tsofras Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ο ορθογραφικός έλεγχος λειτουργεί μόνο για ελληνικά. Τις αγγλικές λέξεις τις υπογραμμίζει όλες ανεξαιρέτως. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί ορθογραφικός έλεγχος και για τις δύο γλώσσες ταυτόχρονα? Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ και χρόνια (αν και πλέον τον παράτησα τον firefox) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ 1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Δηλαδη, καθε φορα πρεπει εσυ να του λες, σε τι γλωσσα ειναι γραμμενο το κείμενο; Δηλαδη, καθε φορα πρεπει εσυ να του λες, σε τι γλωσσα ειναι γραμμενο το κείμενο; σε κάθε ιστοσελίδα που πρέπει να γράψεις κείμενο, πρέπει να ενεργοποιείς και το αντίστοιχο λεξικό, αυτό έχω καταλάβει. Μπορεί και να κάνω λάθος και να μην θυμάμαι σωστά αλλά ΝΟΜΙΖΩ οτι εγραφα αγγλικά κάπου και δεν επιανε καμία λέξη οπότε με δεξι κλικ στο μέρος που εχω παραθέσει έπρεπε να επιλέξω και πάλι τα αγγλικά. 2
mountains1 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Οταν βλεπω οτι στον chrome, δεν μπορω ουτε καν Menu bar να εχω, λεω 'μας εχει μεινει μονο ο firefox'....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα