mindreader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Ρε παιδια, θελω προτασεις για εφαρμογες που κλειδωνουν την προσβαση σε ανοιγμα αλλων εφαρμογων. Οταν ανοιγουν συγκεκριμενες εφαρμογες που θα ορισω/επιλεξω, να ζητα password.
BadBoy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mindreader είπε Ρε παιδια, θελω προτασεις για εφαρμογες που κλειδωνουν την προσβαση σε ανοιγμα αλλων εφαρμογων. Οταν ανοιγουν συγκεκριμενες εφαρμογες που θα ορισω/επιλεξω, να ζητα password. Υπάρχει ενσωματωμένο στο Android. Πας στις ρυθμίσεις, στο Security and privacy, στο More security and privacy, στην κατηγορία Security έχει το App lock. Όποια εφαρμογή επιλέξεις κλειδώνει με τα βιομετρικά/κωδικούς που έχεις ορίσει στη συσκευή. Edit: Εάν έχεις πολύ παλιά έκδοση Android ή κάποιο skin εταιρίας και όχι καθαρό λειτουργικό, μπορείς να δεις εδώ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από BadBoy 1
mindreader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, BadBoy said: Υπάρχει ενσωματωμένο στο Android. Πας στις ρυθμίσεις, στο Security and privacy, στο More security and privacy, στην κατηγορία Security έχει το App lock. Όποια εφαρμογή επιλέξεις κλειδώνει με τα βιομετρικά/κωδικούς που έχεις ορίσει στη συσκευή. Edit: Εάν έχεις πολύ παλιά έκδοση Android ή κάποιο skin εταιρίας και όχι καθαρό λειτουργικό, μπορείς να δεις εδώ. Εχω samsung με android 13. Υπαρχει μεν Security and privacy, αλλα More security and privacy δεν υπαρχει. Μου διαφευγει κατι;
BadBoy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mindreader είπε Εχω samsung με android 13. Υπαρχει μεν Security and privacy, αλλα More security and privacy δεν υπαρχει. Μου διαφευγει κατι; Η Samsung έχει ένα από τα πιο πειραγμένα μενού. Εάν δεν υπάρχει η επιλογή, χρησιμοποίησε την εφαρμογή που προτείνει. Κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από BadBoy 1
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 39 λεπτά πριν, mindreader είπε Εχω samsung με android 13. Υπαρχει μεν Security and privacy, αλλα More security and privacy δεν υπαρχει. Μου διαφευγει κατι; Υπάρχει ο ασφαλής φάκελος που μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Δεν χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. 1
mindreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 11 hours ago, chios said: Υπάρχει ο ασφαλής φάκελος που μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Δεν χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. Μα θελω οχι απλως περιορισμο σε προσβαση σε αρχεια, αλλα να μην ανοιγουν εφαρμογες αν δεν δοθει κωδικος.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, mindreader είπε Μα θελω οχι απλως περιορισμο σε προσβαση σε αρχεια, αλλα να μην ανοιγουν εφαρμογες αν δεν δοθει κωδικος. Αυτό κανει ο Secure Folder. Του βαζεις μεσα τις εφαρμογές που θελεις και δεν εχεις πρόσβαση αν δεν ανοιξεις το περιβάλλον του Secure Folder. 1
tarantules Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ψάχνω χρονόμετρο που ανα ένα λεπτό να ακούγετε ένας ήχος πχ μπιπ ώστε να καταλαβαίνω οτι πέρασε το λεπτό ή ιδανικά να του ορίζω εγώ κάθε πότε θα ακούγετε.Έχετε τίποτα υπόψη; Είτε free είτε paid δεν υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από tarantules
tarantules Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 16 hours ago, tarantules said: Ψάχνω χρονόμετρο που ανα ένα λεπτό να ακούγετε ένας ήχος πχ μπιπ ώστε να καταλαβαίνω οτι πέρασε το λεπτό ή ιδανικά να του ορίζω εγώ κάθε πότε θα ακούγετε.Έχετε τίποτα υπόψη; Είτε free είτε paid δεν υπάρχει θέμα. Αν τυχόν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος για τέτοια εφαρμογή , βρήκα την Tabata Timer: Interval Timer στην οποία μπορείς να ορίσεις και κάθε πότε θα ακούγεται το ηχητικό. 2
Retrial Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Στις 10/1/2024 στις 10:34 ΠΜ, stormrain είπε Ευχαριστώ! Δεν με χαλάει αυτο, ισα ισα, μπορω να της το εγκαταστήσω και να το ενεργοποιει οταν χρειαζεται, γιατί αν το anydesk τρεχει συνέχεια οπως λες και καταναλώνει μπαταρια, δεν βολεύει. Rustdesk λοιπον! Υπάρχει και το HopToDesk που είναι επίσης open source και καλό. Δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά απλά το αναφέρω αν θες να το δεις και αυτό. 1 1
monoxromos Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Γεια χαρά αν ξέρεις πες μου το HopToDesk μπορεί να συνδεθεί με απομακρυσμένη οθόνη χωρίς επιβεβαιωση ή αποδοχή από την άλλη πλευρά;
Retrial Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 48 λεπτά πριν, monoxromos είπε Γεια χαρά αν ξέρεις πες μου το HopToDesk μπορεί να συνδεθεί με απομακρυσμένη οθόνη χωρίς επιβεβαιωση ή αποδοχή από την άλλη πλευρά; Δεν το γνωρίζω αυτό σόρρυ, όπως είπα δεν το χρησιμοποιώ απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική. Μπορείς να ρωτήσεις στο Reddit τους.
monoxromos Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 ΟΚ βρήκα την ρύθμιση,στο μεταξύ κοιτάζοντας το Rustdesk είδα μια προειδοποίηση... WARNING: YOU MAY BE BEING SCAMMED! If you are on the phone with someone you DON'T know AND TRUST who has asked you to install RustDesk, do not install and hang up immediately. They are likely a scammer trying to steal your money or other private information.
giorgolavos Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 Δημοσ. 14 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) On 05/04/2024 at 18:09, Retrial said: Υπάρχει και το HopToDesk που είναι επίσης open source και καλό. Δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά απλά το αναφέρω αν θες να το δεις και αυτό. Το HopToDesk ειναι fork του RustDesk και σε αρκετα forum το θεωρουν υποπτο επειδη δεν αναφερουν πουθενα οτι ειναι fork. Επισης ειχα αντιμετωπισει προβληματα με την συνδεσημοτητα και την οθονη να αναβοσβηνει οποτε το εχω μονο σαν εναλλακτικη λυση On 05/04/2024 at 20:55, monoxromos said: ΟΚ βρήκα την ρύθμιση,στο μεταξύ κοιτάζοντας το Rustdesk είδα μια προειδοποίηση... WARNING: YOU MAY BE BEING SCAMMED! If you are on the phone with someone you DON'T know AND TRUST who has asked you to install RustDesk, do not install and hang up immediately. They are likely a scammer trying to steal your money or other private information. Νομιζω οτι αυτο ειναι ενα μηνυμα που εμφανιζεται γενικα καθε φορα που κανεις install εφαρμογη remote control Επεξ/σία 14 Απριλίου 2024 από giorgolavos
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 ψάχνω μια εφαρμογή να την βάλω στην οθόνη του αυτοκινήτου για διαχείριση της μουσικής. Έχω φορτώσει με μερικά GB μουσικής και γίνεται χαμός. Τώρα έχω το aimp και μάλλον θα μείνω με αυτό αν δε βρω κάτι καλύτερο. Δοκίμασα και το vlc αλλά αυτό είναι για βίντεο κυρίως. Πολύ ωραίο το aimp αλλά ρωτάω μήπως και έχει κανείς καμια καλύτερη πρόταση. Θα μου άρεσε πχ να είναι όπως το vlc, να εμφανίζονται οι δίσκοι με φωτογραφία (thumbnails), να εμφανίζει τους στίχους, ταξινόμηση ανά καλλιτέχνη, είδος.... Οι πληροφορίες εννοείται υπάρχουν στα αρχεία. Δε θέλω να ψάχνει στο νετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα