Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή μας μέρα.Μια μικρή βοήθεια.Θέλω να αλλάξω από ελληνικά σε αγγλικά το όνομα στη διαδρομή C-xρηστες-ονομα.Το όνομα του λογαριασμού τον έχω αλλάξει ήδη από τον πίνακα ελέγχου .Επίσης που βλέπουμε το κλειδί των Windows σ ένα Laptop lennovo?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλή μας μέρα.Μια μικρή βοήθεια.Θέλω να αλλάξω από ελληνικά σε αγγλικά το όνομα στη διαδρομή C-xρηστες-ονομα.Το όνομα του λογαριασμού τον έχω αλλάξει ήδη από τον πίνακα ελέγχου .Επίσης που βλέπουμε το κλειδί των Windows σ ένα Laptop lennovo?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αυτό δεν γίνεται και γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις και rename τον φάκελο με το όνομα χρήστη που έχεις. Συνήθως ο φάκελος Documents είναι αυτός που παρουσιάζει θέμα, οπότε δημιουργείς ένα φάκελο σε μια διεύθυνση με αγγλικούς χαρακτήρες και κάνεις μετακίνηση (μέσα από τις ιδιότητες του φακέλου "Documents").

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω το ονομα του φακελου που περιεχει τα AppData.Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα,γιατι ηδη προσπαθησα να κανω αντιγραφη και δεν με αφηνε.Ευχαριστω

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω το ονομα του φακελου που περιεχει τα AppData.Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα,γιατι ηδη προσπαθησα να κανω αντιγραφη και δεν με αφηνε.Ευχαριστω

Αυτούς τους φακέλους δεν σου επιτρέπουν τα Windows να τους μετονομάσεις. Συνήθως βγαίνει κάποιο conflict με προγράμματα που θέλουν να διαβάσουν από αυτούς τους φακέλους αλλά δεν αναγνωρίζουν τους ελληνικούς χαρακτήρες. Η λύση που είχα κάνει στο παρελθόν, ήταν να δημιουργήσω στον 2ο δίσκο μου ένα φάκελο "Docs" και μετά πήγα στις ιδιότητες του φακέλου "Documents", στην καρτέλα "Θέση" και επέλεξα μετακίνηση στον φάκελο που είχα στον 2ο δίσκο. Έτσι η διαδρομή C:\Users\Αλέξανδρος\Documents έγινε D:\Documents και ήμουν κομπλέ. Ο φάκελος AppData όμως δε γίνεται να μεταφερθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα.

windows 8.1X64 , πως θα τρέξω σαν administrator το command prompt (cmd) ; Στο λογαριασμό μου με έχει σαν administrator !!

Δημοσ.

όσες φορές έχω περάσει win8 η 8.1 έχω θέματα με τα permissions των εφαρμογών.των κανονικών όχι του μετρο.

πάω να αποθηκεύσω αρχείο σε ένα παθ με το vuze, λέει permission denied, πάω να κάνω extract με το winrar σε ένα παθ, ίδιο.

Δημοσ.

Ενω ειναι μια χαρα και παιζουν και μια χαρα, αυτο το θεμα με το copy-paste security και με το γαμωuac που δε μπορεις να το απενεργοποιησεις τελειως απο τη registry για δε σου ανοιγουν τα metro apps μετα,  με το homegroup και λιγο με το windows update που χαλαει καθε 3 και λιγο.  

Μα ποσα κιλα πρεπει να ειναι αυτοι οι τυποι ρε φουστη μου. Ταλαιπωρουν το κοσμο χωρις λογο.

Αμ το αλλο, που δε σου παιζουν τα μισα απο cmd και θες το powershell?

Ποσα κιλα λαλακες ειναι αυτοι οι τυποι? Πραγματικα τωρα.........

Δημοσ.

Το KB3000850 με μέγεθος 711 ΜΒ είναι το υποτιθέμενο win8.1 update 3.

Προσοχή γιατί υπάρχει ένα θέμα ασυμβατότητας με το AVAST: Για κάποιο ανεξήγητο προς το παρόν λόγο, μετά την εγκατάσταση τραβάει σε μερικούς μια ωραιότατη μαύρη οθόνη μετά το login και το σύστημα δεν ανταποκρίνεται. (quick fix: Ctrl+Shift+Esc, windows explorer--->end task, File-->Run-->explorer).

Υπάρχουν σχετικές συζητήσεις ;)

• Like 2
Δημοσ.

Το είχα περάσει χτες αλλά δεν είχε γίνει ακόμα restart. Μόλις είδα το μήνυμα σου, τσεκάρω το Avast, πουθενά Avast...

Λέω ας κάνω επανεκκίνηση τώρα και βλέπω. Μαύρη οθόνη δεν είχα αλλά δεν αποκρίνονταν το σύστημα στα περισσότερα. Το restart του explorer δεν δούλεψε, οπότε force shutdown και  open σε safe mode, (επανεκκίνηση δεν έκανε) απεγκατάσταση του Avast και όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...