SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, alimentas είπε H πλακα μαντεμιου που λεει ο φιλος ειναι η καλυτερη λυση κ νομιζω πραγματικα θα δινει αλλο αποτελεσμα.Ειναι πανακριβες ομως. Περι sous vide το καλο με το υγραεριο κ τις ψησταριες αυτες νομιζω οτι ειναι οι θερμοκρασιες που μπορει να ν αναπτυξουν.Οποτε λογω μαντεμιου,στο φουλ το searing νομιζω θα ειναι επιπεδου καρβουνου.Επισης η e310 του Κωτσου εχει το φοβερο πλεονεκτημα για τα λεφτα της οτι εχει πολυ μεγαλη επιφανεια ψησιματος.Νομιζω παιρνει ανετα 10 μπιφτακια με την μια.Οποτε βαζεις το sous vide να κανει την δουλεια,την βαζεις στο φουλ,τα πετας με την μια κ τρως.Αντε τωρα με το τηγανακι να τα κανεις ενα-ενα. Τι να κανω ρε παιδια??Να την παρω??Αμα ειχε καμια προσφορα με ατοκο πλανο δωσεων θα την εκλεινα επιτοπου Παρ την, αφου την θες... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
skoudinio Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μεγάλη Εβδομάδα και μου έχετε κολασει το μυαλό.. Τελικά κατέληξα για την weber spirit e310. Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη η να πάρω αυτήν στα 545?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μια συμβουλη για οσους παιρνουν τωρα ψησταρια! Παρτε 2 μπουκαλες να εχετε μια καβατζα. Δεν θελετε να ξεμεινετε την ωρα που ψηνετε και να τα βαλετε φουρνο να τελειωσουν....
moure Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Πλάκα μαντεμιού έχω και εγώ στην broil king,σε μεμβράνες και αλλά τέτοια συνθετικά υλικα εγώ δεν ακουμπάω το φαγητό.Λενε για 280 βαθμούς μάξιμουμ αλλά η σχάρα μπορεί να έχει και 400 βαθμούς Κελσίου. 3
sndev Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, alimentas είπε Τι να κανω ρε παιδια??Να την παρω??Αμα ειχε καμια προσφορα με ατοκο πλανο δωσεων θα την εκλεινα επιτοπου να τη πάρεις
fuz10n Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 ετοιμασα κατι στο τσαμπε για το μινι πασχα που θα κανω κυριακη. θα με παρει για κομματι αρνι δεξια και κοκορετσακι αριστερα νομιζω μεσοβδομαδα θα δουλεψω την περιστροφη 😄 6 1
nik16v Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, να σας κάνω 2 ερωτήσεις για την weber esprit classic 210: 1) το λάστιχο το μπλε με το ρυθμιστή που έρχεται μέσα στη συσκευασία κάνει για φιάλη 10kg; 2) στη θήκη από κάτω παίρνει απ' ότι μέτρησα φιάλη των 5kg. Γενικά που τοποθετείτε τη φιάλη και τί μέγεθος προτιμάτε (εντάξει οικονομικά συμφέρει των 10kg αλλά δεν την ήθελα εκτός κάτω στο δάπεδο (ευκολία μετακίνησης για καθάρισμα κλπ). Υπάρχει τρόπο ανάρτησης στο πλάι με ιμάντα;
tsemogio Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. Σκέφτομαι να πάρω μια Ψησταριά Υγραερίου(αν έχει μάτι πάνω καλύτερα) και θέλω την άποψη σας αν έχετε προτάσεις κλπ... 200 ευρώ Μαξ Για το μπαλκόνι, Είμαστε 3μελη οικογένεια προς το παρών 😎
sargus Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Εμένα η campingaz master series 4 έχει επιφάνεια ψησίματος 78*45 όπου η μισή είναι σχάρα και η μισή πλάκα. Και σκεφτόμουν να αγοράσω και άλλη σχάρα ώστε να την κάνω όλη σχάρα. Αλλά εδώ βλέπω ότι έχει τη χρησιμότητα της και η πλάκα. Τι ακριβώς ψήνετε εκεί οι γνώστες; Στα άλλα, αύριο στην ουσία θα κάνω το πρώτο μου ψήσιμο και θα είναι τσιπούρες ένεκα της ημέρας (έκανα χθες ένα δοκιμαστικό με μερικά λαχανικά και λουκάνικα). Από ότι θυμάμαι διαβάζοντας εδώ μέσα παλαιότερα (και από youtube) λέω να κάνω τα εξής και όποιος έχει την όρεξη να με σχολιάσει/διορθώσει καλοδεχούμενος: -Θα αλείψω τις τσιπούρες με λάδι, θα βάλω φέτες λεμόνι στην κοιλιά τους και θα τις βάλω όχι πάνω στο μαντέμι αλλά σε ανοξείδωτη σχάρα -Θα ψήσω περίπου 12-13 λεπτά από κάθε πλευρά. -θερμοκρασία; Ευχαριστώ!
fuz10n Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω ολα τα ψαρια τα ψηνω στους 200-240 και μολις πιασουν εσωτερικη 60-62 τα βγαζω (ενα γυρισμα πριν στους 35-40). ομοιως τα βαζω σε σχαριτσα πιο πυκνη συρματινη γιατι πανω στο μαντεμι βλαστημησα τις πρωτες φορες ειδικα με φρεσκο. και τελευταια βαζω και αλουμινοχαρτο απο κατω απο το ψαρι για να μη διαολιζεται απο κατω στη βρωμα 1 ώρα πριν, sargus είπε Τι ακριβώς ψήνετε εκεί δεν εχω, αλλα στην πλακα θα εψηνα κρεμμυδια αβγα λαχανικα. η κανα ψωμι-πιτσα επισης? να ξερεις οτι κρεατα ψαρια στην πλακα βαραινουν γιατι τηγανιζονται ολιγον στο ζουμι τους. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από fuz10n 1
aenaos15 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, sargus είπε Εμένα η campingaz master series 4 έχει επιφάνεια ψησίματος 78*45 όπου η μισή είναι σχάρα και η μισή πλάκα. Και σκεφτόμουν να αγοράσω και άλλη σχάρα ώστε να την κάνω όλη σχάρα. Αλλά εδώ βλέπω ότι έχει τη χρησιμότητα της και η πλάκα. Τι ακριβώς ψήνετε εκεί οι γνώστες; Στα άλλα, αύριο στην ουσία θα κάνω το πρώτο μου ψήσιμο και θα είναι τσιπούρες ένεκα της ημέρας (έκανα χθες ένα δοκιμαστικό με μερικά λαχανικά και λουκάνικα). Από ότι θυμάμαι διαβάζοντας εδώ μέσα παλαιότερα (και από youtube) λέω να κάνω τα εξής και όποιος έχει την όρεξη να με σχολιάσει/διορθώσει καλοδεχούμενος: -Θα αλείψω τις τσιπούρες με λάδι, θα βάλω φέτες λεμόνι στην κοιλιά τους και θα τις βάλω όχι πάνω στο μαντέμι αλλά σε ανοξείδωτη σχάρα -Θα ψήσω περίπου 12-13 λεπτά από κάθε πλευρά. -θερμοκρασία; Ευχαριστώ! Θα αφήσεις ψάρι στη μαντεμενια σχάρα 25’ ;;;;;; εμμεσο ψήσιμο ;;; στους 220 για 8’ και γύρισμα για αλλά 5-6 ‘ στην άλλη πλευρά . 1 1
Xorxhs! Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψήσιμο για 1-2 ατομα ποια από τις webber προτείνετε? https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195914-weber-spirit-ii-e-210-gbs ή https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs Προορίζεται κυρίως για μπριζολίδια, παιδάκια και αν γίνεται κανα κοκορετσι, κοντοσούβλι. Από οσο διάβασα είναι σε προσφορά και αξίζει τώρα η αγορά της, σωστά?. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Xorxhs!
zeys13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, alimentas είπε H πλακα μαντεμιου που λεει ο φιλος ειναι η καλυτερη λυση κ νομιζω πραγματικα θα δινει αλλο αποτελεσμα.Ειναι πανακριβες ομως. Περι sous vide το καλο με το υγραεριο κ τις ψησταριες αυτες νομιζω οτι ειναι οι θερμοκρασιες που μπορει να ν αναπτυξουν.Οποτε λογω μαντεμιου,στο φουλ το searing νομιζω θα ειναι επιπεδου καρβουνου.Επισης η e310 του Κωτσου εχει το φοβερο πλεονεκτημα για τα λεφτα της οτι εχει πολυ μεγαλη επιφανεια ψησιματος.Νομιζω παιρνει ανετα 10 μπιφτακια με την μια.Οποτε βαζεις το sous vide να κανει την δουλεια,την βαζεις στο φουλ,τα πετας με την μια κ τρως.Αντε τωρα με το τηγανακι να τα κανεις ενα-ενα. Τι να κανω ρε παιδια??Να την παρω??Αμα ειχε καμια προσφορα με ατοκο πλανο δωσεων θα την εκλεινα επιτοπου Μα ο κωτσοβολος έχει άτοκες δόσεις. Μέχρι 36, με πιστωτική πάντα 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Σχετικα με τη μεμβρανη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε. Εχω βεβαια μια τετοια πλακα που εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα για να καραμελωσω κρεμμύδια για μπεργκερ. Σιγουρα θελει καθαρισμα κλπ κλπ αφου ειναι μαντεμι, αλλα εχει τα δικα του οφέλη. Ειναι στην ουσια σαν να χρησιμοποιεις ενα μεγαλο τηγανι, αφου δεν φευγουν τα λιπη απο κατω και στην ουσια "τηγανιζεται" το φαγητο. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0179H2XV0/ Η μονη φορα που μου εχει κολλησει κατι πολυ ασχημα πανω στη σχαρα, ηταν κοτοπουλο σουβλακι με πολυ μαριναδα γιαουρτιου που εγινε χαμος και δεν ξεκολλαγε με τπτ. Την επομενη φορα απλα το εβαλα στη θεση που εχει για σουβλακια η weber και δεν ακουμπαγε στη σχαρα. Είναι ειδική θέση; θα μας δείξεις με φωτο; Εγώ ακόμα περιμένω τη δικιά μου απο κωτσοβολο, δυστυχώς, αλλά είναι μονόδρομος, πολλές άτοκες δεν βρίσκεις αλλού.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zeys13 είπε Είναι ειδική θέση; θα μας δείξεις με φωτο; Εγώ ακόμα περιμένω τη δικιά μου απο κωτσοβολο, δυστυχώς, αλλά είναι μονόδρομος, πολλές άτοκες δεν βρίσκεις αλλού. Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται. Ρίχνεις τη σχάρα την ανοξειδωτη και στερεώνεις τα σιδερένια σουβλάκια στις μικρές εγκοπες που έχει. 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Ψήσιμο για 1-2 ατομα ποια από τις webber προτείνετε? https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195914-weber-spirit-ii-e-210-gbs ή https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs Προορίζεται κυρίως για μπριζολίδια, παιδάκια και αν γίνεται κανα κοκορετσι, κοντοσούβλι. Από οσο διάβασα είναι σε προσφορά και αξίζει τώρα η αγορά της, σωστά?. Τη μεγάλη πάρε, όλο και καμία παρέα θα έχετε και θα χρειαστείς έξτρα χώρο. Ή μπορείς να θες να μαγειρέψεις indirect οπότε έχεις περισσότερη ευελιξία. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos 1
arxontas2323 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, kostasbm είπε επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις ψηταριες θα σου πρότεινα να πάρεις σαν αξεσουάρ μεμβρανη ψησίματος που απλοποιεί πολλά πράγματα στο ψήσιμο Αυστραλία όλοι στη μισή ψηταρια έχουν μεμβράνες Η μεμβράνη ψησίματος που λες ειναι κατι σαν σίτα;;(μπακαλιστικη έκφραση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα