Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχεις πρόβλημα απ τον ήλιο κ δεν νομίζω να περιμενεις να κρυωσει για να τη καλύπτεις κάθε φορά. θα τη πάρεις κ απλά θα βαριέσαι να τη χρησημοποιεις κ θα κάθετε

απο κει κ περα αν επιμενεις μια βολτα απο leroy merlin θα βρεις πιστεύω κάτι με 50-60 ε No name

για μενα παρε τη ψησταριά για αρχη δούλεψε την κ τα παρελκόμενα βήμα βήμα. οχι για οικονομία τοσο  ,οσο για χρηστικότητα μη τα πάρεις κ κάθονται 

πχ κ το θερμόμετρο το θεωρώ υπερβολή στα λευτα του επειδή ειναι weber μπορεις να βρεις στα ιδια λευτα κάποιο ασύρματο κ πιο χρηστικό , οπως κ καποιο No name με 20-30-40 ε που κάνει αξιοπρεπώς τη δουλεια

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Υπερβολή να πάρεις την κουκουλα της Weber. Την έχω στην ψησταρια επειδή μας την έκαναν δώρο με την αγορά της και το μόνο θετικό που έχει είναι το Velcro που ασφαλίζει την κουκουλα από αέρα. Ποιοτικά δεν είναι κάτι σούπερ να δικαιολογεί τα λεφτά της. Στο skroutz έχει πολύ φθηνότερες επιλογές. Εκτός από την ψησταρια άντε και τα ξύλα του καπνίσματος όλα τα περιφερειακά είναι αδικαιολόγητα ακριβά λόγω φίρμας. 

Δημοσ.
Στις 25/1/2020 στις 11:12 ΜΜ, iznodur είπε

Παρακολουθώ καιρό και έφτασε η ώρα και για μένα... Βαρέθηκα να ψήνω σε σχαροτήγανα και ηλεκτρικά grill της πλάκας. Έχω καταλήξει στην Weber Spirit 2 - E310 GBS διαβάζοντας παντού εξαιρετικά σχόλια. Επιπλέον θα τσιμπήσω και το Pizza stone της Weber όπως επίσης και το iGrill 3. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την προστασία της έχετε κάποια λύση γιατί θεωρώ πολλά τα 120 ευρώ για ένα κομμάτι πανί της Weber. Θέλω όμως κουκούλα γιατί στο μπαλκόνι θα την βλέπει πολλές ώρες ο ήλιος (Από βροχή δεν έχει θέμα). Εμπειρίες προτάσεις καλοδεχούμενες

εχει καταλληλη κουκουλα απο χοντρο μαύρο πλαστικό με velcro στις ακρες  στο λερου, την εχω παρει και ειναι μια χαρα (σταματησα βεβαια να τη χρησιμοποιώ όταν παλιωσε η ψησταριά γιατι βαρεθηκε το βαλε βγαλε). Οι τιμές ήταν κατω απο 20€ αναλογα και με τη διάσταση

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 1:03 ΜΜ, sndev είπε

έπεσα σε ενα κιτ μετατροπής ψησταριάς υγραερίου σε φυσικό αέριο https://mrgrill.gr/aksesouar-bbq/268--kit-metatropi-fisiko-aerio-bbq.html . γίνεται σε ολες τις ψησταριές άραγε? έχει ασχοληθεί κάνεις? 

Νομιζω θα πιανει χαμηλοτερες θερμοκρασιες (το ειχα δει σε ενα review για weber natural gas) συν το οτι δεν θα μπορεις να την μετακινεις και και την πηγαινεις οπου θελεις.

  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 12:17 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Θερμομετρο εχω παρει αυτο και ειναι σουπερ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076QBJVWX

Κουκουλα επισης αυτη και ειναι κομπλε 2 μηνες τωρα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0765BJV74

To ίδιο θερμόμετρο τσίμπησα και εγώ από Amazon καθώς το iGrill 3 δεν έχει τόση ευελιξία... αναμένω σήμερα αυρίο την ψησταριά ! Άντε να δούμε

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Από καιρό το είχα στο μυαλό μου για μία ψησταριά υγραερίου... Η μέρα έφτασε!

Σύντομα οι δοκιμές...

IMG_1234.jpg

  • Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2020 στις 3:38 ΜΜ, dfwk είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Από καιρό το είχα στο μυαλό μου για μία ψησταριά υγραερίου... Η μέρα έφτασε!

Σύντομα οι δοκιμές...

IMG_1234.jpg

Buy nice or buy twice!

Welcome to the weber family :P

Καλοριζικο το εργαλειο! Και φουλ εξτρα απ οτι βλεπω (sear station, side burner).

Θελω αμα δοκιμασεις μπριζολες να μας δειξεις συγκριση searing στο sear zone και στο απλο. Και αν εχεις και θερμομετρο να μετρησεις ποσο παει η σχαρα σε αυτα τα 2 σημεια, να δουμε ποσο παραπανω πιανει και αν οντως κανει ουσιαστικη διαφορα στο searing.

Στην δικη μου που ειναι απλη, απλα κανω το κολπο και ψηνω με ανοιχτο καπακι τις μπριζολες, ετσι ωστε να μπορεσω να τις κρατησω περισσοτερη ωρα πανω στη φωτια να κανουν κρουστα και χωρις να παραψηθουν στο εσωτερικο.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.

Να και γω!!! Πρώτη δοκιμή με σουβλάκια χοιρινά, μπιφτέκια, λουκάνικο, μοσχαρίσιες και τυράκι. 

Γενικά έχει δύναμη και ψήνει ομοιόμορφα. Ανεβάζει θερμοκρασία στους 200 στο πεντάλεπτο και στα 10 λεπτα

έχει κάψει το μαντέμι και είσαι έτοιμος.  Μου άναψε φλόγα με το λουκάνικο, ήταν βέβαια στο φουλ και κλειστό καπάκι, δεν ξερω πως

θα συμπεριφερθεί με πιο λιπαρά κρέατα όπως αρνί, πρόβατο κτλ.. Μες τη βδομάδα θα παίξω και ψάρια και ξανά κρέατα

την τσικνοπέμπτη. 

Για οικιακή φαίνεται αρκετά καλή και σας το λέει επαγγελματίας του χώρου που έχει ψήσει άπειρα πράγματα.

Θέλει καθάρισμα κάθε 2 χαλαρά ψησίματα. Θα επανέλθω μετά από κάνα δυο δοκιμές ακόμα γιατί τώρα και 

γω μαθαίνω χρόνους και πως ψήνει.

spirit22.jpg

spirit21.jpg

  • Like 8
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!! Είμαι στο τσακ να πάρω μια ψησταριά υγραερίου και είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα. Την broil king gem 340 και την outdoorchef Australia 325g. Είναι και οι 2 πάνω κάτω στα ίδια χρήματα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Ποια από τις 2 προτείνετε και γιατί; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...