dali13gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για dialer δοκίμασε αυτόν: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/rapdialer/9wzdncrfhwwb Γενικά οι δυνατότητες των υπαρχόντων εφαρμογών δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό, αλλά κάνεις τη δουλειά σου στο περίπου. Για τις ομάδες που λες, ένας άλλος τρόπος είναι να κάνεις pin to start τις επαφές που θέλεις και να τις βάλεις σε έναν φάκελο. Έτσι θα τις έχεις άμεσα διαθέσιμες από την start screen χωρίς να χρειάζεται να μπεις στις επαφές. 2
jim_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είπα να ρωτήσω και εγώ 1) Υπάρχει τρόπος να σημαζευτει αυτό το χάλι στο menu με τις εφαρμογές? Scroll scroll και δεν τελειώνει. (Δεν το θέλω σε πλακίδια και φακέλους στην αρχική οθόνη) 2) Κάτι για επαφές να μπορώ να βάλω σε μια ομάδα περισσότερα από 24 άτομα επαφές..κάτι ποιο οργανωμένο 3) Dialer είναι πολύ χάλια . κάτι να δείχνει ξεκάθαρα αναπάντητες εξερχόμενες εισερχόμενες όμορφα εμφανώς χωρισμένα κατά μέρα μαζί με φωτογραφίες των επαφών (αλλιώς γιατί τις βάζουμε) 4) Κάποιο app για SMS πάλι λίγο ποιο όμορφο να φαίνονται ξεκάθαρα τα διαχωριστικά ανάμεσα στις συζητήσεις, μια φωτογραφία της επαφής που συμμετέχει Lumnia 520 w 8.1 Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη 1) Οχι. Και το τρεχον λουκ με τα γραμματα ηρθε με την μεταβαση σε 8.1. Μεχρι τα 8.0u3 τα γραμματα εμφανιζονταν μονο αν ειχες πανω απο 50 εφαρμογες πχ. Και τα παιχνιδια ηταν καποτε στο "φακελο" παιχνιδια, παρεα με τα του xbox, αλλα μετα σκορπισανε και αυτα. 2) Οχι. 3) Οχι. Το rap dialer ειναι μια καλη εναλλακτικη, αλλα και παλι δεν κανει αυτο που θες. Ειναι περισσοτερο για να γραφεις πχ "6972" και πριν προλαβεις να γραψεις το επομενο νουμερο να σου πει πως αυτο τον αριθμο τον εχει ο Μητσος. 4) Οχι. Οσες ελλειψεις βλεπεις ειναι επειδη υπαρχουν περιορισμοι στο ιδιο το λειτουργικο. Πχ δεν θα βρεις εφαρμογη που να ηχογραφει την κληση σου επειδη μολις απαντας την κληση, το μικροφωνο κλεινει για ολες τις αλλες εφαρμογες. Ομοιως, δεν δινεται προσβαση στα μηνυματα που εχεις λαβει κλπ.
Retromaniac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σε λίγο βγάζω την καλύτερη εφαρμογή dialer και contacts grouping, dial shortcuts στο start κτλ. Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί από το λειτουργικό, οπότε history μόνο για outgoing που έχουν γίνει μέσα από την εφαρμογή... Αναμείνατε.... 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ποτε επιτελους θα ερθουν τα 10αρια???? αξιζει να τα βαλω σε 640 me insider η ακομα εχει θεματα?? 2
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ξερουμε ποτε θα παρουσιαστουν τα νεα lumia ??
disqualified Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεί κάποιος να μου πει πώς είναι η λειτουργία του Messenger app (facebook) και αν υπάρχουν προβλήματα;
Kostas93 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Η εφαρμογή TV show του Rudy σας λειτουργεί σωστά? Δε μπορώ να προσθέσω νέες σειρές.
KwstasXt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Η εφαρμογή TV show του Rudy σας λειτουργεί σωστά? Δε μπορώ να προσθέσω νέες σειρές. όχι ούτε σε εμένα δεν κατεβαζε πληροφορίες. Κατέβασα το clutter τελικά.
Νεκτάριος Παπακαλοδούκας Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεί κάποιος να μου πει πώς είναι η λειτουργία του Messenger app (facebook) και αν υπάρχουν προβλήματα; Ίσως η μοναδική εφαρμογή χωρίς προβλήματα τουλάχιστον έτσι νομίζω... 1
disqualified Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει τροπος στην αρχικη οθονη ο καιρος να μην εμφανιζει το δικο του Backround; 2
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, αν βαλεις αλλη εφαρμογη για τον καιρο και κανεις πιν εκεινη στην εναρξη. Να υποθεσω εχεις το μαμα "Καιρος" που ειναι της ms?
disqualified Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, αν βαλεις αλλη εφαρμογη για τον καιρο και κανεις πιν εκεινη στην εναρξη. Να υποθεσω εχεις το μαμα "Καιρος" που ειναι της ms? ναι
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το 4castr βλεπω εχει διαφανες πλακιδιο. Αν θες βαλτο. Το ειχα καποτε αλλα για καποιο λογο το εβγαλα :/
Retromaniac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το νέο windows 10 build (10536) είναι φανταστικό. Πολύ γρήγορο και με ελάχιστα glitches. Το προτείνω και για primary phone. 1
jimisvog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα WP8.1 απο άποψη απόδοσης. Όμως αρκετές φορές πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να επιστρέψει σε Android or something else για 2 λόγους. 1ον) το αδύναμο μάρκετ (ξέρω τώρα με τα port των εφαρμογών ελπίζουμε να εμπλουτιστεί) όμως ακόμα και μεγάλες εταιρίες (Instagram, Snapchat etc.) είτε έχουν ελλειπής εφαρμογές είτε καθόλου. Καθώς όμως υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που εξυπηρετούν ως υποκατάστατα (6tag) σημαίνει οτι οι εταιρίες απλά ΔΕΝ θέλουν να δώσουν πόρους ωστε να υποστηρίξουν εφαρμογες στα WP και αυτό είναι απογοητευτικό. 2ον) Έχω παρατηρήσει πολλές εφαρμογές έχουν θέμα με τα notifications και αυτό είναι γενικό το κακό. Πιο δυσχρηστα push notifications ή ετεροχρονισμένα ακόμα και καθόλου. Αυτό σε εφαρμογές instant messaging επηρεάζει άμεσα. Δεν έχω Facebook για να το τσεκάρω και εκεί αλλα σε Viber/Whatsapp τα notifications για μυνήματα αργούν ή δεν έρχονται και καθόλου. Μάλιστα μια φορά δεν ειχα λάβει καν ειδοποίηση και όταν άνοιξα το Whatsapp ήρθαν 4 μυνήματα των τελευταίων 2 ημερών. Μπορεί η διαχείριση των εφαρμογών τους να τα κανει τα κινητα smooth και αποδοτικά, τι να το κάνω όμως αν θυσιάζω αμεσότητα και λειτουργικότητα; Έχει παρατηρήσει κανέις άλλος τα συγκεκριμένα θέματα; P.S Κάτοχος Lumia 735
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα