Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω σε κανα 2μηνο γιατί πριν 2 βδομάδες (αφού είχα σχεδόν τελειώσει και το 2ρο playthrough) έχασα τα saves. Οπότε κατά τον Οκτώβρη στο 3το playthrough. Δεν βιάζομαι κιόλας, i have satisfied my thrist for now

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου το κανει και εμενα αυτο (hidden) και ανακαλυψα οτι με μια ανανεωση (edit: η 2-3 :P ) θα μου δειξει κανονικα το mod :)

Επεξ/σία από gio@
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρατήρησα την εξέλιξη στο Skyrim Online Mod,το mod που μετατρέπει το Skyrim σε MMO.

Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε σχέση με όπως ήταν όταν ξεκίνησε. Τώρα έχει ενσωματωθεί chat system,και έχουν συγχρονιστεί τα animations,ονόματα,μορφές και στολές του χαρακτήρα και φαίνονται κανονικά.

http://www.youtube.com/watch?v=gcDoqKZ9OUU

Αυτά που λείπουν να υλοποιηθούν είναι το co-op questing,το pvp,και φτιάξιμο bugs...

Ανυπομονώ να σουλουπωθεί αυτό το mod για να δοκιμάσω πως θα είναι το Skyrim σε MMO...

Δημοσ.

Ανυπομονώ να σουλουπωθεί αυτό το mod για να δοκιμάσω πως θα είναι το Skyrim σε MMO...

Θα έχει βγει το Elder Scrolls Online μέχρι τότε.

Δημοσ.

Έχει κανείς πρόβλημα με επανεκινήσεις του υπολογιστή με την έκδοση του θείου;

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει.

Και δεν καταλαβαίνω πως δεν με πετά απλά στην επιφάνεια εργασίας.

Σκάναρα και για ιούς και τίποτα.

Επίσης αν υπάρχει καμιά προσφορά για το γνήσιο γιατί στο steam ακόμη 50 ευρώ το έχουν.

Δημοσ.

Επίσης αν υπάρχει καμιά προσφορά για το γνήσιο γιατί στο steam ακόμη 50 ευρώ το έχουν.

Με 30 καθάρισες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...