Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι!

Βλέπω ότι δεν χάλασαν τα καλά του(μουσική,αίσθηση φανταστικού κόσμου,ωραίο και πλούσιο περιβάλλον).

Καλό σύστημα μαγείας μέχρι τώρα(1+1/2 ώρα παιχνιδιού),αλλά άθλιο melee.

Απορώ πως και δεν το άλλαξαν.

Το mount&blade warband με μηδενικό budget έκανε ένα πολύ ωραίο και αρκετά(έως πολύ)ρεαλιστικό σύστημα μάχης.

Αυτοί με τόσο χρήμα δεν έκαναν τίποτα να το βελτιώσουν(από είδα ούτε πάλι έκαναν τίποτα για το θέμα της ιππομαχίας); :-(

btw:Αυτές οι κονσολάδικες ui πόσο καιρό θα μας βασανίζουν;

Ήταν που ήταν πολύπλοκο και δύσχρηστο στο oblivion τώρα νομίζω χειροτέρεψε.

Πραγματικά το ποιο ξενερουά κομμάτι του παιχνιδιού.

π.σ παίζει και στο 15.6" laptop με 525M αλλά δεν μπορεί να πάει full screen και παίζω ουσιαστικά σε 7"! :shock:

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω τα side quests στον χαρτη αλλα δεν τα καταφερνω

παω quests-->misc κανω κλικ στο quest και παταω show on map αλλα συνεχιζει και δειχνει το main

παιζει τιποτα λαθος? αν οχι υπαρχει καποιο φιξ?

Δημοσ.

Άσε, πρέπει να επιλέξεις πρώτα το τμήμα μέσα στο οποίο είναι το side quest(π.χ. misc) και μετά το ίδιο,μόνο έτσι σου το δείχνει.

Δημοσ.

Με έναν quad core E 9300, 4 gb ram και μία 8800 gt μου έβγαλε low settings. Πείραξα λίγο AA x 4 και τρέχει νεράκι, αλλά σα να μου φαίνεται ότι κολλάει το ποντίκι, σα να έφαγε δυσκαμψία. Παίζει να οφείλεται στο AA αυτό?

Επίσης δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς και έχω κάποιες σύντομες απορίες:

Πήρα γατί το οποίο είναι rogue απ' ότι κατάλαβα, αλλά το melee σύστημά του είναι λίγο τραγικό, δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο μισό μέτρο και έλεγα μήπως πάρω κάτι σε hunter (αν υπάρχει) ή mage τώρα που είναι αρχή ακόμα.

Τι μου προτείνετε?

Είναι το input lag που βγάζει το vsync που έχει ενεργοποιημένο εξαρχής το παιχνίδι.Σε προηγούμενες σελίδες έχουν δοθεί τα λινκ που δείχνουν πως να το απενεργοποιήσεις.Αλλιώς googlαρέ το, εύκολο είναι.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν μου αρέσει, αν το θεωρώ το φοβερό παιχνίδι ή όχι αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ είναι το ίδιο με το rage.Δηλαδή σε πέντε ώρες από τη στιγμή που βγήκε το παιχνίδι, απλοί χρήστες βρήκαν τρόπο με πολύ μικρές αλλαγές, που μπορεί να τις κάνει ο οποιοσδήποτε, να το βελτιώσουν σε μερικά σημεία κάτι που δεν έκανε η εταιρεία.Και διερωτώμαι λοιπόν: τόοοοοοοσο δύσκολο ήταν να μπει μια επιλογή να βγάζεις το vsync πχ;Τόσο δύσκολο πια;Εντάξει, δεν το υπολογίζεις και πολύ το pc gaming, αλλά ε ρε φίλος, έστω για τα μάτια του κόσμου.Δυο λεπτά δουλειά είναι...

Δημοσ.

Σε ποιο φακελο μπαινει;

Μπορεις να το κατεβασεις με ετοιμο installer

Αν το εχεις απο steam τοτε το εχει preset

Αν το εχεις πειρατικο τοτε πας στο install dir και βρισκεις τον φακελο skyrim

Δημοσ.

Με έναν quad core E 9300, 4 gb ram και μία 8800 gt μου έβγαλε low settings. Πείραξα λίγο AA x 4 και τρέχει νεράκι, αλλά σα να μου φαίνεται ότι κολλάει το ποντίκι, σα να έφαγε δυσκαμψία. Παίζει να οφείλεται στο AA αυτό?

Επίσης δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς και έχω κάποιες σύντομες απορίες:

Πήρα γατί το οποίο είναι rogue απ' ότι κατάλαβα, αλλά το melee σύστημά του είναι λίγο τραγικό, δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο μισό μέτρο και έλεγα μήπως πάρω κάτι σε hunter (αν υπάρχει) ή mage τώρα που είναι αρχή ακόμα.

Τι μου προτείνετε?

Με το ιδιο συστημα αλλα με q6600 παιζω σε full HD,ολα high εκτος απο shadows medium,ανευ ΑΑ και FXAA,4xAF.Μαλιστα βλεπω οτι με παιρνει για ακομη καλυτερες ρυθμισεις.Απορω πως ειναι δυνατον μερικοι να λενε οτι ειναι βαρυ.

Δημοσ.

Με το ιδιο συστημα αλλα με q6600 παιζω σε full HD,ολα high εκτος απο shadows medium,ανευ ΑΑ και FXAA,4xAF.Μαλιστα βλεπω οτι με παιρνει για ακομη καλυτερες ρυθμισεις.Απορω πως ειναι δυνατον μερικοι να λενε οτι ειναι βαρυ.

Τα παιδιά που υποστηρίζουν ότι είναι βαρύ, πιθανώς να βασίζονται στα frames. Εμένα στο μάτι όμορφα μου φαίνονται τα γραφικά και το FRAPS το έχω απεγκαταστήσει από καιρό, γιατί δεν θέλω να παίζω σύμφωνα με τα frames, αλλά σύμφωνα με αυτό που βλέπω.

Εντάξει, Witcher 2 δεν είναι σε αυτόν τον τομέα, αλλά με χαλάει πολύ περισσότερο το interface του και to melee σύστημα, παρά τα γραφικά του.

Δημοσ.

Κάηκα λιγάκι το ΣΚ. :mrgreen: Τα γραφικά του με χάλασαν λιγάκι και μένα (μετά το witcher 2), όπως και τα μενού. Με logitech ποντίκι δε μπορείς να παίξεις καθόλου, το αριστερό του mouse δεν επιλέγει τίποτα. Με ένα Razer δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Φυσικά, με gamepad δεν παίζεται καθόλου, είμαι και archer και μου είναι αδιανόητο να κυνηγάω τον στόχο με το αναλογικό. Θυμίστε μου λίγο, τα όπλα με μαγεία πως γεμίζουν, αν γεμίζουν;

Δημοσ.

Κάηκα λιγάκι το ΣΚ. :mrgreen: Τα γραφικά του με χάλασαν λιγάκι και μένα (μετά το witcher 2), όπως και τα μενού. Με logitech ποντίκι δε μπορείς να παίξεις καθόλου, το αριστερό του mouse δεν επιλέγει τίποτα. Με ένα Razer δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Φυσικά, με gamepad δεν παίζεται καθόλου, είμαι και archer και μου είναι αδιανόητο να κυνηγάω τον στόχο με το αναλογικό. Θυμίστε μου λίγο, τα όπλα με μαγεία πως γεμίζουν, αν γεμίζουν;

Γιουζάρεις ( :mrgreen: ) ένα γεμάτο Soul Gem. Όσο πιο μεγάλο το soul gem τόσο πιο πολλά charges παίρνεις πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...