Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εβαλα σημερα τα 8.1 ελληνικα 64bit και εχω ερωτηματακια

Δεν μου εμφανιζει την επιλογή Επανεκκινηση αλλα μονο

Αλλαγη χρηστη

Κλειδωμα

Αναστολη λεοτουργιας

Αδρανοποιηση

Ενημερωση και επανεκινηση

Τερματισμος και επανεκινηση

Και κατι ακομα ..για την ωρα . Πως μπορω να αλλαξω την γλωσσα γραφης από Shift+alt σε Ctrl+shift που εχω συνηθισει χρονια ??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το ενημέρωση και επανεκκίνηση είναι.Απλά υπάρχουν updates γι αυτό το αναφέρει έτσι. 

Για την γλώσσα http://www.7tutorials.com/introducing-windows-8-how-switch-between-keyboard-input-languages

Ευχαριστω.Και αν θελουμε  ακανουμε μονο επανεκκινηση χωρις ενημερωση ???

Δημοσ.

Ευχαριστω.Και αν θελουμε  ακανουμε μονο επανεκκινηση χωρις ενημερωση ?? 

Ίσως αν κλείσεις τα windows update να μπορεί να γίνει. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να πω με σιγουριά.

Επιτελούς  http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

Δημοσ.

Ευχαριστω.Και αν θελουμε  ακανουμε μονο επανεκκινηση χωρις ενημερωση ???

Απ'οσο θυμαμαι δεν γίνεται γιατί έχουν ήδη κατεβεί τα updates και περιμένουν να εγκατασταθούν. Δοκίμασε και με Win+X --> Shutdown αλλά νομίζω το ίδιο συμβαίνει. Μπορεί πάντως να γίνει απεγκατάσταση στην επόμενη επανεκκίνηση, αν το επιτρέπουν βέβαια τα updates. (Control Panel -> Programs -> Programs and Features -> View Installed Updates κι απο κεί επιλέγεις και διαλέγεις update + uninstall).

Γιατί δεν θέλεις τα windows updates, αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Δεν γίνεται γιατί έχουν ήδη κατεβεί τα updates και περιμένουν να εγκατασταθούν. Μπορεί όμως να γίνει απεγκατάσταση στην επόμενη επανεκκίνηση, αν το επιτρέπουν βέβαια τα updates. (Control Panel -> Programs -> Programs and Features -> View Installed Updates κι απο κεί επιλέγεις και διαλέγεις update + uninstall).

Γιατί δεν θέλεις τα windows updates, αν επιτρέπεται;

Δεν ειπα ότι δεν τα θελω απλα καποιες φορες θελουμε αμμεσα επανεκινηση του υπολογιστη για καποιο λογο και τα update μπορει να θελουν χρονο.

Δημοσ.

Δεν ειπα ότι δεν τα θελω απλα καποιες φορες θελουμε αμμεσα επανεκινηση του υπολογιστη για καποιο λογο και τα update μπορει να θελουν χρονο.

Δε νομίζω ότι, εφόσον έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει τα updates, θα σε αφήσει να κάνεις επανεκκίνηση χωρίς να περαστούν και αυτά.

Δημοσ.

Ναι πράγματι είναι ενοχλητικό κάποιες φορές. Πάντως αυτή η λειτουργία μπορεί να αλλάξει αν θέλεις:

1. win+x  --> Run --> gpedit.msc

2. User Configuration --> Administrative Templates --> Windows Components --> Windows Update.

3. Στην επιλογή "Do not display 'Install Updates And Shut Down’ option...", κάνεις enable.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας χθες έτρεξα μια εφαρμογή στα 8.1 στην επανεκκίνηση δεν άνοιγε ο υπολογιστής έκανε μονος του 2 φορες επανεκκίνηση και από μονος του και μου ζήτησε να κάνει επαναφορά για να μπορέσει να ανοίξει έτσι και έγινε έκανε και μετά μπήκε κανονικά.Το θέμα είναι το εξής ότι από 34GB που έπιανα στον δίσκο τώρα πιάνω 48GB και δεν μπορώ να βρω τι είναι.Έκανα εκκαθάριση δίσκου έκανα εκκαθάριση σημείων επαναφοράς αλλα τίποτα έχετε καμια ιδέα??

Δημοσ.

Θελω να περασω τα windows 8.1 σε ενα λαπτοπ hp g62-a80sv αλλα εχει θεματακι οταν του εγκαθιστώ τους τελευταιους drivers της intel hd & amd radeon 5470m καρτας γραφικων και κανει συνεχεις επανεκινησεις πριν προλαβουν να ανοιξουν τα win 8.1.

Εχετε να προτεινετε καμια λυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , δεν μου εμφανιζει το cd-dvd ,  οταν βαζω καποιο cd-dvd δεν μου το αναγνωριζει, μονο των win 8.1 ,  ολα τα αλλα δουλευουν κανονικοτατα,.Στο BIOS εμφανιζετε κανονικα (αφου ετσι τα περασα,καθαρη εγκατασταση), πριν κανα μηνα.Στη διαχειρηση συσκευων  δεν υπαρχει το κιτρινο θαυμαστικο η ερωτιματικο.

πω-πω συγνωμη ,ξεχασα να γραψω οτι ο δισκος εχει 3 κατατμησεις με τα win7 και εβαλα στη αλλη κατατμηση τα win 8.1, φυσικα μου κανει dual boot και επιλεγω λειτουργικο, στα 7 μου το εμφανιζει κανονικα,στα 8,1 εχω το προβλημα

Επεξ/σία από kostandinos
Δημοσ.

Παραθετω εικοα desktop από Windows 7 32bit και από 8.1 64bit

Η εμφανιση στα 7 είναι πολύ πιο "ζωντανη" από ότι στα 8.1 σε ολλες τις οθονες .

Φταιει ότι δεν εχουν βρει με σωστους drivers την καρτα γραφικων (ATI Radeon HD 3400 series) που δεν εχει για 8.1  ή κατι άλλο ?

Ευχαριστω

http://i.imgur.com/42zMkkB.png

http://i.imgur.com/Tfi3SUa.png

Δημοσ.

Eχω τα windows 8.1 64bit εγατεστημενα με 2 accounts(και στο λαπτοπ και στο ντεσκτοπ),ενα για μενα(administrator) και ενα για τα παιδια μου με ενεργοποιημενη την οικογενειακη ασφαλεια...Ψαχνω να κανω καθαρισμο στα στατιστικα του λογαριασμου των παιδιων που δεχνουν ολη την δραστηριοτητα τους στη χρηση του λογαριασμου τους,που φαινεται στον πινακα ελεγχου/οικογενειακη ασφαλεια/USERxxx/προβολη αναφορων δραστηριοτητας,αλλα δεν υπαρχει τετοια εντολη....Μηπως ξερει καποιος φιλος πως κανω reset στατιστικα αυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...