conjure Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, flogerakos είπε Δουλεύει άψογα κατέβασα το YouTube PWA!!! Από που το κατέβασες? Μπορείς να στείλεις λινκ? εγώ χρησιμοποιώ το PAWA και παίζουν όλα τέλεια, το έφτιαξα μονος μου το YouTube πχ. μέχρι και το Google maps έκανα έτσι. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από conjure 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, conjure είπε Από που το κατέβασες? Μπορείς να στείλεις λινκ? εγώ χρησιμοποιώ το PAWA και παίζουν όλα τέλεια, το έφτιαξα μονος μου το YouTube πχ. μέχρι και το Google maps έκανα έτσι. Κάνεις εγγραφή σε notifications;
palawiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, conjure είπε Από που το κατέβασες? Μπορείς να στείλεις λινκ? εγώ χρησιμοποιώ το PAWA και παίζουν όλα τέλεια, το έφτιαξα μονος μου το YouTube πχ. μέχρι και το Google maps έκανα έτσι. Γράψε στο store YouTube PWA και το έχει.Βγήκε και Twitter pwa για Windows Insidern με Redstone 5 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από palawiaris 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε Κάποιος να με διαφωτίσει για το pwa??? Είναι στην ουσία web apps που φαίνονται σαν native, και πολλά έχουν και την δυνατότητα να παίζουν offline (καλα το youtube δεν έχει και νόημα) Διευκολύνουν, γιατί φτιάχνεις ένα μόνο για όλες τι συσκεύες και η ενημέρωση γίνεται αυτόματα αφού τα background workers αναλαμβάνουν να τραβήξουν το νέο html. Μην περιμένεις ταχύτητα native, αλλά δεν είναι και μεγάλη η διαφορά. EDIT: Πάντως παιδιά από τι βλέπω το youtube δεν είναι πραγματικό pwa, είναι απλά web wrapper και δεν το έχει βγάλει η google αλλά μία άλλη "εταιρεία" (;) που σκοπό έχει από τι βλέπω να βγάλει πολλά web wrappers. Τώρα μάλλον έχουν κάνει κάποια μαγκιά και παίζουν τα notifications. Οπότε από το ολότελα, καλή και η παναγιώτενα που λένε. Το twitter πάντως είναι κανονικό. Πάντως το εκνευριστικό είναι ότι ο EDGE στο mobile έχει αυτά που χρειάζεται για να τρέχει pwa, και που ενεργοποιήσαμε από τα flags. Αλλά η ms δεν το δίνει επίσημα. Στα @@ της... @palawiaris Είμαι περίεργος αν θα βάλει το κόλπο, το mspoweruser που "μισεί" το mobile. https://windowsarea.de/2018/04/anleitung-pwa-in-windows-10-mobile-aktivieren/ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Retromaniac 2 1
conjure Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 notifications δεν εχω τσεκάρει ( γενικά τα αποφεύγω) αλλα τα pwa ειναι γενικα σωστή εφαρμογή από όλες τις πλευρές χρησης, έτσι θα πρέπει να ειναι γενικα η γνώμη μου. Ομοιογενεια στην παροχή υπηρεσιών από τα σαητ. τωρα, για την υποστήριξη μαηκροσοφτ, ισχύουν τα γνωστά μάλλον, δεν το θέλουν, μπορεί να βγαζουν περισσότερα λεφτά με το να ειναι μεσα στα γκουγκλε και στα ιός, αφού όλοι τετοια έχουν και επί την ευκαιρία αντλουν και όλα τα προφίλ των χρηστών κτλ(βλέπε φουμπου κτλ)
palawiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, flogerakos είπε Δουλεύει άψογα κατέβασα το YouTube PWA!!! Και για το Desktop ισχύει.
anamenos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μια ερώτηση, τώρα που έχουμε ενεργοποιήσει τα flags θα πέρνουμε κανονικά ειδοποιήσεις από τις PWA εφαρμογές ή πρέπει να προβεί σε κάποιο update η Microsoft;
Retromaniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, anamenos είπε Μια ερώτηση, τώρα που έχουμε ενεργοποιήσει τα flags θα πέρνουμε κανονικά ειδοποιήσεις από τις PWA εφαρμογές ή πρέπει να προβεί σε κάποιο update η Microsoft; Μένει να το διαπιστώσουμε 1
conjure Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 τι εγίνε?, έπεσε παλι τηλεφωνο από ψηλά οπως πριν και τις βγάλανε από το στορ?
Retromaniac Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, conjure είπε τι εγίνε?, έπεσε παλι τηλεφωνο από ψηλά οπως πριν και τις βγάλανε από το στορ? Μάλλον παραβίασαν καποιο policy και η Microsoft εξαντλησε την αυστηρότητα της. Θα μάθουμε. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Retromaniac
haHa Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Microsoft Store removes Instagram app for Windows 10 Mobile Σε λιγο τα κινητα μας θα ειναι μονο για τηλεφωνα και browsing.
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ρε τον παιρνουν δεν εξηγειται αλλιως! Συγγνωμη προς mod αλλα δε παει αλλο!!! ελεος!!
Retromaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα τα μηχανάκια που μας ξεμείνανε να τα κάνουμε full windows 10 arm. Έγινε leak το uefi για το 950 https://mspoweruser.com/windows-10-on-arm-uefi-boot-manager-for-lumia-950-released/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ασχετη απορια, αλλα ξερετε καμια fitness app(εστω και επι πληρωμης) που να παιρνει bluetooth heart rate monitor sensor? Νομιζα το runtastic αλλα τελικα απο τα σχολια βλεπω πως ουτε αυτο παιρνει.
Retromaniac Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Της Fitbit ήταν. Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται, αν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα