Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως η αίσθηση της μάχης είναι πολύ ποιο ανώτερη από αυτή που είδαμε στο oblivion και νομίζω οι mellee μάχες έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση ακόμα και από τα gothic risen. Η καλύτερη λύση για να πάιξεις σε mellee σωστά είναι να γυρνάς την κάμερα σε first person. Οτί και να λέμε πάντως το game είναι όντος κορυφαίο rpg. Οι τύποι έχουν δημιουργήσει για άλλη μια φορά μια παράλληλη fantasy πραγματικότητα.

Δημοσ.

Εχω εγω,για πες..

Τότε κατέβασε αυτή την εφαρμογή:

http://www.dragonshoutapp.com/

Θα φέρει τον χάρτη του παιχνιδιού στο iPhone,και σε αφήνει να σημαδέψεις σε διάφορα σημεία,και να προσθέσεις σχόλια και σημειώσεις!

Αντικαθιστά το journal.

Δημοσ.

Πάντως η αίσθηση της μάχης είναι πολύ ποιο ανώτερη από αυτή που είδαμε στο oblivion και νομίζω οι mellee μάχες έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση ακόμα και από τα gothic risen. Η καλύτερη λύση για να πάιξεις σε mellee σωστά είναι να γυρνάς την κάμερα σε first person. Οτί και να λέμε πάντως το game είναι όντος κορυφαίο rpg. Οι τύποι έχουν δημιουργήσει για άλλη μια φορά μια παράλληλη fantasy πραγματικότητα.

Γιατι υπαρχει κανεις που παιζει τα TES third person? :confused:

Δημοσ.

Εγώ. Και μάλιστα απορώ πώς τα παίζετε Fp. Μόνο με τόξο το γυρίζω σε fp.

Θέλω να έχω πανοραμική άποψη σε περίπτωση που μου την πέσουν από πίσω.

Δημοσ.

έπρεπε να σε αφήνει να κάνεις lock τον αντίπαλο και strafe γύρω του

Πολλές φορές πηγαίνουν για τον follower σου ή για το άλογο σου και βολεύει η 3d person κάμερα

Δημοσ.

Ναι εγώ, γιατί για κάποιο ηλίθιο λόγο σε 1st person εχω screen stuttering. Μπορώ να πω εκ πείρας ότι είναι εκνευριστικό το third person...

android.png

Δημοσ.

Κι εγώ 3rd person παίζω το περισσότερο διάστημα μόνο με το τόξο με βολεύει το 1st person γιατί μου μειώνει αρκέτα τα οπτικό πεδίο μου και για να δώ τι γίνετε μπρός-πλάγια-πίσω μου όλη την ώρα με ζαλίζει στο τέλος. :wacko:

Δημοσ.

1o πρόσωπο λόγω τόξου. Που και που γυρίζω σε 3ο, αλλά σε 3ο αισθάνομαι ότι δε μετέχω, απλά παρακολουθώ από ψηλά. Και αυτό με χαλάει!

Δημοσ.

τελικά το Patch προσθέτει προβλήματα ή το όλο σκηνικό έτυχε ; :confused:

Skyrim 1.2 patch has been released! But, Skyrim 1.2 patch reported to cause new problems from graphical framerate, lose magic resistance, bookshelves ceased to function, and Dragons flying backward. The next patch is expected to be released by Bethesda next week to fix this problems.

Mε λίγα λόγια, yo dawg we herd you like patches so we put new bugs in yo patches so you can want more patches while you download new patches.

Δημοσ.

Υπαρχει κανα bug στο παιχνιδι στο να μην εμφανιζονται καθολου οι δρακοι?Εχω μαζεψει ενα σωρο shouts αλλα δεν βρισκω δρακο για να μπορω να τα χρησιμοποιησω.

Δημοσ.

Εννοείς ότι δεν έχεις αρκετές dragonsouls για να κάνεις unlock τα shouts?

Πήγαινε College of Winterhold. 1 στις 2, όποτε πηγαίνω εκεί μου την πέφτει δράκος.

Δημοσ.

Παίδες μπορείτε να μου προτείνετε καλά mods χωρίς μεγάλο performance hit?Και κάτι άλλο επειδή το έχω από το θείο μπορώ να βάλω mods?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...