Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτου φτου μη το ματιασω!Εχω λιωσει!Division 6 εφτασα online!:-D και βρηκα και καλο συστηματακι μεχρι να μαθουμε καλη αμυνα και εκανα και νικη στο professional με Barca κοντρα στην Real(offline)!

Παιδια δεν ξερω εξακολουθω να λεω οτι εμενα το δισκακι δεν εχει παιχνιδι μεσα, το κατεβαζει η origin κ γι αυτο κανει πολλες ωρες...κατι σαν torrent ενα πραγμα...μου αρεσει που εχει και pause!!!! :mrgreen:

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

ακουσε κανεις για τις καρτες γραφικων εαν βγηκε κανα update?

ειδα οτι η δικια μου , ati radeon hd 4650 , 1gb ειναι μεσα σε αυτες παρουσιαζουν προβληματα και δεν μπηκα καν στον κοπο να πω στο θειο να το φερει....

Δημοσ.

To μόνο που έχει ενοχλήσει και εμένα είναι τα προβλήματα με κάποιες κάρτες γραφικών. Στο βασικό pc όλα οκ αλλά στο φορητό το shuttering είναι αισθητό.

Χθες, έπαιξα και τα πρώτα μου online παιχνίδια και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το χαμηλό lag και τις επιλογές για διαφορετικού τύπου παιχνίδια.

Θα λιώσουμε φέτος με Fifa και BF3!!!!

Δημοσ.

To μόνο που έχει ενοχλήσει και εμένα είναι τα προβλήματα με κάποιες κάρτες γραφικών. Στο βασικό pc όλα οκ αλλά στο φορητό το shuttering είναι αισθητό.

Χθες, έπαιξα και τα πρώτα μου online παιχνίδια και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το χαμηλό lag και τις επιλογές για διαφορετικού τύπου παιχνίδια.

Θα λιώσουμε φέτος με Fifa και BF3!!!!

Και φετος εχει και λιγο lag καμια φορα, μιας και στα head to head season δεν μπορεις να επιλεξεις τον αντιπαλο σου αλλα στον βρισκει μονο του....

Δημοσ.

Στρατηγε μου σε ευχαριστω!Αυτο ακριβως!Τελικα κι αλλος κοσμος βριζει οχι μονο εγω....Κανονικα πρεπει να τους παμε δικαστικα να τους παρουμε και τα σωβρακα για την απατη-ταλαιπωρια!Το παιχνιδι φυσικα τα σπαει...

Δημοσ.

Στρατηγε μου σε ευχαριστω!Αυτο ακριβως!Τελικα κι αλλος κοσμος βριζει οχι μονο εγω....Κανονικα πρεπει να τους παμε δικαστικα να τους παρουμε και τα σωβρακα για την απατη-ταλαιπωρια!Το παιχνιδι φυσικα τα σπαει...

Tιποτα...εχεις δικιο. Μας πανε στα digital games και μαλλον πρεπει να ξεχασουμε τις θηκουλες κλπ.

Αν και δεν παω messi καθολου....δειτε και αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=eGetOwgdM-E

Δημοσ.

Αν και δεν παω messi καθολου....

offtopic: γιατί, ποιός τον πάει; :devil: φέτος θα τον κανονίσει καλά ο Πέπε.

Δημοσ.

πολυ τακλιν (οχι απαραιτητα με φαουλ) πεφτει ρε παιδια στα head to head seasons...ειναι καποιοι πολυ καλοι παιχτες που οι ατιμοι ελεγχουν απολυτα την ομαδα τους...οι περισοτεροι παιζουν με ρεαλ ....αυτος ο Benzema, πως τον εχουν κανει ετσι, υπερπαιχτης!!! Platini_Athens με κανετε add και παιζουμε :-D

Δημοσ.

Στο firewall status μου λέει moderate κατά τη διάρκεια του online και προσπαθώ να το κάνω open.Βρήκα τα απαραίτητα ports (για να ανοίξω) στο δίκτυο αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι.

Έχω βάλει τα εξής

80 - TCP

443 - TCP

3659 - UDP

6000 - UDP

9570 - UDP

9980 to 9989 - TCP

10000 to 12500 - TCP

42100 to 42199 - TCP

10500 to 12500 - UDP

Εσάς σε τι κατάσταση είναι το firewall status;

EDIT : Στο readme του παιχνιδιού λέει για αυτά τα port

UDP 9565

UDP 9570

TCP 9946

TCP 9988

TCP 42124

UDP 9000-9999

TCP 10000-20000

Αλλά και πάλι δεν είδα αλλαγή :(

Δημοσ.

Ποιό router έχεις; Επειδή το πολεμάω μέρες αλλά άκρη δεν έχω βγάλει, έχει πειστεί ότι είναι περισσότερο θέμα router παρά οτιδήποτε άλλου. Αν το UPnP δουλεύει σωστά, δεν χρειάζονται καν να ανοίξουν οι πόρτες χειροκίνητα. Έχεις το UPnP στο enabled;

Επίσης ρίξε μια ματιά στο firewall των windows και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν δουλέψει, δοκίμασε (έστω και για λίγα λεπτά) να βάλεις το PC σου στο DMZ του router. Αυτό το τελευταίο είναι το μόνο που μου άλλαξε το firewall status από restrictive σε moderate. Αλλά φυσικά δεν θέλω να αφήσω το PC σε DMZ, οπότε δεν έχω βρει τελική λύση ακόμα (παρά μόνο να βάλω άλλο router, που κι αυτό όμως είναι δύσκολο λόγω VoIP)...

Δημοσ.

Εμένα με το Thomson TG575 v7 έχοντας ανοίξει τα απαραίτητα ports και με ενεργοποιημένο το UPnP μου είναι πάντα στο moderate και αν τυχόν καμια φορά είναι restricted κλείνοντας και ξανανοίγοντας το παιχνίδι μου γίνεται moderate...

Δημοσ.

Γενικά από ότι είδα και με άλλους παίκτες υπάρχει μια σύγχυση με το θέμα και τα ports. Σε εμένα είτε τα έχω ανοιχτά ή κλειστά τα ports στο router το firewall είναι πάντα στο moderate. Απλά μερικοί διερωτώνται αν με open παίζουν καλύτερα online ή και το moderate είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...