yannis27gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 χειρουργός ή χειρούργος Χειρουργός. Τονίζεται στη λήγουσα γιατί έχει θετική σημασία. Αν τονίζοταν στην παραλήγουσα θα είχε αρνητική σημασία (βλέπε: κακούργος). 1
REDODIN7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Χειρουργός. Τονίζεται στη λήγουσα γιατί έχει θετική σημασία. Αν τονίζοταν στην παραλήγουσα θα είχε αρνητική σημασία (βλέπε: κακούργος). χειρουργός για τους γιατρούς του εξωτερικού εδώ Ελλάδα ταιριάζει περισσότερο το χειρούργος 1
yannis27gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Επειδή έχω μια κάποια εμπειρία από χειρουργεία, επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αν και η υγεία στην Ελλάδα είναι άκρως ανθυγιεινή, δεν αφορά την ποιότητα των χειρουργών μας που είναι εξαιρετικά υψηλή. Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί με τόσο τραγικό ΕΣΥ αν είχαμε και κακούς γιατρούς δε θα είχαμε μείνει ούτε 5 εκατομμύρια Έλληνες... 2
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 γειααααα σααααςςς! πως να συνδεσω ενα λαπτοπ ( hp compaq CQ70 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&docname=c01550112 ) με μια οθονη pc ? LG M2362 ) ? Το λαπτοπ εχει μια θυρα vga αρα τι καλωδιο χρειαζομαι; ή μπορω και με αλλο τροπο;
MetalGearFan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 να πιω μία κόκα κόλα ? σίγουρα θα πιω αύριο στην ταινία που θα πάω να δω αλλά μόλις έφαγα καταπληκτικό ρύζι με κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτα και θα ταίριαξε υπέροχα αλλά το όλο δίλημμα έρχεται από το ότι αποφεύγω να πίνω αναψυκτικά συχνά... (330 ml παγωμένη) να πιω μία κόκα κόλα ? σίγουρα θα πιω αύριο στην ταινία που θα πάω να δω αλλά μόλις έφαγα καταπληκτικό ρύζι με κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτα και θα ταίριαξε υπέροχα αλλά το όλο δίλημμα έρχεται από το ότι αποφεύγω να πίνω αναψυκτικά συχνά... (330 ml παγωμένη) πολύ το κουράζεις, άκου την δίψα σου ! @MetalGearFan H πολύ ζάχαρη είναι τοξική για τον οργανισμό σου http://www.youtube.com/watch?v=sXhKQEdIDa0 @MetalGearFan H πολύ ζάχαρη είναι τοξική για τον οργανισμό σου http://www.youtube.com/watch?v=sXhKQEdIDa0 υπερβάλλεις, ένα μικρό κουτάκι είναι, νομίζω πως θα ενδώσω @ MetalGearFan ένα μικρό κουτάκι σήμερα, ένα αύριο νάτος ο διαβήτης @ MetalGearFan ένα μικρό κουτάκι σήμερα, ένα αύριο νάτος ο διαβήτης οκ θα κάνω μερικά squats και κοιλιακούς πριν κοιμηθώ για να τα κάψω όλα
cb_papi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αύριο το πρωί θα πάω στην ΔΟΥ για να βγάλω ΑΦΜ για πρώτη φορά. Θα μου δώσουν τον αριθμό την ίδια μέρα ή θα χρειαστεί να περιμένω;
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 την ιδια μερα ,απλα θα εκτυπωσουν ενα χαρτι Α4 ειναι που θα λεγεται βεβαιωση αποδοσης αφμ! ψαξε για το τμημα μητρωου της εφοριας ! 1
cb_papi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Α πολύ ωραία.. Ευχαριστώ! Είχα πάει και σήμερα στο τμήμα μητρώου κατά τις 12 το μεσημέρι, μιας και δεν είχα τι να κάνω ενώ περίμενα να τελειώσει μία άλλη δουλειά, αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο και το παράτησα. Αύριο θα πάω κατά τις 8:30 και ελπίζω να είναι καλύτερα.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Σε δημοτική κλήση αν πληρώσω μέσα στο δεκαήμερο θα έχω 50% εκπτωση;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μπορει καποιος να μου πει τις κυρωσεις σε περιπτωση που σου δωσουν κληση για οδηγηση εντος δακτυλιου σε μερα που δε θα επρεπε; Ευχαριστω
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 διαβαζα κ εγω αυτο: http://news247.gr/eidiseis/apo_3_septemvrioy_o_prasinos_daktulios.1907505.html?utm_source=news247home&utm_medium=impnews&utm_content=tab5&utm_campaign=HW Οι παραβάτες των περιοριστικών μέτρων του δακτυλίου τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 6 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Διοικητικό πρόστιμο 200,00 ευρώ).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Κι εγώ για τα 200 ευρώ ξέρω, θυμάμαι ότι είχε και βαθμούς ποινής (5) αλλά δε βρίσκω σύνδεσμο να το επιβεβαιώσω. edit: εδώ λέει πως οι 5 βαθμοί είναι για κίνηση/στάθεμυση σε λεωφορειόδρομο, άρα άλλη περίπτωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ισχύει ο δακτύλιος μέσα στον Αύγουστο? θα εφαρμοστεί τελικά από το Σάββατο (1η Σεπτεμβρίου) ο πράσινος δακτύλιος ή πήρε πάλι αναβολή?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Για 3 Σεπτεμβρίου κάνει λόγο ο σύνδεσμος που παρέθεσε παραπάνω ο panosno1com.
Προτεινόμενες αναρτήσεις