Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφε γιατι περιμενεις απο το Πλαισιο η το καθε πλαισιο?

Τσιμπα το απο καποιο site το παιχνιδακι,πιο φθηνα θα σου ερθει και μαλλον πιο γρηγορα

Κι αν καιγεσαι τοσο παρτο απο τον θειο μεχρι να παρεις και το κανονικο και μετα συνεχιζεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αδερφε γιατι περιμενεις απο το Πλαισιο η το καθε πλαισιο?

Τσιμπα το απο καποιο site το παιχνιδακι,πιο φθηνα θα σου ερθει και μαλλον πιο γρηγορα

Κι αν καιγεσαι τοσο παρτο απο τον θειο μεχρι να παρεις και το κανονικο και μετα συνεχιζεις

Γιατί δεν έχω κάρτα από τράπεζα,και οι τράπεζες είναι ανοιχτές τις ώρες που δουλεύω και κλειστές όταν δε δουλεύω που σημαίνει πως για να βγάλω τη κάρτα θα έπρεπε να μη πάω 1 μέρα στη δουλειά μου.

Δημοσ.

Γιατί δεν έχω κάρτα από τράπεζα,και οι τράπεζες είναι ανοιχτές τις ώρες που δουλεύω και κλειστές όταν δε δουλεύω που σημαίνει πως για να βγάλω τη κάρτα θα έπρεπε να μη πάω 1 μέρα στη δουλειά μου.

E δεν εχεις καποιον φιλο/-η με καρτα??Παρηγγειλε το με την δικη του καρτα απο εξω ή κατεβασε καποια DD εκδοση με την καρτα του και δωσε του τα χρηματα που αντιστοιχουν.Αν παλι δεν βρισκεις κανεναν, ευχαριστως να σε βοηθησω εγω με την δικη μου καρτα και να σου κανω την παραγγελια.

Δημοσ.

ασε που δε προκειται να σου βγαλουν...

Δημοσ.

Και γιατί δεν το αγοράζεις απο το internet με μιά προπληρωμένη κάρτα όπως η paysafe ; B)

Δημοσ.

Αν ηταν αληθινο θα εσπερνε

Όταν λές αληθινό, πώς το εννοείς; Στην περιγραφή του video υπάρχουν τα σχετικά link για την μεταφορά του Kinect στο PC, καθως και το πρόγραμμα αναγνώρισης φωνής που χρησιμοποιεί ο τύπος.

Δημοσ.

Παιδιά δεν σας φάνηκε μικρό (για elder of scroll);;;; Εγω έχω κάνει γύρω στα 100 quest μαζί με το κεντρικό... Πόσες είναι συνολικά;;;

Γενικά και στα προηγούμενα(elder of scrolls) το main quest ήταν πολύ μικρό όλο το ζουμί είναι στην εξερεύνηση του κόσμου,αφού έχει πραγματικά απίστευτα πολλά πράγματα για να κάνει κανείς.

Δημοσ.

E και τα περισσότερα side quest τα έχω κάνει. Τουλάχιστον αυτά που είναι με ομάδες αλλα και αρκετά απο τις πόλεις. Τώρα ένιωσα λιγάκι να επαναλαμβάνονται τα quests με λίγο παραλαγμένο θέμα (άμα δείς τον χάρτη μου δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι γεμάτο με εξερευνηυμένα κάστρα σπηλιές κτλ. Αφου σου λέω οτι έχω γύρω στα 100 τελειωμένα quest, τα δείχνει).

Εγω μάλλον θα το αφήσω και θα το ξαναπιάσω σε κανα 2μηνο όταν δεν θα θυμάμαι καλα τα προηγούμενα quests...

Άντε ας ελπίσουμε για κανα expansion

Υ.Γ. Κρίμα και δεν έπαιξα και πολλές ώρες...

Δημοσ.

Ότι θα έβρισκε κάποιος μικρό σε διάρκεια το Skyrim και λίγα τα quests δεν το περίμενα.

Τελικά είναι αλήθεια πως ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς να αφήσεις με τίποτα ευχαριστημένους

τους πάντες.

Πραγματικά, κάθομαι και κοιτάω την οθόνη αυτή την στιγμή και απορώ,

προσπαθώ να είμαι όσο ευγενικός μπορώ:

Σοβαρά τώρα ρε φιλαράκι, έκανες τα πάντα, έκανες όλα τα quests και τα sidequests,

και λυπάσαι που βρήκες το game μικρό σε διάρκεια και περιμένεις να βγει το expansion

πλέον για να συνεχίζεις να παίζεις;

Τι να πω, πραγματικά...

Δημοσ.

Ακριβως οτι εγραψε ο Arcanaloth,πραγματικα φιλε πες τουλαχιστον οτι θελεις να τρολαρεις,μην πετας πραγματα που δεν ισχιουνε....και ναι εζησα να ακουσω οτι το skyrim ειναι μικρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...