basilis5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Στην Νεα Υόρκη έχει και εκεί έλλειψη? επειδή έδωσα παραγγελιά σε έναν φίλο που θα πάει. στην βοστωνη παντως πριν 2 βδομαδες δεν ειχε, και επισης μεσω ιντερνετ τα στελνουν μετα απο 2 βδομαδες... γενικα γινεται ενας χαμος. Επισης οι τιμη του site δεν περιεχει φορο (φπα) ο οποιος αλλαζει αναλογα την πολιτεια.
gatoulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ρε παίδες αυτές οι θήκες απο Hong Kong, china λένε τίποτα??έχει πάρει κανείς??
gatoulis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 όταν συνδέω το ipad μέσω usb μου γράφει δεν φορτίζεται..είναι λογικό?
atheatos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 όταν συνδέω το ipad μέσω usb μου γράφει δεν φορτίζεται..είναι λογικό? Όταν η usb σου δεν δίνει πάνω από 1000mA ,ναι είναι... στην ουσία φορτίζει αλλά πολύ σιγα....δηλαδή αμα το κλείσεις και το ξανανοίξεις μετά από 2 ώρες θα έχει αυξηθεί το ποσοστο της μπαταρίας... Από τον φορτιστή είναι καλύτερο να το φορτίζεις....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Όταν η usb σου δεν δίνει πάνω από 1000mA ,ναι είναι... στην ουσία φορτίζει αλλά πολύ σιγα....δηλαδή αμα το κλείσεις και το ξανανοίξεις μετά από 2 ώρες θα έχει αυξηθεί το ποσοστο της μπαταρίας... Από τον φορτιστή είναι καλύτερο να το φορτίζεις.... Και για να φορτίσει μέσω USB ΔΕΝ πρέπει να το χρησιμοποιείς (η οθόνη πρέπει να είναι κλειστή). Διαφορετικά δεν θα φορτίσει ποτέ!
gatoulis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μια απορία..επέλεξα το Ipad να κάνει sync με τα του Iphone και όχι setup as new αλλά δεν έγινε.τι μπορεί να φταίει???
anpetsalis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εχτες τελικα εφτασε και το δικο μου απο αμερικα... απλα εχς μια απορια... πηρα την 3G εκδοση και το καπακι ποθ μπαινει η sim ειναι πολυ μικρο.. εχει μια καρτουλα μεσα της Τ&Τ αλλα καμια σχεση με τις δικες μας sim που ειναι τεραστια!! τι κανω τωρα???
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 μην ανησυχεις!!! Micro-Sim χρειαζεσαι, ή την κόβεις μόνος σου την Sim ή την παιρνεις απο κάποιο καταστημα κινητης τηλεφωνιας
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 το ipad2 εχει κανονικο gps, που δουλευει με δορυφορο? ξερω οτι το a-gps για να δουλεψει χριαζεται data, απο κινητη τηλεφωνια ειναι ετσι?
shodan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Μόνο η έκδοση 3g έχει gps.
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ξερω οτι το a-gps για να δουλεψει χριαζεται data, απο κινητη τηλεφωνια ειναι ετσι? Όχι, απλά η σύνδεση data μέσω κινητής ή το wifi βοηθάνε στο γρηγορότερο κλείδωμα θέσης.
axaxouxas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπορει καποιος να μου πει την διαφορα αυτονομιας αναμεσα σε i-pad 1 i-pad 2 ? Εχω βρει σε πολυ καλη τιμη και αριστη κατασταση το i-pad 1 στα 64 γιγα (320 ευρω) και σκεφτομαι την αυτονομια..... Τον εχω να περιμενει μεχρι την πεμπτη και λεω να το παρω... Με προβληματιζει η αυτονομια ομως Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα