Moderators stormrain 8.948 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Thanks, το τσεκαρω Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GamingRoom 137 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Επιλογή μοντέλου PS Vita Καλησπερα σας παιδες ! Σκεφτομαι να αγορασω ενα Ps vita ετσι ωστε να το χακαρω και να παιζω και παλια παιχνιδια με emulator αλλα και φυσικά καποια απο τα παιχνιδια της ιδιας της κονσολας . Παλιος κατοχος PSP 3004 ειμουν παντα λατρεις τις φορητης κονσολας . Σκεφτηκα να παρω καποια απο τα κινεζικα μοντελα που εχουν μεσα emulator πχ ANBERNIC RG351M κτλπ , αλλα απο οτι ειδα σε μερικα παιχνιδια του psp ετρωγε κολληματα αρκετα ... και σκεφτηκα αντι να δωσω 100 ευρω σχεδον για το κινεζικο γιατι να μην κοιταξω να παρω κατι σε SONY μιας που ειδα οτι προσφατα χακαραν το ps vita στην εκδοση 3.73 και κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ . Αλλα δεν ξερω πιο να διαλεξω απο ολες τις εκδοσεις το PCH 1000 (FAT) H' το πιο καινουργιο το PCH 2000 (SLIM) ???? Δεν μπορω να αποφασισω Πειτε την γνωμη σας ελευθερα ... Σας ευχαριστω ! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Grim Ripper 2.205 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Το πρώτο (phat) έχει καλύτερη οθόνη (OLED), ειδική θύρα για την φόρτιση, υπάρχουν μοντέλα με 3g δυνατότητες όπου στην θέση της κάρτας 3g βάζεις έναν αντάπτορα για microSD. Το δεύτερο (slim) έχει οθόνη LCD, μεγαλύτερη μπαταρία, θύρα micro-usb για την φόρτιση (όπως τα κινητά), είναι πιο ελαφρύ. Αυτές νομίζω είναι οι διαφορές, διαλέγεις και παίρνεις. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GamingRoom 137 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Το πρώτο (phat) έχει καλύτερη οθόνη (OLED), ειδική θύρα για την φόρτιση, υπάρχουν μοντέλα με 3g δυνατότητες όπου στην θέση της κάρτας 3g βάζεις έναν αντάπτορα για microSD. Το δεύτερο (slim) έχει οθόνη LCD, μεγαλύτερη μπαταρία, θύρα micro-usb για την φόρτιση (όπως τα κινητά), είναι πιο ελαφρύ. Αυτές νομίζω είναι οι διαφορές, διαλέγεις και παίρνεις. Εσυ πιο απο τα 2 θα επαιρνες αν το αγοραζες τωρα ? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Grim Ripper 2.205 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αλλά νομίζω το phat. Τα έχω και τα δύο ούτως ή άλλως οπότε ευτυχώς δεν χρειάζεται να πάρω κάτι. Αν έπαιζα κιόλας καλά θα ήταν. 😛 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GamingRoom 137 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αλλά νομίζω το phat. Τα έχω και τα δύο ούτως ή άλλως οπότε ευτυχώς δεν χρειάζεται να πάρω κάτι. Αν έπαιζα κιόλας καλά θα ήταν. 😛 ΧΑΧΑΧΑ σε καταλαβαινω ... εμμ με τοσα που εχουν βγει τι να πρωτοπαιξεις .... λογικο ειναι ... Αν πουλας κανενα μου λες ΄;) Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Grim Ripper 2.205 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, GamingRoom είπε ΧΑΧΑΧΑ σε καταλαβαινω ... εμμ με τοσα που εχουν βγει τι να πρωτοπαιξεις .... λογικο ειναι ... Αν πουλας κανενα μου λες ΄;) Μπα, μου αρέσει να τις έχω για συλλογή. Επίσης δεν θα με χάλαγαν κάποια slim σε αλλά χρώματα. 😛 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GamingRoom 137 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Εισαι σε αλλο επιπεδο !!! Ευχαριστω για την γνωμη σου !!! ... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα