poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αν επαιρνα συσκευη θα επαιρνα ειτε siemens ειτε panasonic.και στις δυο περιπτωσεις θα εβρισκα καποια να ειναι eco+ για οσο το δυνατον λιγοτερο "ψησιμο" οταν δεν το χρησιμοποιεις.τωρα εχω siemens eco(δεν ειναι Eco+) αν δεις παρεμβολη αν παιζει στα 2,4 τοτε απλα αλλαξε καναλι στο ρουτερ.μπορει να μην παιζει και στα 2,4 ghz βεβαια. αυτο πχ ειναι eco plus http://www.public.gr/product/tilefonia/fixed-telephony/asyrmata-tilefona/panasonic-kx-tgh210grb-asyrmato-tilefono-mayro/prod6440041pp/ αυτο που βαλες στο Link το βρισκω σαν eco σκετο. κατι παραπανω δεν χρειαζεται να λαβεις υποψιν.
shodan24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αυτο θελω, να αποφυγω τις παρεμβολες με το ρουτερ....κ διαβασα οτι απλα να μην ειναι σε συχνοτητα 2400MHz... καυλιαρικο τηλεφωνο μου δειχνεις....πολυ out-of-space....βεβαια το τηλ δεν ειναι για μενα, ειναι για τους δικους μου.... οποτε γι αυτο κοιταω κατι συμβατικο (χοντρα πληκτρα παλιου τυπου, χοντροκομμενη συσκευη) εγω απο ερευνα βρηκα: να ειναι DECT kai ECO *eco plus: μειώνει τον όγκο ακτινοβολίας της συσκευής έως και 98%?!?!?!?!?!?
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλα οτι κατι παιζει στα 2,4 δεν σημαινει οτι θα σου κανει παρεμβολες υποχρεωτικα.για αυτο υπαρχουν και τα καναλια.μην ξεχνας αλλα ποσα Dect ειναι εκει κοντα οπως και ποσα αλλα ασυρματα δικτυα ιντερνετ παιζουν.στο manual ισως να γραφει σε τι συχνοτητα παιζει. και το eco και το eco plus ριχνουν την ακτινοβολια αρκετα. ειτε οταν ειναι πανω στην βαση που την μηδενιζουν ειτε οταν μιλας και εισαι κοντα μειωνει το Output power αφου η βαση ειναι κοντα.τωρα ακριβης διαφορες eco με eco + δεν τις ξερω αλλα μια που παιρνεις κατι μπορεις να το παρεις eco plus αμα η διαφορα δεν ειναι μεγαλη.κοιτα και σε siemens επισης.τωρα αν ψαχνεις κατι με μεγαλα πληκτρα και χοντροκομμενη συσκευη δεν ξερω αν θα ειναι καν eco και αν θα βρεις επισης απο καμια καλη εταιρεια.αν τους πεις οτι πρεπει να παρουν καλη συσκευη για λιγο ψησιμο τοτε θα δεις πως θα προσαρμοστουν σε ενα λεπτοκομμενο ασυρματο εκτος αν σου πουν οκ βαλε μας σταθερο.παντως και το σταθερο το panasonic εκτος αν εχει χαλασει δεν θα σου κανει προβλημα στην γραμμη αντιθετα με αλλα σταθερα που ειναι οτι να νε και βγαζουν την γραμμη εκτος οριου..οποτε εβλεπα Panasonic σε πελατη ειχα το κεφαλι μου ησυχο οτι οκ Panasonic δεν θα μου σκισει την γραμμη αυτο που βαλες εσυ συμφωνα με το Manual ειναι R Frequency range: 1.88 GHz to 1.90 GHz οποτε λογικα και αυτο που εβαλα εγω το ιδιο το κοβω να ειναι
Gentleman88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Thanx για το respond. θα διαβασω το guide να καταλαβω τα βασικά και προσπαθησω να περασω μονος μου καλωδιο utp, μαλλον εξωτερικα. Απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι οτι, ενω ο κατενεμητης ειναι κοντα στο δωματιο με το router αλλά η καλωδίωση δεν περναει απο εκει αλλα γυρναει το μισο σπιτι και μετα φτανει στο συγκεκριμένo δωμάτιο και μάλιστα έχει παράλληλες συνδεσεις οποτε και μεγαλες απολιες. Όντως ο τεχνικος μετρησε κατω γυρω στα 46mbps. Δεν με ψυνει να πληρωσω ηλεκτρολογο πριν δοκιμάσω μονος μου και βρω και μια μεγαλη σκαλα γιατι το δωματιο ειναι στον 2ο. Αν υπαρχει καποιο guide για το ποιά καλωδια του utp πρεπει να πεσουν πανω σε ποιά συνδεση του κατανεμητη θα το χρειαζομουν.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ολα τα σπιτια απο default Παιζουν παραλληλα ακομα και αν γινεται να παιξουν στην σειρα.αν πιανουν τα χερια σου να το κανεις εσυ μια χαρα.θες γεννητρια ηχητικου ΄και ακουστικου σηματος ή κανα πολυμετρο εστω για να δεις που πηγαινει η γραμμη σου.πρεπει να πιανουν τα χερια σου.μετα υπαρχουν διαφοροι τροποι για να παιξει ειτε μαζι με την παλια καλωδιωση ειτε χωρις. 1
shodan24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλα οτι κατι παιζει στα 2,4 δεν σημαινει οτι θα σου κανει παρεμβολες υποχρεωτικα.για αυτο υπαρχουν και τα καναλια.μην ξεχνας αλλα ποσα Dect ειναι εκει κοντα οπως και ποσα αλλα ασυρματα δικτυα ιντερνετ παιζουν.στο manual ισως να γραφει σε τι συχνοτητα παιζει. και το eco και το eco plus ριχνουν την ακτινοβολια αρκετα. ειτε οταν ειναι πανω στην βαση που την μηδενιζουν ειτε οταν μιλας και εισαι κοντα μειωνει το Output power αφου η βαση ειναι κοντα.τωρα ακριβης διαφορες eco με eco + δεν τις ξερω αλλα μια που παιρνεις κατι μπορεις να το παρεις eco plus αμα η διαφορα δεν ειναι μεγαλη.κοιτα και σε siemens επισης.τωρα αν ψαχνεις κατι με μεγαλα πληκτρα και χοντροκομμενη συσκευη δεν ξερω αν θα ειναι καν eco και αν θα βρεις επισης απο καμια καλη εταιρεια.αν τους πεις οτι πρεπει να παρουν καλη συσκευη για λιγο ψησιμο τοτε θα δεις πως θα προσαρμοστουν σε ενα λεπτοκομμενο ασυρματο εκτος αν σου πουν οκ βαλε μας σταθερο.παντως και το σταθερο το panasonic εκτος αν εχει χαλασει δεν θα σου κανει προβλημα στην γραμμη αντιθετα με αλλα σταθερα που ειναι οτι να νε και βγαζουν την γραμμη εκτος οριου..οποτε εβλεπα Panasonic σε πελατη ειχα το κεφαλι μου ησυχο οτι οκ Panasonic δεν θα μου σκισει την γραμμη αυτο που βαλες εσυ συμφωνα με το Manual ειναι R Frequency range: 1.88 GHz to 1.90 GHz οποτε λογικα και αυτο που εβαλα εγω το ιδιο το κοβω να ειναι ναι αλλα αμα σου πω για το wireless mouse (TRUST...dont TRUST anything)που εχω....αλλα εχω ξηλωσει πια.... ηταν απο οτι διαπιστωσα στα 2,4GHz (απο ερευνα) και συνδεοταν με USB, και μερικες φορες "λυγιζε" την συνδεση μου...(απο 1,2MB/sec επεφτα στα 400KB/sec στο τορρεντ) δεν ξερω αν απλως τραβουσε ενεργεια απο το USB του λαπτοπ κ αφαιρουσε απο την wireless card στο laptop... η αν εφταιγε η συχνοτητα (2,4GHz) δημιουργωντας παρεμβολες μεταξυ router κ laptop... αλλα απο την στιγμη που το διαπιστωσα, το "ξηλωσα". δεν θελω να αγορασω τηλ. συσκευη, οπου θα μου κανει παρεμβολες, κ μετα θα πρεπει να εξηγω στους δικους μου οτι μου δημιουργει προβλημα στο ασυρματο δικτυο του ιντερνετ... θα μου λενε: "μα πως, καινουριο τηλ τελευταιας τεχνολογιας, λες οτι δεν ειναι καλο? " αντε να βγαζω ακρη μετα
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 επειδη ηταν trust δεν αμφιβαλλω .αλλα παροτι ειναι στα 2,4 ghz σε πολλα εχεις κατι σαν δυνατοτητα να πειραξεις κατι Channels και επισης υποτιθεται οτι παιζουν πολυ χαμηλα σε mw αφου ειναι ποντικι και πληκτρολογιο.αν δεις το manual θα δεις που παιζει.οπως σου εγραψα δεν ξερω αν το ειδες αυτη που εβαλες παιζει στα 1,8 εως 1.9 ghz.
shodan24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 επειδη ηταν trust δεν αμφιβαλλω .αλλα παροτι ειναι στα 2,4 ghz σε πολλα εχεις κατι σαν δυνατοτητα να πειραξεις κατι Channels και επισης υποτιθεται οτι παιζουν πολυ χαμηλα σε mw αφου ειναι ποντικι και πληκτρολογιο.αν δεις το manual θα δεις που παιζει.οπως σου εγραψα δεν ξερω αν το ειδες αυτη που εβαλες παιζει στα 1,8 εως 1.9 ghz. στην τηλεφωνικη συσκευη δεν αναφεροσουν οτι ειναι στα 1,8-1,9 GHZ? PANASONIC KX-TG 6811 ? το TRUST δεν ηταν desktop, ηταν σκετο mouse.... ειχα αγορασει πολυ παλιοτερα (2008) το wireless-desktop (mouse+keyboard) κ μου βγαλε 3-4 χρονια το μονο κακο, χαλαει η ροδελα στο mouse πριν τους 12 μηνες....
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 στην τηλεφωνικη συσκευη δεν αναφεροσουν οτι ειναι στα 1,8-1,9 GHZ? PANASONIC KX-TG 6811 ? το TRUST δεν ηταν desktop, ηταν σκετο mouse.... ειχα αγορασει πολυ παλιοτερα (2008) το wireless-desktop (mouse+keyboard) κ μου βγαλε 3-4 χρονια το μονο κακο, χαλαει η ροδελα στο mouse πριν τους 12 μηνες.... ναι σε αυτην.λογικα και αυτη που εβαλα εγω το ιδιο θα ειναι.μπορεις να δεις το Manual. εμ και εσυ trust.Παρε ενα Logitech ενα microsoft Που δινουν και 3 χρονια εγγυηση.
shodan24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι σε αυτην.λογικα και αυτη που εβαλα εγω το ιδιο θα ειναι.μπορεις να δεις το Manual. εμ και εσυ trust.Παρε ενα Logitech ενα microsoft Που δινουν και 3 χρονια εγγυηση. λοιπον, πηγα κ πηρα utp 5e καλωδιο (εχει μεσα 4 ζευγαρια) πιαστρακια, καναλι, πριζα τηλ επιτοιχια για δες κ πες, γιατι κατι τετοιο δεν εχω ξαναδει utp 5e καλωδιο ποιο ζευγαρι καλωδιων χρησιμοποιω ? http://postimg.org/image/x8rnxtroh/ η πριζα τηλ επιτοιχια που βαζω πιο καλωδιο???? επισης η αλλη ειναι η πριζα τηλ εντοιχιζομενη...(αυτη που συνδεσα παλια κ τωρα θα καταργησω) εδω ειχε μονο 2 καλωδια κ 2 θεσεις για να τα συνδεσω.... http://postimg.org/image/w9jximd37/ http://postimg.org/image/em24kf35v/ http://postimg.org/image/uj0wh4vk3/ ps1: μπορω να ανοιξω τρυπα απο πανω για να μπενει το καλωδιο μεσα στη τηλ πριζα? (για να μην σκαβω τοιχο κ στοκαρω μετα) ps2: μπορω να παω να αλλαξω την πριζα τηλ το απογευμα, μιας κ θα κατεβω να αγορασω ουπα/βιδες,μονωτικη ταινια κτλ...
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 α.οποιο ζευγαρι θες. β.αν εχει 2,3,4,5 πας στα δυο μεσαια δηλαδη 3,4 γ.οταν ειναι με χρωματα ειναι κοκκινο πρασινο το που θα το περασεις το καλωδιο το αποφασιζειας εσυ.σε τετοιες περιπτωσεις μπορεις να μην ανοιξεις καν τρυπα. ειτε παιρνεις αυτοκολλητο πριζακι που ειναιηδη εξωτερικο ειτε αμα παρεις χωνευτο περνας το καλωδιο απο κατω και βιδωνεις την πριζα απλα δεν την βιδωνεις τελειως για να μην κοψεις το καλωδιο.θα παιξει μια χαρα και θα στηριχτει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα