remalis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Η αλήθεια είναι ότι από τη μια έλεγα ότι θα με έψηνε ένα multiplayer αλλά από την άλλη φοβάμαι μην αρχίσουν και αυτοί σαν τις άλλες 2 από τις 3Β και αρχίσουν να αμελούν το singleplayer στην προσπάθειά τους να πιάσουν την αγορά mmo. Σίγουρα πάντως θα πέσει λίγο η ποιότητα. Ενώ γενικά έλεγα ότι το singleplayer έχει αρχίσει να πεθαίνει και προτιμούσα να έχει και mp στοιχείο με το skyrim κατάλαβα ότι αν ενα παιχνίδι είναι καλοφτιαγμένο δεν χρειάζεται mp. Έχω παίξει 160 ώρες και ακόμα είμαι στο 60-70% αυτών που θέλω να κάνω και δε το έχω βαρεθεί καθόλου. edit: όπως τα λες zeniath, επίσης μου θύμησες ότι αφού το τελειώσεις έχεις και τα άπειρα mods. ps. btw έχει βγει καμιά πληροφορία για εκείνο το mod με tower defence φάση?
blacktulip Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ρε παιδιά που θα βρω την dark brotherhood ? απο οτι κατάλαβα δεν ειναι σαν το oblivion που έρχονται και σε βρίσκουν
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ρε παιδιά που θα βρω την dark brotherhood ? απο οτι κατάλαβα δεν ειναι σαν το oblivion που έρχονται και σε βρίσκουν Έρχονται και σε βρίσκουν μόλις κάνεις μία συγκεκριμένη αποστολή στην Windhelm.
ultrobyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 η μουτζα μου εχει ερθει και σε μενα αλλα στην windhelm δεν εχω κανει quests ακομα μονο τον πιτσιρικα απο το ορφανοτροφειο που αναφερεται στην dark brotherhood αλλα τιποτις ακομα. Αξιζει να join stormcloak rebellion η θα δω κατι που δεν θα μου αρεσει οπως καπου ειχα δει?? Μεχρι τωρα παντως το εχω λιωσει πανω απο 180 ωρες και δεν εχω προχωρησει σχεδον καθολου το main quest.
Greygore Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αξιζει να join stormcloak rebellion η θα δω κατι που δεν θα μου αρεσει οπως καπου ειχα δει?? Ανάλογα τι εννοείς με "κάτι που δεν θα σου αρέσει" . Και οι δύο παρατάξεις κάνουν πάνω-κάτω τα ίδια όσο αφορά εκτελέσεις, λεηλασίες και τα λοιπά "όμορφα" του πολέμου - ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει κάποιος καθ'αυτά "καλός" ή "κακός", οπότε διαλέγεις με ποιά ideals συμφωνείς περισσότερο, εθνικισμός/ προστασία της πατρίδας (Stormcloaks) ή επεκτατισμός/ ενοποίηση των χωρών (Imperials).
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Εγώ από την πρώτη ώρα δεν γούσταρα Ulfrig και Stormcloaks οπότε δεν δυσκολεύτηκα και ιδιαίτερα να διαλέξω. Είναι τι σου κάνει κλικ
hurin Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Άντε ρε με τους Nord, θέλουν να σκοτώσουν οτιδήποτε δεν τους μοιάζει! Με στέλνουν οι μπαστουνόβλαχοι οι Jarl να σκοτώσω giants, λες και ενοχλούν κανένα! Θάνατος στον Ulfric!
kostacurtas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Skyrim getting mounted combat Bethesda has announced mounted combat for Skyrim via a free title update. Those who have the game on Steam should make sure the beta version is up to date and try it out. No date just yet, but it will land on consoles as well. Patch notes can be found on the Bethesda Blog. http://www.youtube.com/watch?v=Gd7obtYzH4o
remalis Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Επιτέλους, το περιμενα πως και πως. Κάθε φορά για να φας έναν γελοίο να κατεβαίνεις και να ξανα-ανεβαίνεις απ'το φοράδι. Ελπίζω όμως να μην είναι μόνο για τοξο ε? Θα μπορείς να ρίχνεις και με σπαθί?
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ελπίζω όμως να μην είναι μόνο για τοξο ε? Θα μπορείς να ρίχνεις και με σπαθί? Στο βίντεο δείχνει όλα τα όπλα
Spiros83 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και θα αρχίσουν κάτι τρομερά bugs και θα βγουν ξεκαρδιστικά βίντεο στο youtube... Can't wait!
Tobajara Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Θα έχει και έφιππη τοξοβολία? Αν ναι μετράει, αν όχι μπααα... Όποιος ασχοληθεί και έχει παίξει και Mount and Blade ας μας πει τη γνώμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα