Gatilaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Τελικα τσιμπησα τη unimac με τους 3 καυστηρες(661312) μιας και μεχρι να παρω αποφαση να παρω απο τη προσφορα της campingaz εξαντληθηκαν. Καμια συμβουλη απο τους ηδη κατοχους?
Krasomak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Τελικα τσιμπησα τη unimac με τους 3 καυστηρες(661312) μιας και μεχρι να παρω αποφαση να παρω απο τη προσφορα της campingaz εξαντληθηκαν. Καμια συμβουλη απο τους ηδη κατοχους? http://krasodad.blogspot.com/2019/10/unimac-basic.html 1
nikpar00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα συνάδελφοι ψήστες. Με τα από 8 ψησίματα άμεσα.(Μπριτζόλες, σουβλάκια, πανσετες). Όλα τέλεια. Ήρθε η ώρα για σουβλιστή κότα. 2 Κιλά κότα από βραδείς μαρινάρισα με λάδι, κρασί λευκό, κύβο λαχανικών, πιπέρι εξωτερικά. Μέσα στη κοιλιά χυμό από ένα λεμονι μπαχαρικά για κοτόπουλο και της λεμονόκουπες, μπήκε στο ψυγείο. Μισή ώρα πριν το σούβλισμα την έβγαλα από το ψυγείο. Έβαλα ένα ταψάκι στο σημείο που θα μπει η κότα με νερό, χυμό λεμόνι, κρασί λευκό και λίγο μπαχάρι για κοτόπουλα. Στους 200 βαθμούς κελσίου έκλισα το μεσαίο καυστηρά άνοιξα το καπάκι της ψηστιέρας και έβαλα τη σούβλα. Για μια ώρα έψησα στους 160 με 170 βαθμούς κελσίου. Το λάδωσα με τα από μια ώρα και ανέβασα τη θερμοκρασία 180 με 190 βαθμούς κελσίου. Με τα από 45 λεπτά το πέρασα λαδολέμονο και του έβαλα αλατοπίπερο και ρίγανη, ανέβασα τη θερμοκρασία στου 200 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά. Με τα 20 λεπτά έβγαλα το ταψάκι δεν χρειάζεται άλλο ατμό, και άναψα τον μεσαίο καυστήρα ανέβασα στους 225 βαθμούς κελσίου και του έδωσα για άλλα 20 λεπτά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. 5
sargus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Πωωω εσύ είσαι μερακλης!! (αντιγράφεται άμεσα το πρωτόκολλο σου) Και από γεύση; Μπόμπα; 1
nikpar00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν τρώω κοτόπουλο, το έφτιαξα για τον αδελφό μου, γενικά δεν πιάνει στήθος επειδή είναι στιφό κρέας, όταν αγοράζει έτοιμο. Έπαθε πλάκα ήταν το στήθος πολύ ζουμερό. Μου είπε το καλύτερο που έχει φαΐ. Έριξα πολύ διάβασμα και είδα πολλά βίντεο για να δοκιμάσω σούβλισμα Σειρά αύριο έχουν καλαμάρια η φαγκρί. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από nikpar00 3
sargus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Είχα μόλις παραγγείλει μια broil king signet 320 σε προσφορά από τον Κωτσόβολο όταν έσκασε η προσφορά της campingaz οπότε και ακύρωσα την BK και πήρα campingaz (ανώτερο μοντέλο σε λιγότερα λεφτά). Ελπίζω να μην έκανα λάθος! 1
nikpar00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Την broil king signet 320 αγόρασα την τετάρτη που πέρασε.
sargus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ναι, το είδα 2-3 σελίδες πίσω για αυτό και σου έγραψα. Τέλοσπάντων, καλά ψησίματα σε όλους μας! (μόνο προσοχή στη χοληστερίνη...χεχεχε) 1
sndev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, sargus είπε Είχα μόλις παραγγείλει μια broil king signet 320 σε προσφορά από τον Κωτσόβολο όταν έσκασε η προσφορά της campingaz οπότε και ακύρωσα την BK και πήρα campingaz (ανώτερο μοντέλο σε λιγότερα λεφτά). Ελπίζω να μην έκανα λάθος! ποιο μοντέλο campigaz πήρες?
sargus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Το πιο σουπερ ντουπερ (😎). Την master 4 series ktl. Παιδιά ερώτηση: Είδα αυτό και μου έτρεξαν τα σάλια. Τι παίζει με αυτά τα μαντεμένια γουοκ; Αξίζουν σαν αγορά; Πάντως μόνο που είδα πως γίνονται τα λαχανικά σε 10 λεπτάκια, το λαχτάρησα. (είχε προσφορά -μσζί με τις ψησταριές- το τηγάνι γουοκ της campingaz στα 32 περίπου ευρώ αλλά δεν το πρόλαβα ρε @@ μου)
sndev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 καλη επιλογη ! αν εχεις χoρο εξαιρετική για τα χρηματα της ! ειχα με 4ς καυστήρες κ γύρισα σε 3ς λόγο χώρου h broil ποιοτικά είναι ενα κλικ πάνω σε κατασκευή κ υλικά αλλά αν ψηνεις ποσότητα εννοείτε πας σε υτα τα χρήματα που τη πήρες σε campigaz γτ κ αυτη ειναι decent για αυτα που προσφέρει σε εκείνα τα χρήματα . τα παρελκόμενα μαντέμια γουοκ πίτσες κτλ αν ασχολείσαι ναι αξίζουν το κόπο άλλα μια χαρά τα κάνεις κ στο πλαϊνό μάτι να ξέρεις με απλό τηγάνι. γενικά οποιοδήποτε σκεύος σε μαντέμι είναι τέλειο γευστικά εάν μαγειρεύεις. γενικα περα απο τη ψησταρια υπαρχουν κ πολλά σκευη για κουζινα με μαντέμι που απογειώνουν οποιοδήποτε φαγητό αλλα ειναι δύσχρηστα περαν της ιδιαιτεροτητας στο καθαρισμα κ λογο βάρους
archi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sargus είπε Το πιο σουπερ ντουπερ (😎). Την master 4 series ktl. Παιδιά ερώτηση: Είδα αυτό και μου έτρεξαν τα σάλια. Τι παίζει με αυτά τα μαντεμένια γουοκ; Αξίζουν σαν αγορά; Πάντως μόνο που είδα πως γίνονται τα λαχανικά σε 10 λεπτάκια, το λαχτάρησα. (είχε προσφορά -μσζί με τις ψησταριές- το τηγάνι γουοκ της campingaz στα 32 περίπου ευρώ αλλά δεν το πρόλαβα ρε @@ μου) Κ γω δεν πρόλαβα κανένα απo τα έξτρα τηγανιά,είναι καλή ιδέα να πάρω κάποιο αντικολλητικο αντί για μαντεμι?ποια διάσταση τηγανιου η γουοκ ειναι ιδανική για την τρύπα της σχάρας? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από archi
sargus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχω ιδέα (δεν έχω παραλάβει ακόμα). Ας μας απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει.
Excoset Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 1/12/2019 στις 12:56 ΠΜ, sndev είπε Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα. Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε". Φίλε δεν έκανες μαλακία γιατί μπορείς να αφαιρέσεις την πλάκα και να τοποθετήσεις τη δεύτερη σχάρα για να μπορείς να ψήνεις τα διπλάδια ταυτόχρονα !!!
sndev Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Excoset είπε Φίλε δεν έκανες μαλακία γιατί μπορείς να αφαιρέσεις την πλάκα και να τοποθετήσεις τη δεύτερη σχάρα για να μπορείς να ψήνεις τα διπλάδια ταυτόχρονα !!! οχι γτ το μοντέλο που πηρα η πλάκα εχει το μισο μέγεθός από τη σχαρα ,δε πειράζει όμως. κάτι σχετικό κ άσχετο συνχρονος για όποιον έχει σκουριασμενες σκάρες από μαντέμι είχα μια πλάκα κ μια σχάρα μες τη σκουριά που με ταλαιπωρούσε κ μιας κ ήρθε η campigaz είπα να παίξω κ έκανα ηλεκτρόλυση κ είχε θεαματικό καθαρισμό από σκουριά με ελάχιστο κόπο. ένα κουτί πλαστικό αποθήκευσης για ρούχα από τα πρακτικερ αξίας 7 ευρώ ένα παλιό τροφοδοτικό από λαπτοπ που έβγαζε 15 V 4,5 A ένα μεγάλο μεταλο καθαρό από σκουριές το καλύτερο είναι αλουμίνιο , εγώ έβαλα μια σχάρα που είχα grill grade https://bbq.gr/grill-grate σόδα πλυντηρίου. 2,5 Ε τα 500γρ γεμίζουμε νερό το κουτι κ βάζουμε 1-2 κουταλιές της σούπας σόδα πλυντηρίου βουτάμε τη σκουριασμένη σχάρα μέσα κ το μη σκουριασμένο μέταλλο χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους το θετικό πόλο το βάζουμε στο μη σκουριασμένο μέταλλο τον αρνητικό στο σκουριασμένο κ μετά βάζουμε το τροφοροτικο στη πρίζα. σε κάποιες ώρες (έμενα σε ένα 8ορο) θα δείτε όλη τη σκουριά να επιπλέει στο νερό μέσα σε αφρούς. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα