Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά απογοητεύτηκα πλήρως.. το περίμενα (και φαινόταν) πολύ καλύτερο. Το κυριότερο μειονέκτημα ήταν ότι οι δυο πιο σημαντικές σκηνές της ταινίας, αυτή που ο Πίτερ ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και ο θάνατος του θείου Μπεν, δεν είχαν τη "δύναμη" που τους αρμόζει... μου φάνηκαν εντελώς ρηχές και σε στυλ "άντε να τελειώνουμε". Σαν μεμονωμένη ταινία [έστω ότι δεν υπάρχει Spiderman (2002) δηλαδή] ήταν οκ... αλλά για κανένα λόγο δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Ραϊμι...

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα ενα ακομη σημειο στο οποιο υπερτερει κατα πολυ η εκδοχη του Sam Raimi ηταν το καστινγκ. Το καστινγκ στο νεο Σπαιντερμαν δεν ηταν καλο.

Καθε φορα που εβλεπα την αξιαγαπητη κατα τ αλλα Sally Field ως θεια May νομιζα οτι εβλεπα τον ρολο που επαιζε στο Brothers and Sisters.

Aπο τους χαρακτηρες που ειδαμε μονο ο dr Connors/ Lizard ηταν καλο καστ

Δημοσ.

Παιδιά το είδα χθες. Πολύ ευχάριστο, πέρασε η ώρα νεράκι. Εντυπωσιακά πλάνα και κινήσεις. Κλάσεις ανώτερο από τα παλιά spiderman κατά την γνώμη μου...

Δημοσ.

Γιατι ολοι θελουμε οι ταινιες να ακολουθουν πιστα τα κομιξ ή τα βιβλια απο τα οποια προηλθαν; Εγω προσωπικα που δε διαβαζω βιβλια και κομιξ, δε με ενδιαφερει καθολου τι υποθεση θα εχει μια ταινια. Και δεν αναφερομαι μονο στον spiderman. Ασε που εαν βασιζεται στο κομιξ-βιβλιο θα ξερω το τελος, οποτε δε θα υπαρχει αγωνια..

Τωρα για την ταινια, αξιζει για κινηματογραφο, απο την αποψη του 3d, ή να περιμενω να την δω σε blu-ray;

Δημοσ.
Τωρα για την ταινια' date=' αξιζει για κινηματογραφο, απο την αποψη του 3d, ή να περιμενω να την δω σε blu-ray;[/quote']

Το 3d του δεν είναι κάτι τρελό πλην κάποιων σκηνών. Αξίζει ωστόσο να τη δεις σε κινηματογραφική αίθουσα λόγω της μεγάλης οθόνης και του καλού ήχου. 7 ευρώ δεν είναι πολλά...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ωραια ταινια διαφορετικη απο τις προηγουμενες αλλα εμενα μαρεσε . Κανανε πιο κωλοπαιδο τον Peter Parker αλλα νομιζω το πηγανε καλα . Αξιζει να τη δεις για μενα στο σινεμα.

Δημοσ.

Την είδα χτες και μου άρεσε περισσότερο από τα 3 προηγούμενα μαζί.

Όποιος έκατσε να δει την extra σκηνή στο τέλος και κατάλαβε ποιος ήταν ο τύπος ας το μοιραστεί.

Δημοσ.

Την είδα χτες και μου άρεσε περισσότερο από τα 3 προηγούμενα μαζί.

Όποιος έκατσε να δει την extra σκηνή στο τέλος και κατάλαβε ποιος ήταν ο τύπος ας το μοιραστεί.

eddie brock sr

the jackal

electro

mysterio

διαλεξε και παρε

Δημοσ.

Και εμάς μας άρεσε το νέο Spiderman πολύ.

Ήταν πιό ανάλαφρο από τα προηγούμενα και ο Spidey πολύ πιό likeable. Το παιδί απέκτησε νέες δυνάμεις και γούσταρε. Όχι σαν το Spiderman του Raimi, που ένιωθε λές και είχε κατάρα.

Εντάξει, η ταινία δεν ήταν τέλεια, αλλά σίγουρα αξίζει.

Η Εmma Stone δεν έκανε για αυτό το ρόλο. Είναι στη πραγματικότητα 5 χρόνια μικρότερη του Garfield και στη ταινία έδειχνε 5 χρόνια μεγαλύτερή του.

Άνετα θα μπορούσε να παίξει τη νεαρή δασκάλα του.

Την πάω πάρα πολύ, αλλά μεγαλοδείχνει και αυτό φαινόταν στη ταινία.

Δημοσ.

Μόνο λόγω Garfield η ταινία ήταν καλύτερη.Η Emma Stone , όμορφη μεν , αλλά δεν πολύ έπειθε η ερμηνεία της, ειδικά επειδή συγκρινόταν συχνά μέσα στην ταινία με το ταλέντο του Garfield.Την είδα σε 3d αλλά το 3d χρησιμοποιήθηκε σε 2-3 σκηνές μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...