KwstasXt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γυρνάτε την τοποθεσία σε US για να βρείτε το mix radio.
jim_p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παλι απο τα φτηνα ξεκινησανε οι ενημερωσεις. Βλεπω εδω το 620 να την παιρνει το Μαρτιο http://www.windowscentral.com/list-smartphones-lumia-demin-update-so-far-europe http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
KwstasXt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω ενα θεμα με το lumia 620. Eνω δεν βαζω ακουστικα στο κινητο οταν παταω καποιο volume button μου γραφει ακουστικα στην αυξομειωση ηχου.Δοκιμασα soft reset και restart αλλα και παλι.... καμια ιδεα; edit:Οκ το βρηκα τελικα.Νομιζα οτι ηταν θεμα software αλλα τελικα ηταν θεμα hardware,Φταιει το καπακι.
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πριν εναμιση μηνα ειχα πει για την αναλυση της καμερας και οτι δεν τη θεωρω πλεον ικανοποιητικη. http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/page-104#entry53588296 Σημερα το εψαξα, εβγαλα μερικες φωτογραφιες, σε 4:3 και 16:9, με οριζοντιο και κατακορυφο προσανατολισμο, τις ανεβασα στο onedrive και απο της πληροφοριες βλεπω πως ειναι με το ζορι 3,5MP Διαστάσεις 1456 x 2592 Φωτογραφική μηχανή Lumia 6201 Λήψη 1/17 f/2.4Ειμαι με τη μαμα εφαρμογη της ms. Αν βαλω την lumia camera, μου δινει τη δυνατοτητα επιλογης της αναλυσης? Πριν λιγους μηνες, που την εβαλα σε ενα 1320 με cyan, δεν υπηρχε τετοια επιλογη. Δεν εχω και το 635 του φιλου μου να το τσεκαρω :/
ilektrolo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω το 920 να το κοιτάξω γιατί δεν το χρησιμοποιώ πλέον αλλά στο 625 της γυναίκας μου δεν μπορείς να διαλέξεις ανάλυση από lumia camera.δεν ξέρω μην παιζει τίποτα με την ανάλυση όταν ανεβάζεις στο onedrive αλλά αν κατεβάσεις την lumia camera και τραβήξεις μια φωτογραφία μετά πήγαινε στις εικόνες και άνοιξε την εικόνα στη lumia camera, πήγαινε πληροφορίες και λέει ακριβώς ποσα mp είναι. Θα συμφωνήσω απόλυτα για την ποιότητα της κάμερας. Όσο βγαίνουν update χαλάει και περισσότερο.
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Η lumia camera μου λεει 4MP για τις φωτο που τραβαω σε 16:9 και 5MP για τις 4:3. Πολυ πιο δυσχρηστη εφαρμογη απο τη μαμα ομως :/
Pankar95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τον αισχρό video player του Ιnternet Explorer; Εννοώ αυτόν που δεν μπορείς να προχωρήσεις το βίντεο εκτός αν πατάς το βελάκι για να πηγαίνει 20 δεύτερα μπρος τη φορά και να φορτώνει πάλι. 1
Makis38 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες, πως μπορω να συγχρονισω καμμια 150αρια bookmarks απο internet explorer 11 του pc, στον internet explorer του lumia 930 με windows 8.1, η ακομη και απο τον chrome του pc στον ie του lumia; ενας μου ειπε μεσω cloud, one drive φανταζομαι, αλλα παλι δεν τα καταφερα. Μπορει καποιος να με καθοδηγησει, βημα - βημα;. Ευχαριστω.
ilektrolo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εφ όσον έχεις 8.1 στον υπολογιστή και έχεις το ίδιο account, υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού στον ie για συγχρονισμό bookmarks.
jim_p Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε, και επισημα, σημερα διαθεσιμη η denim για το 620 μου. Το προβλημα ειναι οτι εχω τσεκαρει 5 φορες απο το πρωι για update και μου λεει πως εινια ενημερωμενο. Ακομα και με κλειστη την dp τα ιδια λεει, αν και ειπανε πως δεν παιζει ρολο αυτη τη φορα. 2
jim_p Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνα με την ms, εχει βγει μονο για την vodafone εκδοση του κινητου σου. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
NIRVANAGRE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 οντως και στην Ελλαδα αλλα και στην Ουγγαρια ( οπου αφορα το κινητο μου προσωπικα , συμφωνα με τις πληροφοριες στο extras + info )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα