Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2126

  • ilpapacha

    1959

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

3 λεπτά πριν, sndev είπε

@ritualisticπες μας πως πηγε το εγχείρημα!

Ελααα καλα χριστουγεννα αρχικα σε ολους με υγεια παιδια!

Λοιπον επαιξα direct φωτια οπως ειπαμε ειχα θερμομετρο απο την αρχη φωτια στους 250 κ το τραβηξα στους 53. Το θερμομετρο το αφησα μεσα κ σε 1 λεπτο ειχε γραψει 57 οποτε το εβγαλα κ την εκοψα απευθειας.

Το οπτικο αποτελεσμα θα το δειτε παρακατω, γευστικα ηταν το καλυτερο ribeye που εχω φαει ποτε. Κοβοταν σαν βουτυρο, ηταν τοσο τρυφερο δε μπορω να το περιγραψω και θα το ξαναεπαιρνα ανετα. Το μοναδικο μειονεκτημα αν επρεπε να πω κατι σε καποια σημεια δεν ειχε την τελεια κρουστα.

Το dry brining εκανε τρομερη δουλεια, το κρατησα για περιπου 16 ωρες.

 

 

4F346B52-77EF-4AD8-8606-64A9F5F1D3DD.jpeg

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, gm21 είπε

Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα! Το εγχείρημα γουρουνάκι στη Weber τελικά, παρά τις δυσκολίες πήγε φανταστικά! Ψήσιμο 3 - 3:30 ώρες, τις 2:30 έμμεσο σε 100 - 150 και στο τέλος ανέβασμα της θερμοκρασίας για να γίνει τραγανή η πέτσα. Κάπνισμα με hickory  chips της Weber (1η φορά κάπνισα, είχε μυρίσει όλη η βεράντα και ο κήπος, δυνατό άρωμα). Το γουρουνάκι 8 kg, αν ήταν λίγι πιο μικρό το ψήσιμο στη σούβλα θα ήταν πιο εύκολο, τώρα για να μπορεί να γυρίζει έβγαλα 2 flavorized bars. Σε κάποια φάση μόνο άρπαξε αναφλέξεις το αυτί και πήγε στο κεφάλι για αυτό και το κάψιμο που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, σκέφτομαι ότι θα μπορούσαα να το έχω αποφύγει αν το είχα καλύψει με αλουμινόχαρτο. Από μπαχαρικά μόνο πολύ αλάτι, πιπέρι και δεντρολίβανο εσωτερικά, δεν χχρειαζόταν τίπιτα άλλο. Το έβγαλα στους 75 C και το άφησα 20' σε αλλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί. Όλοι ξετρελάθηκαν από το αποτέλεσμα, πραγματικά πολύ νόστιμο και ζουμερό!,  Συμπέρασμα, το πείραμα με γουρούνι σίγουρα θα επαναληφθεί, με μικρότερο ελπίζω την επόμενη φορά, πάντως η σουβλα στην ψησταριά είναι απόλαυση! Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή και video.

8IhAevHF2uEFTCNisYIbn7afdveyb2-20E_xq0kIamWDPj5MMoAg7kcEmwPYprO1g9sgDi1p9zfLYWNwvB47RiPO42OV4jjbh9yDrvM2RsMP4jUJL5W5Ee4BPIgq-5hwEtSGu7lf_3N8p-NF78DP1OOg8QCSvONMhIx-NM04ZqDglBAqj4euXuUeeJtVhT7XO78-5TT5plnqmkasfjy6XBN7p6d0v3xTnwhBLd5wpBZJtkIYB8oIabt8uQvMO9jUPND9lCi2RAd1zoYO_U1oumretSC74KyHdGYpbSw1C0YYWFL_nJXjFEql14_vnjHQc832x48Wrhf1gaYnEkexK0lvjAkzMGweLdBTSi2hKiXNwTuqp6O6z5JdS_OZ44k6jH0ez7I5M-uMCWkkNJSh72qcCPnWZp9_FHKddTgitGUWgF9Cl802W9uSwMRnjvllYADcMi_QFQOU9AOevQj7YT0orpRC3AOzVxnZMmOcYl5ey_EV7yF7NzF7Pz5EGHLIvFUEB0kZAKD6cQQqDVRn42U-4f4InnN9jvMmD8U5u43jOdjNPgV3Xxnuh5XaLmVAzfGAgpVo5tB5rkCEfGb16pAY2Aq1d00iHARDE4U93iAcUW-ArM5766eUyiA9s3lhKlqE2XnOEhnqOgV-Euz6Z6EFhhyCkw242MCVXhcj7s-Hp5LP7dKZxt65=w398-h224-no?authuser=0

xpUnGMIlealyUwb8hew5cW8eStgOso7-n9IoW19uQHBJCOPikgm-fTxTr2VlIXeMN9wfPSpr35YKlDR4xfJhiHTJ5_iOlL4tcyyzsFKPfQkM3ykMcq6nCUG9PlKZq0MZ2Vq_sdh4mwl6qz-QVRsXKONJXO-gJjQ6gpy8oiFUFtjQ6r-c8CRRQHjEiKIKe2JCA-qBgTC9KUX0zAAdQXJQXuUZYn24upsCjX0XAW71qqAOL-FhcqFVL7WXPPYxNM0FoI6dsacG3MwYY4ig9cgnWvIeBNCNhBZueIwiRZJwyxzbMA6QK-mkA40vJxt3C1zTVqBK09KVWk61l78AShRzx7g3eVYhsDzyd9HKbH3y4-Ar14JGPJ4FlBEhbo7Bebld9R8sOxuS2N4B8KIZyc7T1woG7ZX_UeJSH-Os2ZTfOR0BW7RiC0afmNj5Pcuk4ccsWc8CHbsaPnRgVi3Dg76bNySlyW9wd2lvrvy0ghNcqajEP2ekQy5NmGJLacAizMqWV--ZM6OXFw8pMW1p1E2p8526O9axMBihS2jGXUT1DEbtmSQ5JiBsFjr7teMik5AD44o2BBctiz63JxXf9423TXsjxXIyUPf1DED2EPGLSUzv4xZQ7abliwSnGbcVyoqm5kTGGnPp5mVB6NoIdPeXiEjqxE3qR_dOcE-pZ-k54zfKJq0-imlTsXcd=w1693-h952-no?authuser=0

tcQ1nRl0mWCbNZq0ToM5AW5ng9zapbwak0HLaC4SnPr2EWBqHwSgpJnskvAqXJn04Lio6_v35dvPtV_c32INknGXEsORYnaI7dVnNxewmmcKS_8Y6YtVKggck3G_qWoFpwSThCnxc4bqs2iIYGQbEdUc1Z_qsglkK1URV4JUaEUxZ2uFbB0gFZLVh79tuPvcymjdNo8vK0Ec0m3pU3JXYw5jiNTfsYiHTIBZ5EiVhtOAs4_0VZVjPE_2oHv4OXOlrJ9YQh6HYmQV736fPKWxOZ99TCfjk-JKihNhS_LYT-afU9wuo2Vf22WF9BuzphVl6xHqljIv70iApMTt60lDBjS3w5MR-ZWcUvrf9bylPn98FrLACIB2Ag6ttIMW0f94Add9BwRNGy4v3HAI0qzVIeHswQcqDxKwZeipT_yCy-YVBbwlAtrVDOeAQymk3XhY7oRuwnz-1AbRAfMOSKGHIBMyFDmhyOV6epyspYMryfyY4p655ydcwRNs5NrU97jF5dl02VhgkH2kDkQoE3dPwoYed2ah8yp-ZJxO8YNaAm3phxKg6F3J8NbcyVJvH2x3imxF5OcROMX7RRtT1CdPhSaUXlEMlR2b3ngxT0FH-9fb8_IKQ09yLP2TPZRo6JLgFThheJbE0niu5M3zn_VKIaZBpnKxp9kIZxFB-Y8q0rTwUpziBa5x_bxq=w1693-h952-no?authuser=0

4XMt1m6O57I1tqm0gGSwxkhUCwtl5hMYFOh1CbiQ16h-Ja4zi3Qyahz8z9wyLQyR_-YGiz_kLKLJgRL8vGFxVKcEyH4TRFpbLB5u01zdEH7PrcmBS-IhssC0-pAxDPQITbP8ISLdVl9qKlIXGtGcwOgRY4q_on3azKZADzy0tMa5kCNPLns0wcQ7IZCuSIkDL5BYY9c4POPSLNi2rFVkMP0AUSZFmLokG9CcBDTzbmEQ02TXeuF0edUTpJNTvQ1GAROe49DQ8L0zlnW9cTvJE-sGwrmH0FgpZHyFH8K5bTdGuE0ieE0mLd9mtulMFyABs10bh8ZZbjIijs_XyR7Mpc3c7xswouFm6pMVGe1-YnyYa73cWCluKAehqdrJYpmzIhFRgRMqhPPzSnhBlFh0e-NJ4X_kBTqVuCuYxtHPWOIQV1CkzsmD1Vq3gFhRTeYAoiUvBzAAM4zTVJksac45dc6wc0DAduxyNRRKUNKUcIpiM8kd1UTb241entzZND_wtBDQn-s__eYU1dEFwjVwlxoRxgVumtSB5AR5Tk1osCRPXtI3xhKXwJfxzfdKaVW9DWFp6caYCwAiD8KqiFSvAtc7VV-QdoLwXcy0syZ8ivW_loIjwi4qXEB4_Pm1kqJZgplobIULsMRkcA56dX5N1cla2bjOIZBYHskBr7OvWTs7BHZzp6irmyoG=w1693-h952-no?authuser=0

 

καταρχάς καλή χώνεψη και αν εχει περισσέψει τίποτα και θέλεις βόηθεια στείλε πμ τη διεύθυνση να σπεύσω :P

Στα της τεχνικής μόνο μια παρατήρηση θα είχα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν έπρεπε να έχεις παίξει με τους δύο ακριανούς στην αρχή και τον τρίτο αργότερα, αλλά και με τους τρεις από την αρχή κατά τη γνώμη μου στην ελάχιστη δυνατή ένταση και ενδεχομένως ανοιχτό (όχι απαραίτητα τελείως) καπάκι. Θα είχες πετύχει πολύ μεγαλύτερη (μάλλον απόλυτη) ομοιομορφία στο ψήσιμο και σίγουρα λιγότερο χρόνο. Το λέω αυτό με τη λογική ότι κάτι τόσο μεγάλο που καταλαμβάνει όλο το μήκος της επιφάνειας δεν ψήνεται με έμμεσο τρόπο αν ανάψεις του δύο ακριανούς καυστήρες. Με έμμεσο ψήνεται κάτι που μπαίνει στη μέση και οι καυστήρες το ψήνουν εκατέρωθεν.

Ειδικά στη τρίτη φωτογραφία φαίνεται πάρα πολύ το πόσο ανοιόμορφα έχει αρχίσει να ψήνεται.

 

Anyway, μπράβο και με το καλό το επόμενο !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ritualisticτελεια αφου βγηκε οπως την ήθελες! να δειτε παντως αυτο που λεω με το θερμόμετρο τραβαει μεγαλη εκτίναξη εσωτερικής θερμοκρασιας στο ρεστ κ ας μη ψήνεται το κρεας πρεπει να το αποσύρουμε αρκετα νωρίτερα εν τελη κ εγω με.το meater το εμαθα φετος μετα απο 10 χρονια🤣. στο direct εκανε εξαιρετικη κρουστα παντως μπράβο. απο χρονο πως πηγε; 6 λεπτο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, sndev είπε

@ritualisticτελεια αφου βγηκε οπως την ήθελες! να δειτε παντως αυτο που λεω με το θερμόμετρο τραβαει μεγαλη εκτίναξη εσωτερικής θερμοκρασιας στο ρεστ κ ας μη ψήνεται το κρεας πρεπει να το αποσύρουμε αρκετα νωρίτερα εν τελη κ εγω με.το meater το εμαθα φετος μετα απο 10 χρονια🤣. στο direct εκανε εξαιρετικη κρουστα παντως μπράβο. απο χρονο πως πηγε; 6 λεπτο; 

6-7 λεπτα καπου εκει

συμφωνω 100% για την εκτιναξη της θερμοκρασιας μολις το τραβας. σου λεω ανεβαινε τρελα γρηγορα και αν δεν ημουν σε πανικο να το κοψω σιγουρα θα πηγαινε 60+ για πλακα.

η λυση σε αυτο ειναι να μην βγει το θερμομετρο ωστε να μπορεις να το παρακολουθεις

για οποιον μπορει να ενδιαφερετai το κρεας ειναι Black Angus Ribeye Creekstone Farm και το βρισκετε στο γνωστο κρεοπωλειο Ν.Σμυρνης κ Βουλας που ειδικευεται σε αυτες τις εισαγωγες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Με Υγεία .

Το menu σήμερα είχε Tomahawk και T-Bone Black Angus Steak (Reverse Seared)

  • Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι.
  • Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 10 λεπτά γύρισμα).
  • Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 70sec την κάθε πλευρά.

Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό.

image01.jpg

image02.jpg

image03.jpg

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, dfwk είπε

Καλησπέρα, Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Με Υγεία .

Το menu σήμερα είχε Tomahawk και T-Bone Black Angus Steak (Reverse Seared)

  • Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι.
  • Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 10 λεπτά γύρισμα).
  • Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 70sec την κάθε πλευρά.

Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό.

image01.jpg

image02.jpg

image03.jpg

Πολυ ωραια κρουστα. Στους ποσους βαθμους ανεβασες την ψησταρια για το searing και στους ποσους τραβηξες το κρεας απο πανω ;;

Χρονια πολλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 λεπτά πριν, dfwk είπε

Καλησπέρα, Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Με Υγεία .

Το menu σήμερα είχε Tomahawk και T-Bone Black Angus Steak (Reverse Seared)

  • Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι.
  • Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 10 λεπτά γύρισμα).
  • Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 70sec την κάθε πλευρά.

Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό.

image01.jpg

 

 

Tι ΜΠΑΛΑΡΑ εχεις παιξει εδω???Ουσισκαρα,πουρο κ κρεας στην σχαρα.Αυτα ειναι.Μονη διαφωνια τα παγακια στο ουισκι😂

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρόνια πολλά σε όλους τελικά  το γουρουνάκι 5,350 το έβαλα σε ταψί πάνω σε σχάρα με αναμένους τους 2 πλαινους στο λιγότερο, το πρόβλημα ήταν ότι έφθανε πάλι 145 βαθμούς δεν έπεφτε πιο κάτω , η μπουκάλα μόλις την είχα αλλάξει και έτσι άρπαξε το κεφάλι και τα μπούτια,  το αποτέλεσμα η πέτσα έγινε σαν λάστιχο και την βγάζαμε, το εσωτερικό ήταν φοβερό καλύτερο από αυτό στην Πελοπόννησο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, έχει κάποιος το σετ σουβλας του Leroy να μου δώσει μια πληροφορία για τη βάση του μοτέρ; 

Παιδιά, έχει κάποιος το σετ σουβλας του Leroy να μου δώσει μια πληροφορία για τη βάση του μοτέρ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω τη Monarch 340 και έβαλα τη 10 κιλη της coral gas. Διαβάζοντας και πάλι το εγχείριδιο είδα ότι λέει να μην ξεπερνά σε βάρος η φιαλη τα 15 κιλά. Όταν μέτρησα τη φιαλη μετά από 4 ψησιματα είναι γύρω στα 20 κιλά.. Λέτε να έχω πρόβλημα στη βάση;; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, gm21 είπε

Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα! Το εγχείρημα γουρουνάκι στη Weber τελικά, παρά τις δυσκολίες πήγε φανταστικά! Ψήσιμο 3 - 3:30 ώρες, τις 2:30 έμμεσο σε 100 - 150 και στο τέλος ανέβασμα της θερμοκρασίας για να γίνει τραγανή η πέτσα. Κάπνισμα με hickory  chips της Weber (1η φορά κάπνισα, είχε μυρίσει όλη η βεράντα και ο κήπος, δυνατό άρωμα). Το γουρουνάκι 8 kg, αν ήταν λίγι πιο μικρό το ψήσιμο στη σούβλα θα ήταν πιο εύκολο, τώρα για να μπορεί να γυρίζει έβγαλα 2 flavorized bars. Σε κάποια φάση μόνο άρπαξε αναφλέξεις το αυτί και πήγε στο κεφάλι για αυτό και το κάψιμο που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, σκέφτομαι ότι θα μπορούσαα να το έχω αποφύγει αν το είχα καλύψει με αλουμινόχαρτο. Από μπαχαρικά μόνο πολύ αλάτι, πιπέρι και δεντρολίβανο εσωτερικά, δεν χχρειαζόταν τίπιτα άλλο. Το έβγαλα στους 75 C και το άφησα 20' σε αλλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί. Όλοι ξετρελάθηκαν από το αποτέλεσμα, πραγματικά πολύ νόστιμο και ζουμερό!,  Συμπέρασμα, το πείραμα με γουρούνι σίγουρα θα επαναληφθεί, με μικρότερο ελπίζω την επόμενη φορά, πάντως η σουβλα στην ψησταριά είναι απόλαυση! Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή και video.

8IhAevHF2uEFTCNisYIbn7afdveyb2-20E_xq0kIamWDPj5MMoAg7kcEmwPYprO1g9sgDi1p9zfLYWNwvB47RiPO42OV4jjbh9yDrvM2RsMP4jUJL5W5Ee4BPIgq-5hwEtSGu7lf_3N8p-NF78DP1OOg8QCSvONMhIx-NM04ZqDglBAqj4euXuUeeJtVhT7XO78-5TT5plnqmkasfjy6XBN7p6d0v3xTnwhBLd5wpBZJtkIYB8oIabt8uQvMO9jUPND9lCi2RAd1zoYO_U1oumretSC74KyHdGYpbSw1C0YYWFL_nJXjFEql14_vnjHQc832x48Wrhf1gaYnEkexK0lvjAkzMGweLdBTSi2hKiXNwTuqp6O6z5JdS_OZ44k6jH0ez7I5M-uMCWkkNJSh72qcCPnWZp9_FHKddTgitGUWgF9Cl802W9uSwMRnjvllYADcMi_QFQOU9AOevQj7YT0orpRC3AOzVxnZMmOcYl5ey_EV7yF7NzF7Pz5EGHLIvFUEB0kZAKD6cQQqDVRn42U-4f4InnN9jvMmD8U5u43jOdjNPgV3Xxnuh5XaLmVAzfGAgpVo5tB5rkCEfGb16pAY2Aq1d00iHARDE4U93iAcUW-ArM5766eUyiA9s3lhKlqE2XnOEhnqOgV-Euz6Z6EFhhyCkw242MCVXhcj7s-Hp5LP7dKZxt65=w398-h224-no?authuser=0

xpUnGMIlealyUwb8hew5cW8eStgOso7-n9IoW19uQHBJCOPikgm-fTxTr2VlIXeMN9wfPSpr35YKlDR4xfJhiHTJ5_iOlL4tcyyzsFKPfQkM3ykMcq6nCUG9PlKZq0MZ2Vq_sdh4mwl6qz-QVRsXKONJXO-gJjQ6gpy8oiFUFtjQ6r-c8CRRQHjEiKIKe2JCA-qBgTC9KUX0zAAdQXJQXuUZYn24upsCjX0XAW71qqAOL-FhcqFVL7WXPPYxNM0FoI6dsacG3MwYY4ig9cgnWvIeBNCNhBZueIwiRZJwyxzbMA6QK-mkA40vJxt3C1zTVqBK09KVWk61l78AShRzx7g3eVYhsDzyd9HKbH3y4-Ar14JGPJ4FlBEhbo7Bebld9R8sOxuS2N4B8KIZyc7T1woG7ZX_UeJSH-Os2ZTfOR0BW7RiC0afmNj5Pcuk4ccsWc8CHbsaPnRgVi3Dg76bNySlyW9wd2lvrvy0ghNcqajEP2ekQy5NmGJLacAizMqWV--ZM6OXFw8pMW1p1E2p8526O9axMBihS2jGXUT1DEbtmSQ5JiBsFjr7teMik5AD44o2BBctiz63JxXf9423TXsjxXIyUPf1DED2EPGLSUzv4xZQ7abliwSnGbcVyoqm5kTGGnPp5mVB6NoIdPeXiEjqxE3qR_dOcE-pZ-k54zfKJq0-imlTsXcd=w1693-h952-no?authuser=0

tcQ1nRl0mWCbNZq0ToM5AW5ng9zapbwak0HLaC4SnPr2EWBqHwSgpJnskvAqXJn04Lio6_v35dvPtV_c32INknGXEsORYnaI7dVnNxewmmcKS_8Y6YtVKggck3G_qWoFpwSThCnxc4bqs2iIYGQbEdUc1Z_qsglkK1URV4JUaEUxZ2uFbB0gFZLVh79tuPvcymjdNo8vK0Ec0m3pU3JXYw5jiNTfsYiHTIBZ5EiVhtOAs4_0VZVjPE_2oHv4OXOlrJ9YQh6HYmQV736fPKWxOZ99TCfjk-JKihNhS_LYT-afU9wuo2Vf22WF9BuzphVl6xHqljIv70iApMTt60lDBjS3w5MR-ZWcUvrf9bylPn98FrLACIB2Ag6ttIMW0f94Add9BwRNGy4v3HAI0qzVIeHswQcqDxKwZeipT_yCy-YVBbwlAtrVDOeAQymk3XhY7oRuwnz-1AbRAfMOSKGHIBMyFDmhyOV6epyspYMryfyY4p655ydcwRNs5NrU97jF5dl02VhgkH2kDkQoE3dPwoYed2ah8yp-ZJxO8YNaAm3phxKg6F3J8NbcyVJvH2x3imxF5OcROMX7RRtT1CdPhSaUXlEMlR2b3ngxT0FH-9fb8_IKQ09yLP2TPZRo6JLgFThheJbE0niu5M3zn_VKIaZBpnKxp9kIZxFB-Y8q0rTwUpziBa5x_bxq=w1693-h952-no?authuser=0

4XMt1m6O57I1tqm0gGSwxkhUCwtl5hMYFOh1CbiQ16h-Ja4zi3Qyahz8z9wyLQyR_-YGiz_kLKLJgRL8vGFxVKcEyH4TRFpbLB5u01zdEH7PrcmBS-IhssC0-pAxDPQITbP8ISLdVl9qKlIXGtGcwOgRY4q_on3azKZADzy0tMa5kCNPLns0wcQ7IZCuSIkDL5BYY9c4POPSLNi2rFVkMP0AUSZFmLokG9CcBDTzbmEQ02TXeuF0edUTpJNTvQ1GAROe49DQ8L0zlnW9cTvJE-sGwrmH0FgpZHyFH8K5bTdGuE0ieE0mLd9mtulMFyABs10bh8ZZbjIijs_XyR7Mpc3c7xswouFm6pMVGe1-YnyYa73cWCluKAehqdrJYpmzIhFRgRMqhPPzSnhBlFh0e-NJ4X_kBTqVuCuYxtHPWOIQV1CkzsmD1Vq3gFhRTeYAoiUvBzAAM4zTVJksac45dc6wc0DAduxyNRRKUNKUcIpiM8kd1UTb241entzZND_wtBDQn-s__eYU1dEFwjVwlxoRxgVumtSB5AR5Tk1osCRPXtI3xhKXwJfxzfdKaVW9DWFp6caYCwAiD8KqiFSvAtc7VV-QdoLwXcy0syZ8ivW_loIjwi4qXEB4_Pm1kqJZgplobIULsMRkcA56dX5N1cla2bjOIZBYHskBr7OvWTs7BHZzp6irmyoG=w1693-h952-no?authuser=0

 

Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται και μας έχεις κόψει επάνω στο καλύτερο!! Κάνε κάτι να τις δούμε γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για σούβλισμα γουρουνιού!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, gdeli είπε

Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται και μας έχεις κόψει επάνω στο καλύτερο!! Κάνε κάτι να τις δούμε γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για σούβλισμα γουρουνιού!!

εγώ τις βλέπω κανονικα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, gdeli είπε

Εγώ βλέπω ένα γκρίζο απαγορευτικό! Τι να φταίει άραγε; Και refresh έχω κάνει και τίποτα...

Και εγώ δε τις βλέπω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...