Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κατεβασει το προ κ το φιφα τα καινουργια ,το προ ειναι ομοαλο με γραφικα καλα το φιφα μου παιζει αλλα πολλες φορες κολαει στο παιχνιδι ,παιζετε ομως κ τα γραφικα ειναι χαλια σε συγκριση με το προ ,τι λαθος εχω κανει ,το gameplay του φιφα δυστηχως ειναι καλυτερο αλλα πειτε μου τι λαθος εχω κανει ,μπαινω στις ρυθμισεις μηπως εχει κατι να σουλουπωσω αλλα τιποτα , τα εχω κατεβασμενα απο το θειο ,εχω ενα i5 4gb την 5650 με 1gb .

Διαβασα πιο πριν οτι τα γραφικα εχουν ξεφυγει εμενα μου τα δειχνει καπως πετσοκωμενα κ το gameplay δεν ειναι ομαλο ενω παιζω που κ που σπαει .

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια στο Head to head seasons υπαρχουν cheaters?? Γιατι σε καποια ματσ λες και μου κελβουν την μπαλα με τρεξιμο και πασα ελεος δηλαδη!!! :mad:

Δημοσ.

Οκ ξεκαθαρα πια εχω προβλημα στο online. Οπως ειπα και πριν μερικα ποστς, παιχνιδι με παιχνιδι, η ταχυτητα της ομαδα μου και οχι του παιχνιδιου(ειναι normal) παρουσιαζει ανωμαλιες. Οι παικτες γινονται τρομακτικα δυσκινητοι και βαριοι πραγμα που βγαζει ματι ρε παιδι μου και δεν εχει να κανει με διαφορα δυναμικοτητας ομαδας. Εδω ειχα την Chelsea και ΣΕΡΝΟΝΤΟΥΣΑΝ οι παικτες, εχανα την μπαλα με το παραμικρο, μια πασα δε μπορουσα να αλλαξω σωστα. Μεχρι που πριν λιγο, εκει που επαιζα ενα season και ειχα το συγκεκριμενο προβλημα, καπου στα μισα του 2ου ημιχρονου γινεται ενα "κλικ" και η ομαδα μου παιρνει τα πανω της και να μη τα πολυλογω παιζω ισος προς ισο.

Εκανα και δοκιμες σε offline single player και οντως υπαρχει θεμα, στο offline παντα η ομαδα ειναι οπως πρεπει. Στο online στους μισους+ αγωνες γινεται πραγματικα unplayable. Αν εχει και καποιος αλλος παρομοιο θεμα ας πει κατι ή εστω ξερει κανεις που μπορω να κανω ενα report τελος παντων μηπως και βρω λυση?

Δημοσ.

Απο το μεσημερι, ανοιγω το origin και δεν συνδεεται online. Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο? Δεν μπορω ουτε να παιξω online το fifa...

Δημοσ.

Απο το μεσημερι, ανοιγω το origin και δεν συνδεεται online. Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο? Δεν μπορω ουτε να παιξω online το fifa...

είχε πέσει το μεσημέρι

από τις 4 και μετά είναι οκ

Δημοσ.

Παιδια εχω κατεβασει το προ κ το φιφα τα καινουργια ,το προ ειναι ομοαλο με γραφικα καλα το φιφα μου παιζει αλλα πολλες φορες κολαει στο παιχνιδι ,παιζετε ομως κ τα γραφικα ειναι χαλια σε συγκριση με το προ ,τι λαθος εχω κανει ,το gameplay του φιφα δυστηχως ειναι καλυτερο αλλα πειτε μου τι λαθος εχω κανει ,μπαινω στις ρυθμισεις μηπως εχει κατι να σουλουπωσω αλλα τιποτα , τα εχω κατεβασμενα απο το θειο ,εχω ενα i5 4gb την 5650 με 1gb .

Διαβασα πιο πριν οτι τα γραφικα εχουν ξεφυγει εμενα μου τα δειχνει καπως πετσοκωμενα κ το gameplay δεν ειναι ομαλο ενω παιζω που κ που σπαει .

Εφόσον έχεις κάρτα γραφικών ΑΤΙ, πήγαινε στο Game Settings και ενεργοποίησε το Micro Stuttering.

atiw.jpg

Δημοσ.

Παίδες, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο post, ξέρει κανείς αν και πως μπορούμε να βάλουμε playlist με τραγούδια από τον δίσκο μας, μέσα στο game? Στο menu δηλαδή... Γιατί αυτά που έχει είναι κάπως μακριά από το γούστο μου :P

Δημοσ.

Mολις τωρα μου ξεκολλησε εμενα παντως. :)

Στρατηγε ολα καλα χωρις να κανεις τπτ?Εμενα μου βγαλε μηνυμα να το κανω παλι install! :eek: Παιδια μπορει καποιος που κατεβασε το fifa12 απο τον θειο να μου πει αν στο installation κανει το ατελειωτο αυτο update?Μεσω origin γινεται παλι η δουλεια?Επισης αν χρειαζεται καποια ρυθμιση για να μην κρασαρει (κατι διαβασα περι admin κλπ) και το πιο σημαντικο αν εχεις serial number απο αγοραστο παιζεις online?ευχαριστω!

Παντως Υπαρχει Live Chat για Customer support αν και μαλλον το γνωριζετε για οποιον δεν ξερει σε αυτη τη διευθυνση http://support.ea.com/app/home/showhome/true καντε κλικ στο 'Contact us " (το chat ειναι ενα μπλε κουτακι,δεν βγαινει παντα με την πρωτη προσαθηστε καποιες φορες). εμενα μου φανηκε αρκετα χρησμιο οταν δεν μπορουσα να τρεξω το παιχνιδι ,δεν μου εδωσαν ξεκαθαρη λυση αλλα οσa μου ελεγαν με εκαναν να υποψιαστω ποια ειναι η λυση.

ποια ειναι η λυση?

Δημοσ.

Στρατηγε ολα καλα χωρις να κανεις τπτ?Εμενα μου βγαλε μηνυμα να το κανω παλι install! :eek: Παιδια μπορει καποιος που κατεβασε το fifa12 απο τον θειο να μου πει αν στο installation κανει το ατελειωτο αυτο update?Μεσω origin γινεται παλι η δουλεια?Επισης αν χρειαζεται καποια ρυθμιση για να μην κρασαρει (κατι διαβασα περι admin κλπ) και το πιο σημαντικο αν εχεις serial number απο αγοραστο παιζεις online?ευχαριστω!

εγώ το είχα από το θείο και απλά πέρασα το key μέσα από το παιχνίδι και έπαιξε χωρίς πρόβλημα

το μετακίνησα σε φάκελο που όρισα για τα origin games μέσα από τα settings του και πάλι δούλεψε χωρίς πρόβλημα

επειδή ήθελα να κάνω χώρο στο σκληρό που το είχα, άλλαξα φάκελο στα origin games σε άλλο σκληρό και έβαλα το key στο origin και μου το κατέβασε από την αρχή σαν fresh installation και κράτησε και όλα τα tournaments κλπ που είχα παίξει

μήπως δεν έχει χώρο στο σκληρό που θες να το εγκαταστήσεις ?

ίσως να παίζει ρόλο και από ποιό θείο το κατέβασες

και online παίζεις χωρίς πρόβλημα με το key μόνο

Δημοσ.

εγώ το είχα από το θείο και απλά πέρασα το key μέσα από το παιχνίδι και έπαιξε χωρίς πρόβλημα

το μετακίνησα σε φάκελο που όρισα για τα origin games μέσα από τα settings του και πάλι δούλεψε χωρίς πρόβλημα

επειδή ήθελα να κάνω χώρο στο σκληρό που το είχα, άλλαξα φάκελο στα origin games σε άλλο σκληρό και έβαλα το key στο origin και μου το κατέβασε από την αρχή σαν fresh installation και κράτησε και όλα τα tournaments κλπ που είχα παίξει

μήπως δεν έχει χώρο στο σκληρό που θες να το εγκαταστήσεις ?

ίσως να παίζει ρόλο και από ποιό θείο το κατέβασες

και online παίζεις χωρίς πρόβλημα με το key μόνο

Bizniz το παιχνιδι το αγορασα απο μαγαζι κλειστο με ναυλον!Τωρα κρατιεμαι να μην το σπασω :mad: σαν τελευταια προσπαθεια ειπα κι εγω στον θειο, το περιμενω απο ωρα σε ωρα...σκληρος σχεδον αδειος 1G,δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα...δεν ειπες τπτ για update οποτε να υποθεσω δεν εκανες;;;!!!

Δημοσ.

Στρατηγε ολα καλα χωρις να κανεις τπτ?

Οχι, δεν εκανα τιποτα. Και φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα και μετα απο καποια ωρα του εφτιαξε μονο του. Εκεινου στις 6 ηταν ενταξει το παιχνιδι. Εμενα εφτιαξε πιο μετα. Το μονο που θυμαμαι να εκανα προς το τελος, ειναι να κανω αποσυνδεση απο το origin, εξοδο, δεν θυμαμαι πως το λεει, μιας και ειχα τα στοιχεια αποθηκευμενα και εμπαινε κατευθειαν στο origin μολις ετρεχα τη συντομευση. Μετα εβαζα χειροκινητα τον κωδικο αλλα μου ελεγε, λαθος κωδικος...αχ0αχ0αχ. Ε, μετα οπως σου λεω, εφτιαξε μονο του.

Δημοσ.

Bizniz το παιχνιδι το αγορασα απο μαγαζι κλειστο με ναυλον!Τωρα κρατιεμαι να μην το σπασω :mad: σαν τελευταια προσπαθεια ειπα κι εγω στον θειο, το περιμενω απο ωρα σε ωρα...σκληρος σχεδον αδειος 1G,δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα...δεν ειπες τπτ για update οποτε να υποθεσω δεν εκανες;;;!!!

όταν το έβαλα να κάνει fresh install σπό το origin είδα στο ξεκίνημα ότι θα κατέβαζε 9GB

μάλλον ήταν μέσα και κάποιο update γιατί το κανονικό είναι αν θυμάμαι καλά 6-7GB

το άφησα να κατεβάζει και μετά από καμιά ώρα είχε κατέβει και ήταν έτοιμο

τι να πω ? άβυσσος η ψυχή του origin :-D

μήπως να έβγαζες τελείως το origin και να το έκανες εγκατάστασση από την αρχή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...