Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την εφαρμογή. Και και άλλο αγόρασα το Lumia 950, γιατί η αλήθεια είναι πως το έψαχνα εδώ και καιρό. Το βρήκα με 110€ στις αγγελίες εδώ. Πριν είχα το 730. Αλλά ήθελα κάτι με περισσότερη ram. Πολύ ωραίο κινητό. Και φανταστικές φωτογραφίες.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μια φορά πούλαγε ένας 999$ μια εικόνα από ένα πετράδι. Η εφαρμογή I am rich.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/I_Am_Rich

Έβγαλε 5600 καθαρά.

Όλα αυτά μόνο στο Apple store βέβαια.

καλα εκει η ποζεριά ειναι εκτός  ορίων, και λίγα έβγαλε που λενε

39 λεπτά πριν, caveneo είπε

Ευχαριστώ για την εφαρμογή. Και και άλλο αγόρασα το Lumia 950, γιατί η αλήθεια είναι πως το έψαχνα εδώ και καιρό. Το βρήκα με 110€ στις αγγελίες εδώ. Πριν είχα το 730. Αλλά ήθελα κάτι με περισσότερη ram. Πολύ ωραίο κινητό. Και φανταστικές φωτογραφίες.

Καλα έκανες, αν το 730 ειναι 2 ραμ. θα ήτανε κορυφή. Αλλα 950 και φωτο και οθόνη και οβερολ λειτουργία, μια χαρα.

Επεξ/σία από conjure
  • Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό έλειπε από το 730 συν λίγο παραπάνω εσωτερική μνήμη. Κατά τα αλλά το είχα δυο χρόνια και δούλευε σαν να το είχα αγοράσει χθες. Για αυτό γουστάρω Windows και αναμένω καμιά καλή εξέλιξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..έλα ρε, σιγα τις εξελίξεις μην περιμένεις και τίποτα φοβερά πρακτικό. Μια χαρα ειναι τα 950, άμα το κάνουν να δουλεύουν τα wpa ειδοποιήσεις, μια χαρα θα ειναι.

Επεξ/σία από conjure
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, caveneo είπε

Ακριβώς αυτό έλειπε από το 730 συν λίγο παραπάνω εσωτερική μνήμη. Κατά τα αλλά το είχα δυο χρόνια και δούλευε σαν να το είχα αγοράσει χθες. Για αυτό γουστάρω Windows και αναμένω καμιά καλή εξέλιξη.

Πάντως επειδή η γυναίκα μου είχε το 735, το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο με το 730, αυτό που είχα προσέξει ήταν η AMOLED που ήταν πολύ ανώτερη του δικού μου 950 xl. Ούτε μπλεδιζε υπό ορισμένες γωνίες και τα χρώματα ήταν απίστευτα!

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Ναι και εγώ το παρατήρησα αυτό. Το 730 έχει καλύτερη οθόνη από το 950.  To 730 έχει oled οθόνη ενώ το 950 έχει AMOLED. Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη αλλά στο μάτι μου φάνηκε η OLED πως είναι καλύτερη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, caveneo είπε

Ναι και εγώ το παρατήρησα αυτό. Το 730 έχει καλύτερη οθόνη από το 950.  To 730 έχει oled οθόνη ενώ το 950 έχει AMOLED. Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη αλλά στο μάτι μου φάνηκε η OLED πως είναι καλύτερη.

AMOLED είναι και στα 2. Απλα AMOLED από AMOLED έχει διαφορά.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

AMOLED είναι και στα 2. Απλα AMOLED από AMOLED έχει διαφορά.

https://www.quora.com/Which-is-better-OLED-or-AMOLED

Από ό,τι κατάλαβα δεν είναι το ίδιο πράγμα. Απλώς μου κάνει εντύπωση που λέει πως το AMOLED είναι superior από το άλλο είδος OLED. Εγώ παρατήρησα ακριβώς το αντίθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, caveneo είπε

https://www.quora.com/Which-is-better-OLED-or-AMOLED

Από ό,τι κατάλαβα δεν είναι το ίδιο πράγμα. Απλώς μου κάνει εντύπωση που λέει πως το AMOLED είναι superior από το άλλο είδος OLED. Εγώ παρατήρησα ακριβώς το αντίθετο.

Δεν είπα ότι δεν υπάρχει άλλο είδος oled. Απλά λέω ότι και το 730/735 και το 950 έχουν amoled.

Τώρα όσον αφορά oled vs AMOLED αυτό δεν υπάρχει. Η AMOLED είναι oled και αυτή. Το άρθρο συγκρίνει p-oled (Passive oled) με AMOLED (Active Matrix oled) και όχι oled με AMOLED.

Απλά τις p-oled δεν τις λέει κανείς p-oled. Και εδώ που τα λέμε και τις AMOLED πια, oled τις λέμε σκέτο.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Σχετικό με τις συσκευές που αναμένονται από τη MS

https://www.thurrott.com/mobile/microsoft-surface/161225/carmel-libra-andromeda-next-wave-surface-devices

Προς το παρόν υπάρχει επιβεβαίωση για το μικρότερο surface (libra).  Νέο Xbox το 2020. 

Μένει να δούμε αν θα κυκλοφορήσει (ή θα ακυρωθεί) η andromeda. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...