sargus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, 4saken είπε Οι ψησταριες υγραεριου ειναι noob friendly?Δεν εχω εμπειρια αλλα θα ηθελα να ασχοληθω. Ελπίζω! Και εγώ για αυτό την πήρα 😂
aenaos15 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Απολυτως noob friendly!!!! Και πολυ πιο γρηγορο ψησιμο και απο τις ψησταριες με καρβουνο και κατ' εμε πολυ πιο νοστιμο αποτελεσμα απο τις ηλεκτρικες!!
moure Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 4saken είπε Οι ψησταριες υγραεριου ειναι noob friendly?Δεν εχω εμπειρια αλλα θα ηθελα να ασχοληθω. Δεν θα δυσκολευτείς να ψήσεις μια μοσχαρίσια μπριζόλα και μάλιστα με καλά αποτελέσματα.Αν όμως σκοπεύεις να βάζεις πανσέτες,παϊδακια,λουκάνικα και αλλα λιπαρά κρέατα θα απογοητευτείς από τις πολλές αναφλέξεις. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από moure
Morosana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, moure είπε Δεν θα δυσκολευτείς να ψήσεις μια μοσχαρίσια μπριζόλα και μάλιστα με καλά αποτελέσματα.Αν όμως σκοπεύεις να βάζεις πανσέτες,παϊδακια,λουκάνικα και αλλα λιπαρά κρέατα θα απογοητευτείς από τις πολλές αναφλέξεις. Και σε αυτό υπάρχει λύση, ψήνεις την περισσότερη ώρα indirect και λίγο στην και στο τέλος ένα πέρασμα direct για χρωμα και είσαι μια χαρά. Το μεγάλο τους μείον είναι το καθάρισμα 1
nikpar00 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Ακριβως ετσι ειναι φιλε!!!! Αν ειδικα δεν ειστε και λιτοδιαιτοι , οπως εμεις τοτε υπαρχει προβλημα!!!🙂 Στην πιο πανω φωτο ειναι η Monarch 320 με κοντοσουβλι χοιρινο στα 1,7 κιλα , μολις και μετα βιας εφτασε για 4 ατομα!!! Σε broil king signet 320 κάνω κοντοσουβλι χοιρινό 2,5 κιλά λαιμό μαζί με 1 κιλό πανσετα σύνολο 3,5 κιλά χωρίς πρόβλημα. 2
ManLion Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Καλή μέρα σας. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το post και επειδή είμαι στη φάση αναζήτησης για την πρώτη μου απόπειρα σε ψησταριά υγραερίου έχω να ρωτήσω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φούρνος; Χρειάζεται να προσέξω κάτι στην πρώτη αγορά; Ευχαριστώ πολύ
sndev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Τα κοντοσούβλια αυτά τα κάνετε μόνοι σας η πάτε τη σούβλα.στον κρεοπώλη;
nikpar00 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μόνος μου, παίρνω ξεκοκαλισμένω λαιμό και ένα κομμάτι πανσετα από το χασάπη, τα κόβω κομμάτια, τα μαρινάρω ένα βράδυ και την άλλη μέρα τα παιρνω στη σούβλα. 1
filippos_kar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 6:49 ΜΜ, aenaos15 είπε Η σούβλα είναι της weber φίλε? Ενδιαφέρομαι και γω για σούβλα αλλά δεν παίζει να τους δώσω τόσα λεφτά... Κάποια πατεντούλα θα κάνω.. 6 ώρες πριν, nikpar00 είπε Σε broil king signet 320 κάνω κοντοσουβλι χοιρινό 2,5 κιλά λαιμό μαζί με 1 κιλό πανσετα σύνολο 3,5 κιλά χωρίς πρόβλημα. Θεός!!! Μου τρέχουνε τα σάλια!! 1
aenaos15 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, nikpar00 είπε Σε broil king signet 320 κάνω κοντοσουβλι χοιρινό 2,5 κιλά λαιμό μαζί με 1 κιλό πανσετα σύνολο 3,5 κιλά χωρίς πρόβλημα. Σε 60 cm ωφελιμο μηκος τοποθετεις 3,5 κιλα κρεας ;;;;;; Ποσο μεγαλα ειναι τα κομματια;;;;; Γιατι απο οτι τα βλεπω δεν ειναι και πολυ χοντρα,...
nikpar00 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είναι πολύ μεγάλα 3 με 4 πόντοι. Τα συμπιέζω πολύ, στη φωτογραφία ειναι ψημένο και δεν φαίνεται. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, nikpar00 είπε Δεν είναι πολύ μεγάλα 3 με 4 πόντοι. Τα συμπιέζω πολύ, στη φωτογραφία ειναι ψημένο και δεν φαίνεται. Πολύ ωραίο αλλά δεν έχεις συνέχεια flare ups? Ή ψήνεις με δίσκο από κάτω;
aenaos15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Εγω προσωπικα παντα ψηνω με δισκο απο κατω για να τα αποφυγω , κι οχι μονο για αυτο. Ριχνω και λιγο κρασι στο δισκο για να παρει αρωματα οπως ψηνεται το κοντοσουβλι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 6:57 ΜΜ, xeni είπε λόγω χώρου στο μπαλκόνι στρέφομαι πιο πολυ προς την 210 νομιζώ κ για 4 ατομα λογικα επαρκεί? πόσος ειναι ο χρονος ψησίματος( άμεσος) Αν σκεφτεσαι ακομα την 210, την εχει το αμαζον £230. Επειδη δεν θα τη στειλει Ελλαδα, φτιαξε ενα λογαριασμο στο eshopwedrop και με ενα 50αρι περιπου θα στη φερει Ελλαδα. https://www.amazon.co.uk/Weber-Spirit-Gourmet-Barbecue-System/dp/B07X5MDHCY https://www.eshopwedrop.gr/sign-up Εγω απο UK πηρα τη δικη μου genesis 310 που σε μεγεθος το κουτι παιζει να ειναι διπλασιο απο αυτη. Στις 23/2/2020 στις 12:17 ΜΜ, moure είπε Δεν θα δυσκολευτείς να ψήσεις μια μοσχαρίσια μπριζόλα και μάλιστα με καλά αποτελέσματα.Αν όμως σκοπεύεις να βάζεις πανσέτες,παϊδακια,λουκάνικα και αλλα λιπαρά κρέατα θα απογοητευτείς από τις πολλές αναφλέξεις. Θεωρητικα ο καλος σχεδιασμος της ψησταριας μειωνει πολυ τις αναφλεξεις. Παντα θα εχεις, αλλα αναλογα ο σχεδιασμο θα ειναι λιγοτερες. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι οσο πιο πολυ τα κουνας τα κρεατα, τοσο πιο πολλες εχεις. Προχτες εψησα πρωτη φορα παϊδακια προβατο και περιμενα να γινει πανικος, αλλα ολα καλα. Ειχα λιγες αναφλεψεις αλλα σε λογικα πλαισια. Βγηκαν φοβερα.
aenaos15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Λιγες;;;;; Ποσο λιγες δηλαδη;;;;; Γιατι σε μενα σε αρνι παιδακι εγινε της ποπης και μη μου πεις για σχεδιασμο ψησταριας .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα