Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθόλου, διάβασε ... έτσι όπως τα λένε φαίνεται ότι είναι στημένο.

καλα σιγουρα ετσι οπως το περιγραφει η τυπισα παραειναι ιδανικο, φοραγε φουστα, ηταν ξυρισμενη παντου, οι τουαλετες ηταν διπλα και δεν βρωμαγαν, αυτος ειναι φετες, αυτη ενεδωσε με την μια, οχι οτι δεν γινονται απλα....

στην Ελλάδα και για το95% των σχολών ναι

περισσότερο σενάριο τσόντας κάνει

δεν πιστεύω οτι οι γκόμενες είναι τόσο εύκολες , έλεος

αυτο ειναι το προβλημα.

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακριβώς..

ακομα και σε αυτο στα λόγια είναι πολυ άπλες και ανοιχτόμυαλοι

αλλα ουτε για αστείο δεν το κάνουν

Δημοσ.

πως γινεται να ειστε κολλητοί με την 1η - και η 2η να ειναι κολλητή με την 1η - αλλά εσυ και η 2η να μην είστε?

:devil:

θες να μου πεις ότι είσαι φίλη με όλους του φίλους των φίλων σου?

κατά πλειοψηφία τους θεωρώ ηλίθιους :P

μόνο 2-3 άτομα συμπαθώ που ήρθαν πακέτο με άτομα που έκανα φίλους μου

think in Google circles :P

εκτός αν είσαι κάτω των 18-20

Δημοσ.

φιλοι? οχι οχι.

χρησιμοποιησες την λέξη κολλητός/ή, απο κει πιάστηκα.

κατω των 18 δλδ ειμαστε ολοι μια παρεα?

κουβεντα να γινεται.

Δημοσ.

απλά στα ανέμελα χρόνια δεν είσαι τόσο επιλεκτικός (και τόσο γκρινιάρης :P ) για το ποιος είναι στην παρέα :P

τεσπα B)

Δημοσ.

Ξυπνάω νωρίς το μεσημέρι

Με άλλες πυτζάμες, άλλο σεντόνι, άλλο μαξιλάρι, άλλο χαλί στο δωμάτιο κλπ

Ανοίγει η μάνα μου τη πόρτα:

-Πως είσαι? Θέλεις τίποτα?

-Ναι, ένα ποτήρι νερό.

-Να σου δώσω καμία μπάτσα που θέλεις και νερό.

Και ξανακοιμήθηκα.

Αυτό ήταν το χειρότερο μεθύσι. Δε θυμάμαι τίποτε άλλο.

Το καρντάση μου είπε την επομένη ότι με φέρανε σπίτι και μάλιστα λέει είχα φάει σκάλωμα και ήθελα να ανέβω από τις σκάλες στο τρίτο με αποτέλεσμα να σηκωθεί η οικοδομή στο πόδι. Μετά μου λέει πως άνοιξε η μάνα μου τη πόρτα και τα έχασε. Μου έδειξε το σήμα της νίκης και με ρώτησε πόσα είναι αυτά (ότι να ναι). Την κοίταξα και έπεσα στο διάδρομο μισολιπόθυμος.

Αργότερα με πήγαν στο δωμάτιο με τη μάνα μου να κράζει. Μετά ρωτάει η μάνα μου τον πατέρα μου:

-Εσύ δε θα πεις τίποτα?

-Τι να πω? Όλοι έχουμε μεθύσει σε αυτή την ηλικία.

-Να τον πάμε σε νοσοκομείο?

-Άστον το μαλάκα να μάθει.

(Η ιστορία μου πάει ανάποδα σαν το μη αναστρέψιμος)B)

Δημοσ.

Κάποιο μπουκάλι είχε 90%!Καλά διάβασες 90% alkool.

Καταλανικό του ....Xάρου αν δεν απατώμαι.

Κατι μου λεει οτι το κανατε σφηνακια ε?

Επισης, ειναι τραγικο το ποσοι νομιζουν οτι μια βραδια ηταν γαματη αν ξερασανε ή κανανε σαν ζωα.

Με διαφορα απο τις χειροτερες ουσιες...

Δημοσ.

Επισης, ειναι τραγικο το ποσοι νομιζουν οτι μια βραδια ηταν γαματη αν ξερασανε ή κανανε σαν ζωα.

Μα όντως είναι γαμάτη μια βραδιά όταν μπαίνεις γκολ...το θέμα είναι να μην έχεις τύψεις πριν ή μετά.

Δημοσ.

Εμένα το αλκοόλ μου αρέσει μέχρι να φτιάξω διάθεση , τίποτα παραπάνω. Από εκεί και πέρα είναι αστείο πως το βλέπουν πολλά πιτσιρίκια και λίγο μεγαλύτεροι ότι κάτι κάνουν. γιαυτο υπάρχουν οι παραισθησιογόνες ουσίες (μια φορά στο τόσο , όχι συνέχεια) για όποιον θέλει. Τώρα , να βλέπεις κοριτσάκια να πίνουν μέχρι να ξεράσουν και μετά να ψάχνονται για χάπι της επόμενης μέρας...

/sad

Μα όντως είναι γαμάτη μια βραδιά όταν μπαίνεις γκολ...το θέμα είναι να μην έχεις τύψεις πριν ή μετά.

άμα γουστάρεις να σέρνεσαι και να είσαι περίγελος μπορείς να σουτάρεις ζαμπόν , το θέμα βέβαια είναι να μην έχεις τύψεις πριν η μετά. πφφφφφφφ!

Δημοσ.

Το να μπεις γκολ ειναι να κανεις σαν πιθηκος και να μην θυμασαι τι εγινε? Μηπως να βλεπουμε λιγοτερες ταινιες γιατι τις νομιζουμε αληθινες?

Δεν εχω κατι με το να εισαι υπο την επηρεια οποιασδηποτε ουσιας, αλλα προτιμω να θυμαμαι τι κανω/τι εγινε ωστε να το εχω σαν αναμνηση. Το να μην θυμαμαι τι εγινε, εχει διαφορα απο κατι που δεν εγινε?

Το να κανω κατι που δεν θα εκανα ποτε, μαλλον δειχνει οτι ζω την ζωη μου λαθος γιατι δεν κανω αυτα που μου αρεσουν.

Δημοσ.

άμα γουστάρεις να σέρνεσαι και να είσαι περίγελος μπορείς να σουτάρεις ζαμπόν , το θέμα βέβαια είναι να μην έχεις τύψεις πριν η μετά. πφφφφφφφ!

Χαχα...δεν έχω πρόβλημα να σέρνομαι...το πιό ωραίο είναι το στάδιο πριν το σούρσιμο...λες και κάνεις ωραία/αστεία πράγματα.

Δημοσ.

Ξερω πως λειτουργει η εθανολη (εδω ενα πολυ καλο και απλο παραδειγμα για το πως επιδραει στον εγκεφαλο) αλλα για μενα υπαρχουν πολυ πιο καλες ουσιες εκει εξω που κανουν πιο καλα το ιδιο πραγμα, χωρις να πρεπει να υποστω το aftermath του αλκοολ. Depressants ftl...

Οκ εισαι και μικρος, λογικο ειναι να σκεφτεσαι ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...