ikaruga24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εχει ομορφα τοπια και το λεω και εγω, πραγματικα...αλλα απλα λιγο καλυτερα απο το oblivion που εχει βγει κατι χρονια...αυτο θα πει χελωνοεξελιξη. Καλα δεν ειναι και -τοσο- χελωνοεξελιξη τουλαχιστον για τα τοπια. Το Oblivion ηταν τιγκα στο copy paste. Ολες οι σπηλιες ιδιες, ολα τα σπιτια ιδια, ολα τα περιβαλοντα με το ιδιο theme ιδια. Αυτη η λιγη ωρα που ασχοληθηκα με το Skyrim ομως μια χαρα φενεται το παιχνιδι αν βγαλουμε εκτος τα low res textures. Πραγματικα δινει την αισθηση οτι οι developers τα σχεδιασαν στο χερι. Εγω παντως μαγακι θα εξελιξω. Εχει μια ιδιαιτερη χαρη να βαζω 2 μαγειες και να τις κανω dual wield. Επισης μεγαλη υποθεση η πληθωρα μαγικων που σιγουρα θα με αφησουν να κανω και το περιβαλλον οτι γουσταρω. Χαλαρα θα επιστρεψω στις παλιες μεθοδους μου να παιρνω τα οπλα απο τα μαγαζια με τηλεκινηση και να σκοτωνω τον merchant με τα ιδια του τα οπλα.
Anastazio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εμενα στα @@ μου τα γραφικα,δεν σκαλωσα εκει,σκαλωσα ομως τρελα με τη μηδενικη αισθηση της μαχης σε melee...και σορρυ παιδες αλλα oi μαχες ειναι τεζα action based με καμια τακτικη...
ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά όλοι εσείς δώσατε 60€ και το πήρατε από το steam ή μένετε στο εξωτερικό; Γιατί εγώ έχω μείνει με το πουλί στο χέρι...
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 @Stavrakas13 και γενικα: Με το συστημα της υπογραφης μου και τις ρυθμισεις οπως φαινονται στις εικονες εχω γενικα 60 fps ακινητο και που και που σε κανα τοπιο μπορει να παει 57 - 55 κλπ για λιγο. Stavrakas13 νομιζω θα επρεπε να σου παιζει με πιο πολλα frames. Iσως ειναι και προβλημα του παιχνιδιου και οχι του συστηματος σου. Μπορει και εγω αμα παιξω πολυ ωρα να δω αλλα πραγματα.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθησα μεσα απο το αρχειο .ini να κανω καποιες αλλαγες που λετε αλλα οταν μπαινει το παιχνιδι κανει αυτοματο ελεγχο στα γραφικα και τα χανει..Μηπως πρεπει να το βαλω read-only; Ειναι σε λαθος γραμμη η εντολη του 3D renderer σου.Κανε την cut/copy ακριβως μετα την εντολη full screen=1 και θα λυθει το προβλημα σου.
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά όλοι εσείς δώσατε 60€ και το πήρατε από το steam ή μένετε στο εξωτερικό; Γιατί εγώ έχω μείνει με το πουλί στο χέρι... Eιναι λιγο ακριβο ακομα, ακομα και σε sites με cd keys: http://www.dlcompare.com/games/tesvskyrim-219. (Το πιο φθηνο, το cdkeyhouse ειναι στα Ρωσσικα, προσεξε.) Περιμενε λιγο καιρο. Edit: Πολυ καλη τιμη στο worldgames. Eχω παρει 2 παιχνιδια απο αυτο το μαγαζι και εμεινα ικανοποιημενος. Βεβαια πηγα και τα πηρα απο εκει, δεν ξερω με τις αποστολες τι γινεται. http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2669&vmcchk=1&m=2&k=skroutz
ee3509 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή όταν λέτε για melee τι εννοείτε καλο?!? Point and click? Τουλάχιστον κάνα παράδειγμα από game με καλο melee θα πείτε η έτσι απλά να είχαμε να λέγαμε? demon souls dark souls υπερτατο melee
ikaruga24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για το θεμα του ηχου στην ενταση εχει παρατηρησει κατι κανεις? Μονο σε εμενα παιζει χαμηλα σε σχεση με οτιδηποτε αλλο?
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Eιναι λιγο ακριβο ακομα Στο skroutz παντως απο 31ευρώ το βρίσκεις.
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Στο skroutz παντως απο 31ευρώ το βρίσκεις. Το ειδα και εγω και εχω κανει edit στο πιο πανω μου μηνυμα.. Το worldgames θα το εχει οπως λεει απο 14.10.2011
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λοιποοοον,εχω το συστημα της υπογραφης μου και δοκιμασα αρχικα να το παιξω σε ultra τα παντα με 16x AF & 2xAA Αλλα τα fps δεν ηταν οτι καλυτερο,οποτε τωρα ειμαι με 0xAA και 4xAF ενω παραλληλα εχω τα shadow medium Σε εξω περιοχες γενικα εχω 40-50 fps αλλα σε μια πολη που πηγα(whiterun νομιζω) πεφτουν στα 30 μολις μπω και ειναι μεταξυ 25-30 μολις παω στο ψηλοτερο σημειο της και την βλεπω ολοκληρη. Μου φαινεται ψιλο-crap performance για την 5870 αλλα δεν ξερω,τι λετε εσεις? Ο CPU σου σε κόβει πολύ..
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λες να τον κοβει ο επεξεργαστης? Τετραπυρινος και με oc στα 3,2? Γιατι? Απλα ρωταω για να καταλαβω.. Διαβαζω και εδω: http://www.gamespot.com/forums/topic/28874194/is-q6600-processor-too-out-of-date-for-skyrim Καπου διαβασα και αυτο: Το παιχνιδάκι είναι χαλαρά πιο cpu limited από ότι είναι gpu limited. Τυπικό γνώρισμα των RPGs ούτως ή άλλως. Το multithreading είναι πολύ χαλαρό και μετά βίας φτάνει το 200% εκ συνόλου 400% ενός quad core
ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά με δουλεύετε, εδώ διαβάζω σχόλια από άτομα που προφανώς παίζουν ενώ κανένα ελληνικό μαγαζί δεν το έχει (στο skroutz κοίταξα κι εγώ). Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι έχει συμβεί; Μόνο στην Ελλάδα φαίνεται να υπάρχει θέμα! Περίμενα 5 χρόνια και η προπαραγγελία μου δεν έφτασε ποτέ
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά με δουλεύετε, εδώ διαβάζω σχόλια από άτομα που προφανώς παίζουν ενώ κανένα ελληνικό μαγαζί δεν το έχει Φιλε αν εχεις τα νευρα σου δεν σου φταιει κανεις...τι δεν μπορεις να καταλαβεις? Οτι και πολυς κοσμος το παιζει πειρατικο???
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το o/c ειναι πλεον στα 3ghz αλλα δεν νομιζω οτι τα 200mhz κανουν τοσο μεγαλη διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα