Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες διάβασα το "The Princess Diarist" της Carrie Fisher.

Ήταν το πρώτο μου βιβλίο από την Fisher και μπορώ να πω πως οι ιστορίες και οι σελίδες από τα ημερολόγιά της μου άρεσαν αρκετά. Είχε πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις πάνω σε διάφορα θέματα και ένιωθα λες και την γνώρισα (έστω και λίγο μέσα από τις λέξεις της) σαν άνθρωπο. Θέλω στο μέλλον να διαβάσω κι άλλα δικά της και λογικά θα συνεχίσω με το Wishful Drinking. 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω Την γραφειοκρατική κοινωνία του Καστοριάδη, και τους δύο τόμους. Ο εκδότης μου είπε ότι είναι εξαντλημένο. Ξέρετε κανένα παλαιοβιβλιοπωλείο που θα μπορούσα να ψάξω? 

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω Την γραφειοκρατική κοινωνία του Καστοριάδη, και τους δύο τόμους. Ο εκδότης μου είπε ότι είναι εξαντλημένο. Ξέρετε κανένα παλαιοβιβλιοπωλείο που θα μπορούσα να ψάξω? 

http://www.books-in-greek.gr/booksingreek/product.asp?

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλη την ομάδα για πρωτη φορά σχολιάζω στο συγκεκριμένο τοπικ.θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.
Έχετε να μου προτείνεται να διαβάσω κάποιο βιβλίο που να εχει πάνω κατω ιστορία όπως είχε η σειρά breaking bad δλδ ναρκωτικά πολλές ανατροπές κλπ?Οσοι εχετε δει αυτο το αριστουργημα θα καταλαβετε πανω κατω τι ζηταω.

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι απλα μου περασε απο το μυαλο και ειπα να ρωτησω.

Υ.γ παρακαλώ να είναι στα ελληνικά γτ με τα αγγλικά δεν τα πάω καλα

• Like 1
Δημοσ.

http://www.captainbook.gr/book/29167/i-grafeiokratiki-koinonia

http://www.captainbook.gr/book/29166/i-grafeiokratiki-koinonia

ή

http://www.bythebook.gr/ell/bprod/29167/%CE%97-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1

http://www.bythebook.gr/ell/bprod/29166/%CE%97-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αν δοκιμάσεις να τα παραγγείλεις. Μπορεί να τα έχουν σε απόθεμα και να εξυπηρετηθείς.

Δημοσ.

Δες κι εδώ.

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλη την ομάδα για πρωτη φορά σχολιάζω στο συγκεκριμένο τοπικ.θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.

Έχετε να μου προτείνεται να διαβάσω κάποιο βιβλίο που να εχει πάνω κατω ιστορία όπως είχε η σειρά breaking bad δλδ ναρκωτικά πολλές ανατροπές κλπ?Οσοι εχετε δει αυτο το αριστουργημα θα καταλαβετε πανω κατω τι ζηταω.

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι απλα μου περασε απο το μυαλο και ειπα να ρωτησω.

Υ.γ παρακαλώ να είναι στα ελληνικά γτ με τα αγγλικά δεν τα πάω καλα

Εδω εισαι...Ψαξε να δεις αν εχει βγει στα ελληνικα...

https://www.goodreads.com/book/show/206236.The_Power_of_the_Dog

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα σε αυτο το πολυ ενδιαφερον topic!

Συγχαρητηρια σε ολους και ολες για τις γνωμες μιας και το βιβλιο ειναι μια διεξοδος απο την ρουτινα και τις σκοτουρες! :-D

Διαβασα με ενδιαφερον μεσα σε 2 ημερες ολες τις γνωμες και αποψεις απο την αρχη του topic και η αληθεια ειναι οτι σημειωσα αρκετα βιβλια για το αμεσο μελλον!

Απο προσωπικης αποψης, προσφατα διαβασα το Αιχμηρα Αντικειμενα της Φλυνν και ειναι παρα πολυ ωραιο ψυχολογικο θριλερ.Σκεφτομαι να διαβασω και τα επομενα της (Σκοτεινος τοπος & Το κοριτσι που το εσκασε)

Εχω ξεκινησει και τον μαραθωνιο του τρελοντετεκτιβ "Χαρι Χολε΄" του Νεσμπο. Τα 2 πρωτα βιβλια, η Νυχτεριδα και οι Κατσαριδες ειναι εισαγωγικα στην ζωη του Χαρι με πολλες αναφορες σε ιστορια της Αυστραλιας και της Ταυλανδης οπου διαδραματιζονται!

Τα επομενα 3 βιβλια που ειναι κατι σαν τριλογια (Κοκκινολαιμης, Νεμεσις και Το αστερι του διαβολου) ειναι πραγματικα πολυ ωραια βιβλια με δραση, ανατροπες και αναδιπλωση του χαρακτηρα του Χαρι!

Φοβερο επισης ειναι το δεκα μικροι νεγροι της Αγκαθα που τωρα την ξεκινησα και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!

Θα ενημερωσω στο μελλον για τα επομενα που θα διαβασω! Καλως σας βρηκα!

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα σε αυτο το πολυ ενδιαφερον topic!

Συγχαρητηρια σε ολους και ολες για τις γνωμες μιας και το βιβλιο ειναι μια διεξοδος απο την ρουτινα και τις σκοτουρες! :-D

Διαβασα με ενδιαφερον μεσα σε 2 ημερες ολες τις γνωμες και αποψεις απο την αρχη του topic και η αληθεια ειναι οτι σημειωσα αρκετα βιβλια για το αμεσο μελλον!

Απο προσωπικης αποψης, προσφατα διαβασα το Αιχμηρα Αντικειμενα της Φλυνν και ειναι παρα πολυ ωραιο ψυχολογικο θριλερ.Σκεφτομαι να διαβασω και τα επομενα της (Σκοτεινος τοπος & Το κοριτσι που το εσκασε)

Εχω ξεκινησει και τον μαραθωνιο του τρελοντετεκτιβ "Χαρι Χολε΄" του Νεσμπο. Τα 2 πρωτα βιβλια, η Νυχτεριδα και οι Κατσαριδες ειναι εισαγωγικα στην ζωη του Χαρι με πολλες αναφορες σε ιστορια της Αυστραλιας και της Ταυλανδης οπου διαδραματιζονται!

Τα επομενα 3 βιβλια που ειναι κατι σαν τριλογια (Κοκκινολαιμης, Νεμεσις και Το αστερι του διαβολου) ειναι πραγματικα πολυ ωραια βιβλια με δραση, ανατροπες και αναδιπλωση του χαρακτηρα του Χαρι!

Φοβερο επισης ειναι το δεκα μικροι νεγροι της Αγκαθα που τωρα την ξεκινησα και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!

Θα ενημερωσω στο μελλον για τα επομενα που θα διαβασω! Καλως σας βρηκα!

Καλώς όρισες στο thread. Συμφωνώ απόλυτα με τους 10 μικρούς νέγρους και τα Αιχμηρά Αντικείμενα, πολύ καλά βιβλία μυστηρίου που σε κρατάνε μέχρι το τέλος! Πολύ καλός και ο Σκοτεινός Τόπος. Από Agatha Christie θέλω πολύ να διαβάσω το Εγκλημα στο Οριεν Εξπρές, που είναι από τα πιο δημοφιλή της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...