SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Andreas41 είπε Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει έχει κανείς καμιά ιδέα; Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια ίδια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει έχει κανείς καμιά ιδέα; Το κατάστημα που αγόρασες τι σου είπε γι' αυτό το πρόβλημα? Πιστεύω είναι θέμα ρυθμιστή πίεσης. Πες τους ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία και να σου δώσουν άλλο. Η μπουκάλα φαντάζομαι είναι γεμάτη.
costas_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 25/12/2020 στις 12:15 ΜΜ, dimitris557 είπε Αν έχεις καλό μάστορα ινοξα...με έφτιαξε . Τέλος το σταξιμο και η λεκέδες αλλα το ποιο σημαντικό η μουρμούρα καλα Χριστούγεννα σε όλους Καλή πρωτοχρονιά ΖΗΛΕΥΩΩΩ 1
tsiro7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Andreas41 είπε Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει έχει κανείς καμιά ιδέα; Καλησπέρα στην ομάδα !!Αγόρασα μια ίδια Vanward 4207S και έχω απογοητευτεί ,ανεβάζει το πολύ μέχρι 170 κελσίου.τα κρέατα μέχρι να ψηθούν πέρασε μια ώρα και παραπάνω.τι μπορεί να φταίει έχει κανείς καμιά ιδέα; https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/why-wont-your-gas-grill-get-hot-its-probably-in-bypass-mode/weber-29816.html Ψάξε και βίντεο για το bypass mode, αν δεν δεις φως άλλαξε ρυθμιστή.
Andreas41 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tsiro7 είπε https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/why-wont-your-gas-grill-get-hot-its-probably-in-bypass-mode/weber-29816.html Ψάξε και βίντεο για το bypass mode, αν δεν δεις φως άλλαξε ρυθμιστή. Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω!
PJK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Έκανα ότι έλεγα το site της Napoleon.. Έβαλα και πετρογκαζ φιάλη... Η φλόγα στο φουλ είναι έτσι.. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Η φλόγα που βλέπω είναι εξαιρετική! Έτσι ακριβώς πρέπει να φαίνεται, έντονο γαλάζιο, δυνατή, ίσως και με ελάχιστο πορτοκαλί στις κορυφές. Με τις κοραλ όπως ανέφερε και κάποιος άλλος, είχα κάνα δυό φορές πρόβλημα και εγώ λόγω της περίεργης βαλβίδας που έχουν ενσωματωμένη. Μάλιστα σε μία περίπτωση πριν κάνα χρόνο ίσα που κατάφερνε να ανάψει. Την επέστρεψα βεβαίως, μου έδωσαν άλλη που λειτουργούσε κανονικά, πράγμα που δείχνει ότι δεν υπάρχει αυστηρότητα στις συγκεκριμένες προδιαγραφές αυτής της περίεργης βαλβίδας με αποτέλεσμα κάποιες φορές να "πνίγουν" την έξοδο του αερίου. Μου το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος από τον οποίο προμηθεύομαι. Έκτοτε βέβαια δεν μου έχει ξανατύχει αλλά τις αποφεύγω. 2
vforvaggelis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια;
james9tito Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια; Σωστός με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο! Ερωτηση, εχει δοκιμασει κανεις σε ψησταρια να κανει ρολο χοιρινο/κοτοπουλο με γεμιση κλπ? Αν ναι πως?
gdeli Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 https://www.amazon.com/GrillPro-00030-Magnetic-Level-Indicator/dp/B000FHZ33C/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Ωραία ιδέα, καλές κριτικές βλέπω! Από ό,τι κατάλαβα μετράει την διαφορά στην θερμοκρασία, λόγω της αδιαβατικής ψύξης, όταν ανοίγεις την φιάλη φυσικά. Με βλέπω να το χτυπάω. 21 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Παιδιά σήμερα μετά τη αλλαγή Έψησα παιδάκια κοτόπουλο και φιλέτο κοτόπουλο.. Βγήκα υπέροχα.. Μέσα στην εβδομάδα θα ψήσω κ μπριζόλα και θα ακολουθήσω ότι μου είπατε. 25 λεπτά στο φουλ, 4 λεπτά κ γύρισμα κ μετά αλλά 4..θα σας έχω κ φώτο.. Οσον αφορά την φλόγα δεν ξέρω σε σχέση με άλλες αλλά έχει παντού το ίδιο ύψος....οι κίτρινες άκρες βέβαια δεν είναι καλές.. Μπράβο! Θα δεις ότι και με την τριβή σου με την ψησταριά θα βγάζεις όλο και καλύτερο αποτέλεσμα. Αναφορικά με το χρώμα της φλόγας, έχω την αίσθηση ότι μόνο αν είχες φιάλη προπανίου θα έβλεπες 100% μπλε χρώμα. Τουλάχιστον έτσι έγραφε το manual της παλιάς μου ψησταριάς. Η οποία τόσο μπλε φλόγα δεν είχε ποτέ και για κανέναν λόγο, σχεδόν όλη κίτρινη ήταν. 1
aenaos15 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια; Ειχα κατι παρομοιο η μπορει κι αυτο και εννοειται πως δεν εδειχνε τιποτα απολυτως!! 1
giannis170374 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω να μαςπ ει αν κανει δουλεια η αν κανει την πυθια; Φίλοι μου η μοναδική λύση είναι δεύτερη μπουκάλα, εγώ με ζυγισμα νόμιζα ότι τελείωνε, πήγα πείρα άλλη και τελικά έκανα ακόμα 2,5 ψησίματα και την άλλαξα κατευθείαν στα μισά που τελείωσε. Την δεύτερη μπουκάλα μου την άφησε πιο φθηνά από την πρώτη.
gdeli Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δεν νιώθω και τόσο άνετα να έχω άλλη μια μπουκάλα στο μπαλκόνι. Κακώς βέβαια, αλλά κάπως μου κάθεται.
zanskou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, james9tito είπε Σωστός με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο! Ερωτηση, εχει δοκιμασει κανεις σε ψησταρια να κανει ρολο χοιρινο/κοτοπουλο με γεμιση κλπ? Αν ναι πως? Έχω ψησει κάνα δυο φορές ρολό κοτόπουλο. Μέσα σε πυριμαχο σκεύος φυσικά. Έγινε απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το φούρνο 1
giannis170374 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gdeli είπε Δεν νιώθω και τόσο άνετα να έχω άλλη μια μπουκάλα στο μπαλκόνι. Κακώς βέβαια, αλλά κάπως μου κάθεται. Ούτε εγώ την έχω στο μπαλκόνι, την εχω στο υπόγειο και αν φοβάσαι πάλι την δεύτερη την παίρνεις λίγο πριν τελειώσει η άλλη και έτσι έχεις για λίγο διάστημα μαζί την γεμάτη και την μισοαδεια 1
james9tito Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, zanskou είπε Έχω ψησει κάνα δυο φορές ρολό κοτόπουλο. Μέσα σε πυριμαχο σκεύος φυσικά. Έγινε απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το φούρνο Εγω λεω να το κανω ως εξης. Πρωτα τηγανι να παρει χρωμα το ρολο και μετα τυλιγμα με χαρτι ψησιματος και αλουμινοχαρτο εξωτερικασ σαν καραμελα. Εννοειται μεσα μυρωδικα κλπ. 2-2.30 ωρες σε ταψακι ανοιχτο και μετα ανοιγω την συσκευασια και το ξαναβαζω φουρνο κανενα μισαωρο αφου το περιχυνω που και που με μια "σαλτσα".
panka21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια weber spirit ii 310 και όταν επιχείρησα να ψήσω λουκάνικα είχε πολλές αναφλέξεις (μπιφτέκια, κοτόπουλο, μοσχαρίσιες, χοιρινές όλα τέλεια). Είναι φυσιολογικό; Σκεφτόμουν ίσως μια μαντεμένια πλάκα για την αποφυγή των αναφλέξεων. Θα βοηθούσε; Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει μια καλή και οικονομική μαντεμένια πλάκα; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από panka21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα