Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ενα HTC Trophy 7 με windows 7.5 .

Αλλαξα κινητο αυτες τις ημερες και ειπα να το εχω για δευτερο.

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν με αφηνει να κατεβασω ΤΙΠΟΤΑ απο το marketplace.

Εβγαλε οτι θελει update, το εκανα αλλα απο εκει και περα το χαος.

Τι να το κανω?Παει αχρηστο?

Δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα ... μολις προχθες εκανα το ιδιο σε trophy και δουλευει κανονικα ...

Τι ακριβως σου βγαζει σαν μνμ λαθους.

Ο λογαρ/σμος Microsoft που εβαλες ειναι ενεργος ?

Μηπως δεν εχει σωστη ημερομηνια το τηλ ???

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο λογαριασμος ειναι ενεργος και σωστη ημερομηνια εχει.

Ιντερνετ μπαινει κανονικοτατα απο τον i.e.

Θα κοιταξω να το επαναφερω παλι και βλεπουμε.

Δημοσ.

Bug of the bugs! Με το dp ανοιχτο μου λεει οτι εχω cyan και οταν το κλεινω μου λεει denim!

Είναι γνωστο πρόβλημα τις εφαρμογής που δείχνει τις πληροφορίες. Αν την αναβαθμίσεις θα διορθωθει

Αλλο bug! Το notification center να δειχνει οτι η μπαταρια ειναι στο 55% και το tile της μπαταριας οτι ειναι στο 48%

Αυτό δεν είναι bug  κάτι δεν πήγε καλά με την συσκευη σου την συγκεκριμένη στιγμή.

Δημοσ.

Σημερα θα βγουν τα windows phone 10..??

Απλα θα τα παρουσιασουν.Πιο μετα θα δωσουν και την δοκιμαστικη και μαλλον προς σεπτεμβρη θα βγει και η επισημη εκδοση τους!

Δημοσ.

Απλα θα τα παρουσιασουν.Πιο μετα θα δωσουν και την δοκιμαστικη και μαλλον προς σεπτεμβρη θα βγει και η επισημη εκδοση τους!

Εχεις ακουσει πανω κατω τη ακριβως θα αλλαξουν και τη ωρα σημερα και αν θα μπορεσουμε απο καπου να το δουμε να ενημερωθουμε καπως και εμεις..??

Δημοσ.

Εχεις ακουσει πανω κατω τη ακριβως θα αλλαξουν και τη ωρα σημερα και αν θα μπορεσουμε απο καπου να το δουμε να ενημερωθουμε καπως και εμεις..??

Δεν εχω τη παραμικρη ιδεα τι θα αλλαξουν και πως θα ειναι τα νεα wp.

Νομιζω κατα της 7μμ,θα ξεκινησει.

Link

Δημοσ.

Οχιιι! Τουλαχιστον να μπορει να βγει!

Skype is built into Windows 10 for Phone and has an updatable Messaging app

http://www.windowscentral.com/skype-windows-10-phone-updatable-messaging-app

Ναι, θεωρω το skype μια απο τις χειροτερες εφαρμογες για κινητα, ασχετως λειτουργικου. Ακομα χειροτερα στα wp8 που πρεπει αναγκαστηκα να κανεις merge το λογαριασμο του skype με το λογαριασμο της ms.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα. Πριν από λίγο μου κολησε το κινητό και όπως πολες φορές έβγαλα την μπαταρία και την ξαναβαλα. Οταν όμως άνοιξε άρχισε από το μηδέν να μου ζητάει γλώσσα κλπ. Τελικά έχουν χαθεί όλα τα αρχεία,επαφές,σημειωσεις από μέσα. Υπαρχει τροπος να τα επαναφέρω. Μου κάνει εντύπωση γιατί η εκδωση μου που γραφει μετά απο την επαναφορά που έκανε είνα η 7.8 αν και είναι το zte Tania που απο την μανα του είχε 7.5.

Δημοσ.

Αν ειχες 7.5 και εκανες καποια ενημερωση σε 7.8, πλεον το κινητο ειναι σε 7.8. Για τα οσα γινονται backup στο λογαριασμο σου, πχ επαφες, αρκει να βαλεις τα στοιχεια που ειχες και πριν και να κανιες συγχρονισμο.

Αρχεια και σημειωσεις δεν νομιζω να αποθηκευονται εκει, εκτος αν εχεις ορισει εσυ κατι.

Δημοσ.

Ποτε ειπαμε βγαινουν τα windows 10 για τα κινητα..??

Η έκδοση preview for developers (που λέγεται πια windows insider) θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο. Επίσημη έκδοση τέλη καλοκαιριου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...