Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andreas41 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει  έχει κανείς καμιά ιδέα;

 Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια ίδια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει  έχει κανείς καμιά ιδέα;

Το κατάστημα που αγόρασες τι σου είπε γι' αυτό το πρόβλημα? Πιστεύω είναι θέμα ρυθμιστή πίεσης. Πες τους ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία και να σου δώσουν άλλο. Η μπουκάλα φαντάζομαι είναι γεμάτη.

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2191

  • sndev

    1176

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
Στις 25/12/2020 στις 12:15 ΜΜ, dimitris557 είπε

Αν έχεις καλό μάστορα ινοξα...με έφτιαξε .

Τέλος το σταξιμο και η λεκέδες αλλα το ποιο σημαντικό η μουρμούρα καλα Χριστούγεννα σε όλους 

Καλή πρωτοχρονιά

ΖΗΛΕΥΩΩΩ

 

  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Andreas41 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει  έχει κανείς καμιά ιδέα;

 Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια ίδια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει  έχει κανείς καμιά ιδέα;

https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/why-wont-your-gas-grill-get-hot-its-probably-in-bypass-mode/weber-29816.html

Ψάξε και βίντεο για το bypass mode, αν δεν δεις φως άλλαξε ρυθμιστή. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Έκανα ότι έλεγα το site της Napoleon.. Έβαλα και πετρογκαζ φιάλη... Η φλόγα στο φουλ είναι έτσι.. 

 

20201228_134901.jpg

20201228_134840.jpg

20201228_135632.jpg

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Η φλόγα που βλέπω είναι εξαιρετική! Έτσι ακριβώς πρέπει να φαίνεται, έντονο γαλάζιο, δυνατή, ίσως και με ελάχιστο πορτοκαλί στις κορυφές.

Με τις κοραλ όπως ανέφερε και κάποιος άλλος, είχα κάνα δυό φορές πρόβλημα και εγώ λόγω της περίεργης βαλβίδας που έχουν ενσωματωμένη. Μάλιστα σε μία περίπτωση πριν κάνα χρόνο ίσα που κατάφερνε να ανάψει. Την επέστρεψα βεβαίως, μου έδωσαν άλλη που λειτουργούσε κανονικά, πράγμα που δείχνει ότι δεν υπάρχει αυστηρότητα στις συγκεκριμένες προδιαγραφές αυτής της περίεργης βαλβίδας με αποτέλεσμα κάποιες φορές να "πνίγουν" την έξοδο του αερίου. Μου το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος από τον οποίο προμηθεύομαι. Έκτοτε βέβαια δεν μου έχει ξανατύχει αλλά τις αποφεύγω.

  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια;

image.png.20dff055d595380f3bd973153ae959e1.png

Σωστός με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο!

Ερωτηση, εχει δοκιμασει κανεις σε ψησταρια να κανει ρολο χοιρινο/κοτοπουλο με γεμιση κλπ? Αν ναι πως?

Δημοσ.

https://www.amazon.com/GrillPro-00030-Magnetic-Level-Indicator/dp/B000FHZ33C/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Ωραία ιδέα, καλές κριτικές βλέπω! Από ό,τι κατάλαβα μετράει την διαφορά στην θερμοκρασία, λόγω της αδιαβατικής ψύξης, όταν ανοίγεις την φιάλη φυσικά. Με βλέπω να το χτυπάω. 

21 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Παιδιά σήμερα μετά τη αλλαγή Έψησα παιδάκια κοτόπουλο και φιλέτο κοτόπουλο.. Βγήκα υπέροχα.. Μέσα στην εβδομάδα θα ψήσω κ μπριζόλα και θα ακολουθήσω ότι μου είπατε. 25 λεπτά στο φουλ, 4 λεπτά κ γύρισμα κ μετά αλλά 4..θα σας έχω κ φώτο.. 

 

Οσον αφορά την φλόγα δεν ξέρω σε σχέση με άλλες αλλά έχει παντού το ίδιο ύψος....οι κίτρινες άκρες βέβαια δεν είναι καλές.. 

 

Μπράβο! Θα δεις ότι και με την τριβή σου με την ψησταριά θα βγάζεις όλο και καλύτερο αποτέλεσμα. Αναφορικά με το χρώμα της φλόγας, έχω την αίσθηση ότι μόνο αν είχες φιάλη προπανίου θα έβλεπες 100% μπλε χρώμα. Τουλάχιστον έτσι έγραφε το manual της παλιάς μου ψησταριάς. Η οποία τόσο μπλε φλόγα δεν είχε ποτέ και για κανέναν λόγο, σχεδόν όλη κίτρινη ήταν.

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε

Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια;

image.png.20dff055d595380f3bd973153ae959e1.png

Ειχα κατι παρομοιο η μπορει κι αυτο και  εννοειται πως δεν εδειχνε τιποτα απολυτως!!

  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια;

image.png.20dff055d595380f3bd973153ae959e1.png

Φίλοι μου η μοναδική λύση είναι δεύτερη μπουκάλα,  εγώ με ζυγισμα νόμιζα ότι τελείωνε,  πήγα πείρα άλλη και τελικά έκανα ακόμα 2,5 ψησίματα και την άλλαξα κατευθείαν στα μισά που τελείωσε. Την δεύτερη μπουκάλα μου την άφησε πιο φθηνά από την πρώτη. 

Δημοσ.

Δεν νιώθω και τόσο άνετα να έχω άλλη μια μπουκάλα στο μπαλκόνι. Κακώς βέβαια, αλλά κάπως μου κάθεται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, james9tito είπε

Σωστός με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο!

Ερωτηση, εχει δοκιμασει κανεις σε ψησταρια να κανει ρολο χοιρινο/κοτοπουλο με γεμιση κλπ? Αν ναι πως?

Έχω ψησει κάνα δυο φορές ρολό κοτόπουλο. Μέσα σε πυριμαχο σκεύος φυσικά. Έγινε απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το φούρνο 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdeli είπε

Δεν νιώθω και τόσο άνετα να έχω άλλη μια μπουκάλα στο μπαλκόνι. Κακώς βέβαια, αλλά κάπως μου κάθεται.

Ούτε εγώ την έχω στο μπαλκόνι, την εχω στο υπόγειο και αν φοβάσαι πάλι την δεύτερη την παίρνεις λίγο πριν τελειώσει η άλλη και έτσι έχεις για λίγο διάστημα μαζί την γεμάτη και την μισοαδεια 

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

Έχω ψησει κάνα δυο φορές ρολό κοτόπουλο. Μέσα σε πυριμαχο σκεύος φυσικά. Έγινε απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το φούρνο 

Εγω λεω να το κανω ως εξης. Πρωτα τηγανι να παρει χρωμα το ρολο και μετα τυλιγμα με χαρτι ψησιματος και αλουμινοχαρτο εξωτερικασ σαν καραμελα. Εννοειται μεσα μυρωδικα κλπ. 

2-2.30 ωρες σε ταψακι ανοιχτο και μετα ανοιγω την συσκευασια και το ξαναβαζω φουρνο κανενα μισαωρο αφου το περιχυνω που και που με μια "σαλτσα". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια weber spirit ii 310 και όταν επιχείρησα να ψήσω λουκάνικα είχε πολλές αναφλέξεις (μπιφτέκια, κοτόπουλο, μοσχαρίσιες, χοιρινές όλα τέλεια). Είναι φυσιολογικό; Σκεφτόμουν ίσως μια μαντεμένια πλάκα για την αποφυγή των αναφλέξεων. Θα βοηθούσε; Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει μια καλή και οικονομική μαντεμένια πλάκα;

Επεξ/σία από panka21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...