Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys...εχω προβλημα..!! πηγα να φλασάρο το Lite-On κ δε ξέρω τι πήγε στραβά κ τώρα δε μου βλέπει καθόλου to dvd driver ουτε το χβοχ ουτε το jungleflasher!!!!κ οταν έχω συνδεδεμένο το driver στο χβοχ πετάει E64 error !!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω drive Lite on/Philips με ixtreme 1.51 και μεχρι τωρα εκανα τα παιχνιδια wave 3 και επαιζα. Θελω να περασω το Lt 2 τωρα για να παιζω τα νεα παιχνιδια αλλα εχω την εξης απορια, θα εχω μηπως κανενα προβλημα στην φορτωση των παλιων παιχνιδιων μου ή ολα θα παιζουν με το νεο fw? Η κονσολα ειναι μπαναρισμενη δεν εχω θεμα ασφαλειας κτλ, αρκει να παιζουν ολα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγω ? Με BenQ drive φλασαρισμενο στην 1,51 μπορω να το φλασαρψ στην 2.0 και να περάσω το νεο update? Θα κρατησει το φλασαρισμα η πρεπει να το ξαναφλασαρω? Δεν έχω το original fw

Δημοσ.

Αν του κάνεις το νέο dashboard update απλά θα ξεφλασαριστει η κονσόλα σου και θα παίζει μόνο αυθεντικά παιχνίδια.

Για να μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια πρέπει απλά να το ξανά φλασαρεις σε ixtreme lt+ 2.0

Δημοσ.

Αν του κάνεις το νέο dashboard update απλά θα ξεφλασαριστει η κονσόλα σου και θα παίζει μόνο αυθεντικά παιχνίδια.

Για να μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια πρέπει απλά να το ξανά φλασαρεις σε ixtreme lt+ 2.0

Επειδή το είχα ξαναρωτήσει αυτό για το Hitachi-LG μου. Αρκεί να του περάσω το νέο dashboard και θα ξεφλασαριστεί αυτόματα; Ή πρέπει να του βάλω το παλιό original firmware και μετά να βάλω το dasboard;

Δημοσ.

Στα hitachi και το νέο dashboard update να περάσεις δεν θα το ξε φλασαρει γιατί απλά το σνομπαρει η ms και δεν το άλλαξε μοντέλο.

Όσο τώρα για το νέο φλασαρισμα ακόμα δεν έχει βγει ixtreme lt+ 2.0 για τα hitachi drive των παλιών xbox360.

Δημοσ.

Μάλιστα. Οπότε αν βγει κάποτε ixtreme lt+ 2.0 για το δικό μου, θα πρέπει να το ξεφλασάρω μόνος μου με rollback και δεν θα γίνει αυτόματα.

Δημοσ.

Εμεις με τα Hitachi μπορουμε να κανουμε το 13599 κανονικα?Τα xgd3 παιχνιδια δεν μπορουμε να τα παιξουμε ε?

Δημοσ.

Και το Dashboard update 2.0.13604.0 μπορείτε να κάνετε χωρίς πρόβλημα.

Αν δεν βγει ixtreme lt+ 2.0 και για τα hitachi τότε όχι δεν μπορείτε να παίξετε τα xgd3 games.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ειχα παρει το xbox ενα χρονο μετα απο την κυκλοφορια του και εχει drive samsung. Το ειχα φλασαρει τοτε σε ενα συνοικιακο μαγαζι οπου δεν εχω ιδεα τι firmware ειχε περασει αλλα τοτε δεν ειχαν βγει τα ixtreme. Μεχρι τωρα επαιζε τα παιχνιδια μια χαρα, εχω κανει και το προτελευταιο update που χρειαζοταν το deus ex χωρις κανενα προβλημα.

Σημερα δοκιμασα να βαλω το νεο Elder Scrolls V και το clone cd αλλα και το dvd decrypter μου βγαζουν σφαλμα οτι δεν χωρανε ολα τα δεδομενα στο dvd, το εψαξα σε καποια φορουμ και προτειναν να επιλεξω να γραψει μεχρι εκει που χωραει. Μολις το εβαλα στην κονσολα μου λεει οτι πρεπει να γινει Update αλλα δεν υπαρχει το αρχειο update στο dvd. Προσπαθησα να το εγκαταστησω και απο cd αλλα και απο φλασακι οπου και στις 2 περιπτωσεις κατεληγα σε e66 error με ενα κοκκινο λαμπακι. Εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω για να περασω το Update και να παιξω το παιχνιδι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...