Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον θελω ενα γατονι, κατα προτιμηση κοντα στα νοτια προαστεια Αθηνων να μου σενιαρει κατι.

οποιος ξερει καποιον ή μπορει ο ιδιος, ας μου στειλει ενα πμ παρακαλω.

ευχαριστω

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπερα προσπαθω να γραψω σε ενα  dl δισκακι ενα παιχνιδι με το imgburn  αλλα μου λει οτι δεν χωραει μπορω να κανω κατι αλλο ?

ευχαριστω πρωτη φορα προσπαθω να γραψω

η κονσολα ειναι Χbox 360 jasper chipset(softmod)

Δημοσ.

με τι αντιγραφικο προσπαθεις

θελει συγκεκριμμενο για να γραψει ολα τα νεα παιχνιδια

δεν σου εχει επιλογη overburn kai truncate?

πατα ενα απο τα δυο και προχωρα

στο 97% θα βγαλει ενα ερρορ αλλα πατα cancel

αν δεν σου βγαζει overburn εχεις παλια εκδοση imgburn

πατα απλα continue

καλο ειναι ομως να παρεις ενα αντιγραφικο συμβατο για να εχεις 100% επιτυχια

και δισκακια θα προτεινα verbatim

αλλιως βρες το burnermax payload tool και δες αν ειναι συμβατο το αντιγραφικο σου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Που μπορω να τσιπαρω ενα xbox 360?

Ξερει κανεις που γινεται να τσιπαρω το δικο μου xbox 360 slim καπου διπλα στιν γλυφαδα?

Και αν ξερετε ποσο κανει το τσιπαρισμα?

μπορει κανεισ να μου απαντησει please?

Δημοσ.

καλησπερα μπορω να σε βοηθησω αν κανεις τον κοπο

να κατεβεις προς πειραια

οτι θελεις στειλε πμ ενα τηλ να τα πουμε

Δημοσ.

Τσιπάρισμα xbox 360

Γειά σας. Εχω ενα xbox 360. Kαποτε το τσιπαρα και δουλευε. Αλλα μετα απο καποιο καιρο αγορασα για τοτε ενα καινουργιο παιχνιδι και αναγκαστηκα να κανω κατι σε φαση update αν καταλαβα καλα στο τσιπαρισμα για να το παιζει. Τοτε αρχισαν και τα προβληματα. Στην αρχη τα επαιζε ολα. Μετα απο καποιο καιρο αρχισε να μην διαβαζει κανενα παιχνιδι. Εδω και 1 χρονο το εχω και σκονιζεται και ειναι κριμα. Ο τυπος που το ειχε τσιπαρει το εκλεισε το μαγαζι και εγω δεν ξερω που να παω να μου το ξανατσιπαρουν --ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ -- και να μου κανουν και update το dashboard.

Μενω στην Νεα Σμυρνη. Κανενα καλο μαγαζι εδω κοντα (Παλαιο Φαληρο, Καλλιθεα, Νεο Κοσμο) μηπως γνωριζετε?

Δημοσ.

κάθε χρόνο τέτοια εποχή που αναβαθμίζει το firmware της η microsoft πρέπει να γίνεται εκ νέου νέο φλασάρισμα για τους νεότερους τίτλους

δεν έκαναν κάτι λάθος αυτοί,  απλά έτσι δουλεύει το θέμα με το xbox 

αν δε θες να πληρώνεις συνέχεια για αυτή τη δουλειά, μάθε να το κάνεις μόνος σου αν και είναι μανούρα ειδικά μέχρι να το μάθεις, αλλά μετά δε θα έχεις ανάγκη κανένα 

Δημοσ.

Βρηκα εναν τυπο αρχοντα ο οποιος ξηγιεται σπαθι. Μου ζητησε 60 ευρω για τσιπαρισμα του xbox 360 με xGD3 και καινουργιο lazer γιατι το αλλο ειχε χαλασει + το τελευταιο update στο dashboard. Το ειχα πισω μεσα σε 3-4 μερες και δουλευει κομπλε :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πριν μια εβδομαδα εκανα ανταλαγη ενα psp που ειχα με το xbox 360 ενος φιλου που αφτος το ειχε φλασαρη και επαιζε games απο cd που ο ιδιος τα εκανε  burn ετσι λοιπον και εγω σημερα συνδεσα το xbox στο internet και στο xbox live μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω update για να μπορεσω να συνδεθω εκανα και εγω update και τωρα εχω την εξης απορια,τωρα θα μπορω να παιξω games απο παιχνιδια που εχω κατεβασει και τα εχω καψει σε cd οπως πριν ???

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πριν μια εβδομαδα εκανα ανταλαγη ενα psp που ειχα με το xbox 360 ενος φιλου που αφτος το ειχε φλασαρη και επαιζε games απο cd που ο ιδιος τα εκανε  burn ετσι λοιπον και εγω σημερα συνδεσα το xbox στο internet και στο xbox live μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω update για να μπορεσω να συνδεθω εκανα και εγω update και τωρα εχω την εξης απορια,τωρα θα μπορω να παιξω games απο παιχνιδια που εχω κατεβασει και τα εχω καψει σε cd οπως πριν ???

αναλογα τι φλας και ποια εκδοση dashboard ειχε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...