λειτουργιες.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ. SAMSUNG GALAXY NOTE20 ULTRA 5G

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgolavos είπε

δοκιμασει και rustdesk και ενω λειτουργει σωστα, δεν μενει σε λειτουργια στο background και καποιος πρεπει να εχει φυσικη προσβαση στην συσκευη για να το ενεργοποιει καθε φορα.

Ευχαριστώ! Δεν με χαλάει αυτο, ισα ισα, μπορω να της το εγκαταστήσω και να το ενεργοποιει οταν χρειαζεται, γιατί αν το anydesk τρεχει συνέχεια οπως λες και καταναλώνει μπαταρια, δεν βολεύει.

Rustdesk λοιπον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...