nikpar00 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Πολύ ωραίο αλλά δεν έχεις συνέχεια flare ups? Ή ψήνεις με δίσκο από κάτω; Με δίσκο από κάτω και ανάλογα τι έχω στη σουβλα είναι τα υγρά του δίσκου.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, aenaos15 είπε Λιγες;;;;; Ποσο λιγες δηλαδη;;;;; Γιατι σε μενα σε αρνι παιδακι εγινε της ποπης και μη μου πεις για σχεδιασμο ψησταριας ..... 5 😜 Τι πόσο λίγες? Χαχα! Τι να σου πω? Έχω την εντύπωση ότι όσο τα κουνάς αρχίζει η φλόγα. Και σε κοτόπουλο μπούτι με πέτσα βγάζει αν το κουνάς πάνω στη σχάρα συνέχεια.
giorgos_76 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 έψησα προχθές σεφταλιά και έγινε της πόπης 😋...Τα άφησα τελευταία όμως και έτσι μικρό το κακό..Όσο πιο πολύ πάχος έχει το κρέας , τόσο περισσότερες αναφλέξεις...Για να μην έχεις πολλές αναφλέξεις , καλό είναι η ψησταριά να είναι καθαρή κάθε φορά που ψήνεις, έτσι ώστε τα κρέατα να μην παίρνουν μυρωδιά από προηγούμενα ψησίματα και απο καμμένα λίποι..Επίσης να μην γυρνάς συχνά τα κρέατα και να μην παρα γεμίζεις την σχάρα, έτσι ώστε να μετακινείς εκεί που δεν υπάρχει ανάφλεξη.. 1
aenaos15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, giorgos_76 είπε έψησα προχθές σεφταλιά και έγινε της πόπης 😋...Τα άφησα τελευταία όμως και έτσι μικρό το κακό..Όσο πιο πολύ πάχος έχει το κρέας , τόσο περισσότερες αναφλέξεις...Για να μην έχεις πολλές αναφλέξεις , καλό είναι η ψησταριά να είναι καθαρή κάθε φορά που ψήνεις, έτσι ώστε τα κρέατα να μην παίρνουν μυρωδιά από προηγούμενα ψησίματα και απο καμμένα λίποι..Επίσης να μην γυρνάς συχνά τα κρέατα και να μην παρα γεμίζεις την σχάρα, έτσι ώστε να μετακινείς εκεί που δεν υπάρχει ανάφλεξη.. Παχος εννοεις το λιπος προφανως!!! Σιγουρα η ψησταρια πρεπει να ειναι οσο γινεται πιο καθαρη. Και παλι ομως δεν γλυτωνεις τις αναφλεξεις. Προ ημερων δοκιμασα το κρυο καπνισμα με τυρια !!! Το αποτελεσμα εκπληκτικο και πολυ πανω απο αυτο που περιμενα!!! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! Επισης δοκιμασα κι εψησα ψαρια πανω στην αντικολλητικη επιφανεια της Cookina. Πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα!!!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Παχος εννοεις το λιπος προφανως!!! Σιγουρα η ψησταρια πρεπει να ειναι οσο γινεται πιο καθαρη. Και παλι ομως δεν γλυτωνεις τις αναφλεξεις. Προ ημερων δοκιμασα το κρυο καπνισμα με τυρια !!! Το αποτελεσμα εκπληκτικο και πολυ πανω απο αυτο που περιμενα!!! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! Επισης δοκιμασα κι εψησα ψαρια πανω στην αντικολλητικη επιφανεια της Cookina. Πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα!!! Τι ξυλο/πελλετ χρησιμοποιησες και σε ποιο τυρι; Σκεφτομουν και γω να κανω μερικες δοκιμες. Επισης ποσες μερες τα αφησες σε vacuum μετα?
aenaos15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Τι ξυλο/πελλετ χρησιμοποιησες και σε ποιο τυρι; Σκεφτομουν και γω να κανω μερικες δοκιμες. Επισης ποσες μερες τα αφησες σε vacuum μετα? Ροκανιδια απο μηλια ειναι. Ετοιμα τα αγοραζω απο γνωστο καταστημα. Εχω παρει και το cold smoke generation της proq και το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο. Τυρια καλο ειναι να καπνισουμε σκληρα εως ημισκληρα , οχι μαλακά. Την επομενη φορα θα δοκιμασω και βουτυρο - μελιτζανες και πιπεριες αλλα και σκορδα. Τα εβαλα σε συσκευασια vacuum και τα εχω ηδη 15 ημερες στη συντηρηση. Θα δειξει ποσο θα αντεξουν . 1
filippos_kar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 24/2/2020 στις 4:01 ΜΜ, aenaos15 είπε Λιγες;;;;; Ποσο λιγες δηλαδη;;;;; Γιατι σε μενα σε αρνι παιδακι εγινε της ποπης και μη μου πεις για σχεδιασμο ψησταριας ..... Εψησα τσικνοπέμπτη 3.5 κιλά παιδάκια αρνί και κάτι αλλά ψιλά και δεν άναψε φλόγα ούτε γι'αστειο!! Περίμενα και γω φωτιές αλλά...
aenaos15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Την επόμενη φορά ανέβασε βίντεο να δούμε... 1
ManLion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Είμαι σε δίλημμα για να αρχίσω να ψήνω σε υγραέριο αλλά αρχικά αποφάσισα και λόγω οικονομικών σκεφτομαι να ξεκινήσω με μία οικονομική ψησταριά όπως https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209595/ αλλά δεν ξέρω αν θα με καλύψει η ισχύς των 7 Kw , σκέφτομαι να πάω στην https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html τις έχει κάποιος και αν μπορεί να μου κάτι για αυτές?
filippos_kar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουμε κανένα δοκιμασμένο καθαριστικό για weber? Για τον κάδο βασικά.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από filippos_kar
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Στις 1/3/2020 στις 6:38 ΜΜ, ManLion είπε Είμαι σε δίλημμα για να αρχίσω να ψήνω σε υγραέριο αλλά αρχικά αποφάσισα και λόγω οικονομικών σκεφτομαι να ξεκινήσω με μία οικονομική ψησταριά όπως https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209595/ αλλά δεν ξέρω αν θα με καλύψει η ισχύς των 7 Kw , σκέφτομαι να πάω στην https://www.skroutz.gr/s/8962206/Vanward-Majesty-S.html τις έχει κάποιος και αν μπορεί να μου κάτι για αυτές? Γιατί να μην πάρεις κατευθείαν κάτι καλό? Πχ broil king ή Weber? Να πάρεις μια φθηνή τώρα και σε 2-3 χρόνια καλύτερη, πιστεύω είναι πεταμένα λεφτά. Δικιά σου τσέπη βέβαια, δικιά σου απόφαση. Όσον αφορά αυτές που έβαλες δεν τους ξέρω. Μην κοιτάς όμως μόνο τα νούμερα. Πχ μια τετραπλη Weber έχει υπερδιπλάσια νούμερα από μια διπλή, αλλά στην ουσία ίδιες θερμοκρασίες πιάνουν ακριβώς. 1
ManLion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Διάλεξα να πάρω κάτι πιο οικονομικό αρχικά αφού τώρα μαθαίνω το υγραέριο αλλά και για λόγους οικονομικούς. Εν πάση περιπτώσει προτίμησα naterial kenton με 3 καυστήρες καπάκι με ανακλαστήρα και εγγύηση 3 χρόνια. Πιστεύω με την σωστή συντήρηση θα μου κρατήσει κάποια χρόνια. Θα ποσταρω φωτό από τα πρώτα ψησίματα. 2
Daliar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μην κοιτάτε τόσο πολύ τα KW. Στις noname (οικονομικές) ψησταριες είναι απλά για φιγουρα και marketing. Ερχομενος απο 2 noname, η πρωτη ηταν των 80€ με εναν κεντρικο καυστηρα και οι 2η με 3 καυστηρες συνολικης ισχυς 9KW με μαντεμενιες πλακες και καπακι με ανακλαστηρα. Και οι 2 πρώτες δεν ειχαν καμια σχεση με αυτη που εχω τωρα Weber E210. Τα περιπου 7KW της Weber ειναι υπεραρκετα και με εντυπωσιακα αποτελεσματα. σε 10 λεπτα 300o C και κραταει την θερμοκρασια οσο και να την γεμισεις. Αξιζει η αγορα μιας επωνυμης και με το παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα