Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

την εκδοση dashboard που ειχε πριν πως μπορω να την δω αφου εχω κανει update?

δεν μπορεις απλα θυμησου αμα το προηγουμενο ειχε πρασινες καρτελες!

Δημοσ.

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποια απο τα παιχνιδια που ειχε οπ φιλος σου να

δεις αν θα τα διαβασει αν οχι χρειαζετασι παλι φλασαρισμα και συγκεκριμμενο αντιγραφικο

γι ανα τα καις

ή αν γνωριζεις ποτε το ειχε φλασαρει τελευταια φορα ισως και να βοηθησει λιγο

αλλα για σιγουρα δοικιμασε καποια παιχνιδια να δεις τι θα κανει

θα σου προτεινα να το κανεις rgh να παιζει τα παντα απο σκληρο δισκο

και να μην χρειαζεσαι δισκακια και αντιγραφικο , εκτος αν σε ενδιαφερει να μπαινεις

και live

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση σου δυστηχος ο φιλος εχει φυγει στο εξωτερικο και δεν εχουμε επαφες αλλα αν τον πετυχω στο φβ θα τον ρωτησω ποτε το φλασαρισε αν και απο' τι θυμαμαι το ειχε φλασαρει πριν χρονια τελος παντων ειδα κατι βιντεο και διαβασα ωρες στο 360-gr για το πως μπορουμε να το φλασαρουμε και θα το δοκιμασω μαλλον

τωρα μια ερωτηση οταν λες θελω συγκεκριμμενο αντιγραφικο για να τα καιω δλδ μαι αυτο που εχει τωρα το pc μου δεν θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου???

οσο για το rgh λιγο δυσκολο μου φαινεται καθως δεν εχω λεφτα για να τα δωσω σε καποιον για να μου το κανει

δεν μπορεις απλα θυμησου αμα το προηγουμενο ειχε πρασινες καρτελες!

ναι φιλε μου το προηγουμενο ηταν καπως ετσι οπως στην φωτο

82063416484743Microsoft-Xbox-360-Kinect-

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση σου δυστηχος ο φιλος εχει φυγει στο εξωτερικο και δεν εχουμε επαφες αλλα αν τον πετυχω στο φβ θα τον ρωτησω ποτε το φλασαρισε αν και απο' τι θυμαμαι το ειχε φλασαρει πριν χρονια τελος παντων ειδα κατι βιντεο και διαβασα ωρες στο 360-gr για το πως μπορουμε να το φλασαρουμε και θα το δοκιμασω μαλλον

τωρα μια ερωτηση οταν λες θελω συγκεκριμμενο αντιγραφικο για να τα καιω δλδ μαι αυτο που εχει τωρα το pc μου δεν θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου???

οσο για το rgh λιγο δυσκολο μου φαινεται καθως δεν εχω λεφτα για να τα δωσω σε καποιον για να μου το κανει

ναι φιλε μου το προηγουμενο ηταν καπως ετσι οπως στην φωτο

82063416484743Microsoft-Xbox-360-Kinect-

ναι χρειαζεσαι φλασαρισμα! με το που εκανες την αναβαθμιση γυρισε το dvd drive σε original!

Δημοσ.

το ανοιξα πριν λιγο και θα δοκιμασω αν ειναι συμβατο το drive για να ξεκινισω την διαδικασια..

παντως ευχαριστω πολλυ για της απαντησης σας παιδια 

Δημοσ.

ναι θελει αντιγραφικο liteon ihas

αλλα μπορει να ειναι συμβατο και αυτο που εχεις

ψαξε για C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15

φλασαρε το αντιγραφικο που εχεις και θα δεις αν μπορει να

το δεχτει η οχι

αν χρειαστεις κατι μπορω να στο φλασαρω

Δημοσ.

Καλο ειναι αφου δινεις πληροφοριες να τις δινεις σωστα.

Το προραμμα max payload ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ PC DVD-RECORDER LITEON IHAS με καποιο firmware.

Απλα τρεχεις το εν λογο προγραμμα εχωντας ενα δισκακι dvd+r dl στο drive και αν ειναι συμβατο θα στο γραψει το προγραμμα.

Δημοσ.

ok παιδια θα το δοκιμασω και αν δεν, θα παρω αυτο το liteon αι χας

ευχαριστω πολλυ για τις απαντησης σας 

Δημοσ.

Γεια σας έχω την XBOX360 slim 4GB black with kinect αγορά 29/12/2011 και σκονίζετε καιρό. Αποφάσισα τελικά και αγόρασα το X360key από Link.png Site: ebw  τώρα πρόσφατα και περιμένω να παραλάβω  Αυτό που θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε είναι ότι διαβάζοντας και βλέποντας βίντεο και φώτο  παρατήρησα ότι υπάρχει και ένα κουτάκι με μια οθόνη  όπου στην φώτο και στις πληροφορίες από Link.png Site: ebw  δεν αναφέρεται.

α) Είναι αναβαθμισμενη έκδοση και δεν το χρειάζεται?

β) Πωλείτε χωριστά?

Έχω μιλήσει με τον πωλητή και δεν γνώριζε να μου πει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια σας έχω την XBOX360 slim 4GB black with kinect αγορά 29/12/2011 και σκονίζετε καιρό. Αποφάσισα τελικά και αγόρασα το X360key από Link.png Site: ebw  τώρα πρόσφατα και περιμένω να παραλάβω  Αυτό που θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε είναι ότι διαβάζοντας και βλέποντας βίντεο και φώτο  παρατήρησα ότι υπάρχει και ένα κουτάκι με μια οθόνη  όπου στην φώτο και στις πληροφορίες από Link.png Site: ebw  δεν αναφέρεται.

α) Είναι αναβαθμισμενη έκδοση και δεν το χρειάζεται?

β) Πωλείτε χωριστά?

Έχω μιλήσει με τον πωλητή και δεν γνώριζε να μου πει.

Ευχαριστώ

τωρα πια δεν το πουλανε μαζι με το remote!

Δημοσ.

αχρηστο ειναι , δεν θα σου χρειαστει καπου απλα εδινε καποιες πληροφοριες

eject , update κατι τετοια

και εγω αυτα που βαζω χωρις τα βαζω αφου δεν εχει κατι ουσιαστικο να δωσει

μην ανησυχεις μια χαρα θα εισαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...