Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 443
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γινεται να κανεις αποτριχωση στη χαραδρα; Μονο με λειζερ; Με ενοχλουν αρκετα οι τριχες εκει!

Εύκολο! Αρκεί να σκεφτείς ότι όλοι οι άντρες έχουν πολλές τρίχες εκεί, και πολλές γυναίκες φυσικά! Συνεπως για τις αισθητικούς η αποτρίχωση απο πισω ειναι μια καθημερινοτητα...

Κατ'αρχας λεγεται "αποτρίχωση γλουτών" και αμα ερωτηθείς "θέλεις και μέσα;" απαντας "ναι". Εν συνεχεία, γδυνεσαι και γυρίζεις μπρούμυτα. Υπάρχουν δυο εκδοχές απο εδώ και πέρα. Η μια είναι να κάνει η αισθητικός τη δουλειά της σε ξαπλωτή στάση, που σημαίνει ότι παραμερίζει (ενιοτε και με τη βοηθεια σου) τα κ...μερια δεξια - αριστερα. Η αλλη, οτι σε βαζει στα τέσσερα! Στάση πολυ βολικη για εκείνη, πιθανώς άβολη για σένα σε "ιδεολογικό" επίπεδο, και απο όσο ξέρω ακομα και ορισμενες κοπελες τσινάνε και ντρεπονται (παρ ότι γι αυτες ειναι πιο φυσική στάση, όπως και να το κανουμε..!).

Για τον πόνο είπαμε, 30'-45' πρίν εφαρμόζεις σπρέϊ ξυλοκαϊνης στην περιοχη (διαλυμα 10%) το οποίο είναι ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ, και ο πόνος ειναι παιχνιδακι.

Αποτελεσμα; Γυαλί. Εγω μαλιστα ετσι ξεκινησα, ήθελα να αφαιρεσω τρίχες απο τη μεση (για αισθητικους λογους) αλλά και απο τους γλουτους επειδη ειχα ενοχλησεις απο τον κοκκυγα και μου ειπε η δερματολογος οτι καλο ειναι να αποτριχωνεται η περιοχη μη γυρισει καμμια τριχα και γινει κυστη κόκυγος... τι σημαινει αυτο; ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ. Επεμβαση και μετα δε ραβουν την περιοχη, καρφωνεσαι σε ενα κρεβατι μπρουμυτα για πολυ καιρο και πονας, περιμενοντας να σου περασει... δραμα.

Δημοσ.

Πως γινεται να κανεις αποτριχωση στη χαραδρα; Μονο με λειζερ; Με ενοχλουν αρκετα οι τριχες εκει!

ελα πες αληθεια. χορεύεις ποντιακα για να πεσει το καφε?

Δημοσ.

Κουρευτική για μασχάλες και γεννητικά όργανα στην τελευταία σκάλα (είμαστε τριχωτοί άντρες και το γουλί είναι αντιαισθητικό) Βοηθάει να μη μαζεύονται εύκολα οι μυρωδιές. Κερί στην πλάτη το καλοκαίρι (αν δοκιμάσω το σπρέυ ξυλοκαίνης και δεν με σκίζει θα το πάω και για χειμώνα). Τώρα στο στήθος και στα πόδια klain. Ας χάνονται οι γυναίκες στη ζούγκλα. Έχει την πλάκα του στις αγκαλιές άφτερ.

Πάντως στην πλάτη όποτε την είχα περάσει με κερί και ίδρωνα , ένιωθα περίεργα με το μπλουζάκι να κολλάει.

Δημοσ.

Εύκολο! Αρκεί να σκεφτείς ότι όλοι οι άντρες έχουν πολλές τρίχες εκεί, και πολλές γυναίκες φυσικά! Συνεπως για τις αισθητικούς η αποτρίχωση απο πισω ειναι μια καθημερινοτητα...

Κατ'αρχας λεγεται "αποτρίχωση γλουτών" και αμα ερωτηθείς "θέλεις και μέσα;" απαντας "ναι". Εν συνεχεία, γδυνεσαι και γυρίζεις μπρούμυτα. Υπάρχουν δυο εκδοχές απο εδώ και πέρα. Η μια είναι να κάνει η αισθητικός τη δουλειά της σε ξαπλωτή στάση, που σημαίνει ότι παραμερίζει (ενιοτε και με τη βοηθεια σου) τα κ...μερια δεξια - αριστερα. Η αλλη, οτι σε βαζει στα τέσσερα! Στάση πολυ βολικη για εκείνη, πιθανώς άβολη για σένα σε "ιδεολογικό" επίπεδο, και απο όσο ξέρω ακομα και ορισμενες κοπελες τσινάνε και ντρεπονται (παρ ότι γι αυτες ειναι πιο φυσική στάση, όπως και να το κανουμε..!).

Για τον πόνο είπαμε, 30'-45' πρίν εφαρμόζεις σπρέϊ ξυλοκαϊνης στην περιοχη (διαλυμα 10%) το οποίο είναι ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ, και ο πόνος ειναι παιχνιδακι.

Αποτελεσμα; Γυαλί. Εγω μαλιστα ετσι ξεκινησα, ήθελα να αφαιρεσω τρίχες απο τη μεση (για αισθητικους λογους) αλλά και απο τους γλουτους επειδη ειχα ενοχλησεις απο τον κοκκυγα και μου ειπε η δερματολογος οτι καλο ειναι να αποτριχωνεται η περιοχη μη γυρισει καμμια τριχα και γινει κυστη κόκυγος... τι σημαινει αυτο; ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ. Επεμβαση και μετα δε ραβουν την περιοχη, καρφωνεσαι σε ενα κρεβατι μπρουμυτα για πολυ καιρο και πονας, περιμενοντας να σου περασει... δραμα.

Στο χαλαρο κανουμε και μια ισιωτικη, ενα πεντικιουρ, και μετα βουρ για τις βιτρινες στην Ερμου.

Δημοσ.

Έμεινε καμιά περιοχή αξύριστη? Τις τρίχες στο μεγάλο δάχτυλο των πελμάτων τις βγάζετε με τσιμπιδάκι?

:lol: :lol:

ο γολγοθας ενος αντρα ειναι το τοπικ ομως :mrgreen:

Οι ανδρες τωρα παιρνουν την εκδικηση τους .Ναι ειναι και αυτοι ωραιο φυλο και δεν θα αφησουν τις προκαταληψεις να τους στερησουν μια ωραια γλουτιαια αποτριχωση :lol:

Δημοσ.

Εγω παντως τις περνω με καλο ξυραφακι fusion και οτι γινει!
Δημοσ.

Εγω παντως τις περνω με καλο ξυραφακι fusion και οτι γινει!

Εννοείται, κι εγώ απο ξυραφάκι ξεκίνησα. Απλά κάποια στιγμή, λίγο το θέμα με την αποφυγή της κύστης του κόκκυγα λόγω τριχοφυίας, λίγο οι τρίχες στην πλάτη, άρχισα να το σκέφτομαι: "για ποιό λόγο οι κοπέλες το βρίσκουν απολυτα φυσιολογικό και νορμάλ να ζητησουν μια αποτρίχωση σε όποιο μέρος του σώματος θελήσουν, κι εγώ να ντρέπομαι; Γιατί να αφήσω μια ανόητη κοινωνική αγκύλωση να με καθορίσει, και να ντρέπομαι να ζητησω αποτρίχωση; Ας ξεφυγω απο το κοπάδι της εμφοβης "αγεληδόν" νοοτροπίας ενός προϊστορικού δηθεν "ανδρισμού" που στην πραγματικότητα μόνο ανασφάλεια για τον ανδρισμό υποκρύπτει, και ας κάνω το κέφι μου... όπως πολλά νέα παιδιά, πλέον". Και το έκανα.

Δημοσ.

Εαν ειναι πολυ ωραια η αισθητικος και καλοκαιρι φοραει και τιποτα παραξενο, παιζει τη στιγμη που θα μου αποτριχωνει τις μπαλες, να την πιτσιλισω! Αχαχαχα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...