Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τον κινδυνο να βρεθεις με σχεση την αλλη μερα απο την πλευρα των αρσενικων...... :fear:

ο χειροτερος φόβος?

:confused:

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοω την εγκυμοσυνη απο πλευρας θυληκων....και τον κινδυνο να βρεθεις με σχεση την αλλη μερα απο την πλευρα των αρσενικων...... :fear:

γι αυτο ειτε εχεις παντα καποτες μαζι σου οταν υπαρχει και η παραμικρη πιθανοτητα να παιξεις τετοιο σκηνικο ή μαθαινεις να συγκρατεις τις ορμες σου και θετεις ορια.

Όταν ήμουν φοιτητής παίζαμε/κάναμε μάλλον πολλές μαλακίες.

Κάναμε aγwνες μέχρι τελικής πτώσεως ποιος θα αντέξει να πιει περισσότερο,Μια ήταν με αψέντι.Δράματα και τραγωδίες σε μια νύχτα και το επόμενο πρωί με την πράσινη νεράιδα. :cry:

αυτο το αψεντι δεν πινεται ρε γμτ. :eek:

Δημοσ.

Όταν ήμουν φοιτητής παίζαμε/κάναμε μάλλον πολλές μαλακίες.

Κάναμε aγwνες μέχρι τελικής πτώσεως ποιος θα αντέξει να πιει περισσότερο,Μια ήταν με αψέντι.Δράματα και τραγωδίες σε μια νύχτα και το επόμενο πρωί με την πράσινη νεράιδα. :cry:

μια που είμαστε στο πνεύμα ... -> http://flock.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=484&Itemid=2

αν και το site αυτό είναι ένα ψέμα απο μόνο του... άλλα σου φτιάχνει την διάθεση...

κατασκευασμένα είναι...

Δημοσ.

αυτο το αψεντι δεν πινεται ρε γμτ. :eek:

Κάποιο μπουκάλι είχε 90%!Καλά διάβασες 90% alkool.

Καταλανικό του ....Xάρου αν δεν απατώμαι.

Δημοσ.

μια που είμαστε στο πνεύμα ... -> http://flock.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=484&Itemid=2

αν και το site αυτό είναι ένα ψέμα απο μόνο του... άλλα σου φτιάχνει την διάθεση...

κατασκευασμένα είναι...

γιατι ρε συ; αδυνατο ειναι το σκηνικο στις τουαλετες στην σχολη;

Κάποιο μπουκάλι είχε 90%!Καλά διάβασες 90% alkool.

Καταλανικό του ....Xάρου αν δεν απατώμαι.

I know, εχει ενα μαγαζι εδω που ειδικευεται στα αψεντια και το ρουμι.

Δημοσ.

Πριν καμποσα χρονια γυρνουσα αυγουστο αρων αρων απο διακοπες , στην Αθηνα διοτι έπαιζε ο γαυρος με τον βαζελο πρωτη αγωνιστικη....

Ειχαμε μαζευτει λοιπον στο συνδεσμο του νησιου απο τις 9, πινοντας μπυρες και ξυδια περιμενοντας το πλοιο που θα ρχοταν στις 1 τα μεσανυχτα....

Ελα μου ντε που στο προηγουμενο νησι που χε δεσει ειχε φορτωσει και ενα τσουρμο μεθυσμενους βαζελους.....

Ονειρικο ταξιδι....το πλοιο ειχε γινει ΟΑΚΑ....βεβαια σε slow motion (αφου κανεις δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του).....μεχρι που καποια στιγμη πανω στο καβο ντορο, ακουγεται μια φωνη ...."ρε μαλακισμενα τι βαρατε βαζελος ειμαι και εγω"......!!!!......Ετσι αποφασιστηκε εκατεροθεν παυση των εχθροπραξιων ..εφοσον το 70% δεν ηταν σιγουρο οτι δεν κοπανουσε το ....χρωμα του... :P :P

ο χειροτερος φόβος?

:confused:

Αν δεν ειναι αυτη που είχα βαλει στο ματι ,οταν ημουν νορμαλ....εχουμε ενα θεματακι :-D

Δημοσ.

καθόλου, διάβασε ... έτσι όπως τα λένε φαίνεται ότι είναι στημένο.

Δημοσ.

μετά από 2 μπουκάλια τεκίλα με την κολλητή μου και την κολλητή της.

ξύπνησα βρεγμένος και γυμνός στο κρεβάτι μου. (δεν πίναμε σπίτι μου)

κάτι άλλο δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν μου λένε...

Δημοσ.

ε καλα βρε νίκο, αυτό δεν σημαίνει οτι θα την φορτωθείς κιολας ;ρ

^_^

Σιγουρα εχεις δικιο ,αλλα σε περιτωση που εκεινη δεν ειναι μεθυσμενη....μην δίνεις και ορκο.... :shock:

ξύπνησα βρεγμένος και γυμνός στο κρεβάτι μου. (δεν πίναμε σπίτι μου)

κάτι άλλο δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν μου λένε...

αλλα 2 μπουκαλια τεκιλα για να μην εχεις καμμια αμφιβολια.......(φροντισε να πινεις με μετρο ομως....) B)

Δημοσ.

πως γινεται να ειστε κολλητοί με την 1η - και η 2η να ειναι κολλητή με την 1η - αλλά εσυ και η 2η να μην είστε?

:devil:

Δημοσ.

I know, εχει ενα μαγαζι εδω που ειδικευεται στα αψεντια και το ρουμι.

στην Ελλάδα και για το95% των σχολών ναι

περισσότερο σενάριο τσόντας κάνει

δεν πιστεύω οτι οι γκόμενες είναι τόσο εύκολες , έλεος

Δημοσ.

πως γινεται να ειστε κολλητοί με την 1η - και η 2η να ειναι κολλητή με την 1η - αλλά εσυ και η 2η να μην είστε?

:devil:

Αστυνομος Σαλιαρα....... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...