Alex214 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Marinoslou είπε Δεν έχει πλαϊνό μάτι για τις πατατουλες ομως... Στο χωρο που θα μπει δεν μου χρειαζεται , οποτε για μενα δεν ειναι στα μειον, αυτο που με ενδιαφέρει περισσοτερο ειναι να βρω ανταλλακτικα εαν χρειαστει 1
xsaviola28 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μέχρι 300 ευρώ εκτός της naterial kenton παίρνει κάποια τη φιάλη από κάτω; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από xsaviola28
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, sndev είπε ιιισως κ να ταιριαζει.. αν κ για μενα πήγαινε με το ρυθμιστή κάπου που πουλάνε coral κ δες αν κουμπώνει σε κάποια επιστρεφόμενη μπουκάλα τους.. Γράφει πάνω τι διάμετρο έχει? 22 ή 27mm?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Moorer7 είπε Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα βγάζει γιατί δεν το έχω δουλέψει πάντως σε όσα βίντεο έχω δει το cornicione είναι πάντα καμένο στα περισσότερα σημεία τώρα σε ψησταριά υγραερίου είναι η πλήρης αποτυχία γιατί η πίτσα χρειάζεται θερμοκρασία και στο πάνω μέρος ... Με το ooni μπορείς να πετύχεις leopard crust σαν αυτή εδώ Στην ψησταριά που δοκίμασα με πέτρα, τέρμα θερμοκρασία όσο πάει και σβησιμο της κεντρικής εστίας μόλις έβαλα την πίτσα πάνω, βγήκε αρκετά τίμια, αλλά καμία σχέση με αυτή στη φωτο. Βγήκε πιο τραγανή γιατί ψηθηκε πιο πολύ ώρα και ήταν σαν τις πίτσες που παίρνεις στις πιο πολλές ελληνικές πιτσαρίες. Και στο ooni βέβαια θέλει πολύ εξάσκηση και να βρεις τον τρόπο να την ψήσεις σωστά. Δεν το έχω βρει 100% ακόμα, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Btw βρήκα σήμερα σε Βασιλόπουλο αλεύρι caputo pizzeria το μπλε που είναι για φούσκωμα έως 24 ώρες. 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, aloop είπε Σε ποιον βασιλόπουλο το βρήκες; Περισσό 2
aloop Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Περισσό Θα βγω στη γύρα μπας και βρω
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, aloop είπε Θα βγω στη γύρα μπας και βρω Έψαξα και για san marzano, αλλά εντάξει, μην ζητάμε και πολλά! 2
aloop Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Έψαξα και για san marzano, αλλά εντάξει, μην ζητάμε και πολλά! Στο μυαλό μου είσαι, μόλις γύρισα από βασιλόπουλο με το αλεύρι και ήθελα να γράψω «αλεύρι βρήκαμε, να βρίσκαμε και San marzano θα ήταν σούπερ» 1
alimentas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Eπειδη ειμαι λιγο Ελληναρας κ θεωρω οτι εχουμε τα καλυτερα τυρια,λαχανικα κ λαδι στο κοσμο ποτε δεν εχω καταλαβει την πετρια με προιοντας τυπου "ντοματα Σαν Μαρζανο'','' προσουτο Παρμας'',''Παρμεζανα Παρμας'' και οτι και καλα δεν υπαρχουν αντικαταστατες.Πραγματικα πρεπει να εχουμε σαν χωρα τουλαχιστον 5 με 10 τοπ εναλακτικες για καθε τετοιο προιον.Το ντοματακι Σαντορινης πχ ευκολα ειναι πιο νοστιμο απ το Σαν Μαρζανο. Κουβεντα να γινεται το σχολιο.Απλα το σκεφτομαι χρονια οτι σαν χωρα παραγουμε τυρια κ καποια αλλα προιοντα που ειναι πραγματικα τοπ στον κοσμο και δεν τους δινουμε σημασια.
costas_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι, εντάξει. Φτιάχνουμε καλή φέτα, μιτζίθρα και γραβιέρα και αρσενικο αλλά Parmigiano Reggiano δεν μπορούμε να βγάλουμε. Και το σαβατιανό καλό, και το ξυνόμαυρο και το ασύρτικο αλλά άλλο πράγμα το merlot και το cabernet sauvignon. Ετσι είναι οι πρώτες ύλες, κάθε τόπος έχει και την ευλογία του. Και εδώ που τα λέμε έχουμε εξαιρετικά προϊόντα αλλά να αναγνωρίζουμε και ότι και υπόλοιπος κόσμος παράγει τα δικά του εξαιρετικά ντόπια προϊόντα. Το ίδιο λίγο πολύ συμβαίνει ακόμα και με την ταπεινή ντομάτα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από costas_ 2
aloop Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, alimentas είπε Eπειδη ειμαι λιγο Ελληναρας κ θεωρω οτι εχουμε τα καλυτερα τυρια,λαχανικα κ λαδι στο κοσμο ποτε δεν εχω καταλαβει την πετρια με προιοντας τυπου "ντοματα Σαν Μαρζανο'','' προσουτο Παρμας'',''Παρμεζανα Παρμας'' και οτι και καλα δεν υπαρχουν αντικαταστατες.Πραγματικα πρεπει να εχουμε σαν χωρα τουλαχιστον 5 με 10 τοπ εναλακτικες για καθε τετοιο προιον.Το ντοματακι Σαντορινης πχ ευκολα ειναι πιο νοστιμο απ το Σαν Μαρζανο. Κουβεντα να γινεται το σχολιο.Απλα το σκεφτομαι χρονια οτι σαν χωρα παραγουμε τυρια κ καποια αλλα προιοντα που ειναι πραγματικα τοπ στον κοσμο και δεν τους δινουμε σημασια. Το ντοματάκι Σαντορίνης (όπως και ο πελτές από λιαστή ντομάτα Μύλου) είναι πολύ νόστιμο. Η παραγωγή του όμως λίγη και δύσκολα βρίσκεις. Για κάποιες παρασκευές, όσο και να υποστηρίζουμε τη χώρα μας, καλό θα είναι να χρησιμοποιούμε τα αυθεντικά προιόντα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από aloop 1
dimitris557 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Πρωτη (άλλες 2 εχω ψήσει στην ψησταριά χοιρινό) απόπειρα ribeye χωρίς γνώσεις και θερμόμετρα, τα βασικά το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου αλάτι πιπέρι και στη σχάρα.Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο γευστικό και Ναι δεν μου λείπει το κάρβουνο!!! 5
theoilia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και το μπάτζετ είναι περιορισμένο και δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα αυτή η Bormann BBQ4100 αξίζει; Μέχρι τώρα ευκαιριακά έψηνα σε μια μικρή ψησταριά με κάρβουνα και θέλω να πάρω κάτι με μεγαλύτερη ευκολία χρήσης Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από theoilia
alimentas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, costas_ είπε Ναι, εντάξει. Φτιάχνουμε καλή φέτα, μιτζίθρα και γραβιέρα και αρσενικο αλλά Parmigiano Reggiano δεν μπορούμε να βγάλουμε. Και το σαβατιανό καλό, και το ξυνόμαυρο και το ασύρτικο αλλά άλλο πράγμα το και το cabernet sauvignon. Ετσι είναι οι πρώτες ύλες, κάθε τόπος έχει και την ευλογία του. Και εδώ που τα λέμε έχουμε εξαιρετικά προϊόντα αλλά να αναγνωρίζουμε και ότι και υπόλοιπος κόσμος παράγει τα δικά του εξαιρετικά ντόπια προϊόντα. Το ίδιο λίγο πολύ συμβαίνει ακόμα και με την ταπεινή ντομάτα. Προφανως το σχολιο δεν εχει να κανει με την υποτιμηση των ξενων χωρων.Κ εγω χρησιμοποιω ολα αυτα που λεμε.Παρμεζανα δεν μπορουμε να βγαλουνε ,οπως κανεις δεν μπορει να βγαλει το δικο μας γιαουρτι ομως πχ.Υπαρχουν ξερες μυζηρθες και αλλα τυρια που δεν ειναι τοσο γνωστα που κανουν την δουλεια της παρμεζανας.Μιλαμε για φοβερο πλουτο σε τετοια προιοντα. Σαν χωρα δεν παραγουμε τιποτα βασικα (αυτα ειναι αλλη κουβετα) αλλα στα συγκεκριμενο ειδος που εχει να κανει με το φαγητο οπως τυρια,κρασια,λαχανικα κ τοπικα προιοντα πραγματικα νομιζω οτι δεν μας ακουμπαει αλλη χωρα στην ποικιλια αυτων που βγαζουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα