Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

η αμερικανική ειναι το Minimum, σαν να έτρωγες ελληνικη κ την ειχε αφήσει ψυγείο  για να μαλακώσει το καταλαβαινεις απο τις ακρες  αλλα γευστικα σιγουρα δεν ειχε να δωσει κατι extra απο μια των 12-14 ε

Nαι εχεις δικιο για τις ακρες. Φαινεται να ειναι παρατημενη στο ψυγειο πολλες μερες. Και αυτες απο αμερικη ερχονται σε σακουλα βακουμ, οποτε σιγουρα δεν ειναι ετσι. Εκτος και αν την εβγαλε απο σακουλα και την κρεμασε στο ψυγειο του.

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αστο ρε φανη τι κανουν.. λογικα αυτο κάνανε τις βγάζουν κ τις κρεμάνε γτ νομίζουν οτι θα γίνουν καλύτερες.

το χω δει σε αρκετους  κρεοπωλειδες γειτονιάς που απλα πανε να ακολουθησουν το τρεντ. ακούσανε οτι αμα οριμαζουν 10-20 μερες στο ψυγειο τους  μαλακώνουν κ μπλα μπλα αλλα κανεις δε τους λεει οτι αυτές που νε σε vaccum δεν ενδείκνυνται για κρέμασμα

 

εχθές μας καλεσε ο πατερας της κοπελας μου κ για να με ευχαριστήσει περαν των δικων τους κρεατων πήγε κ πηρέ 2 πριζολες οριμανσης όπως του πε ο κρεοπώλης ελληνικές 30 ημερών.

τις πιανω να τις ψήσω οπως ξερω κ ρε φιλε ειχε πιάσει μουχλα στα κοκαλα ΜΟΥΧΛΑ. 10 λεπτά τις εξινα.

Αυτό σημαίνει  ότι το ψυγείο ανοιγόκλεινε συνέχεια  αρα δεν ηταν ψυγειο οριμανσης , ομως πουλάνε μουρη εχω κρεας οριμανσης, παίρνει ο άλλος που δε ξέρει κ σου λέει τι αυτή τη βλακεία πλήρωσα χρυση ? καλύτερα να έπαιρνα κανονική στα μισά λευτα. καλα δε θα μιλήσω για τα υγρά που εβγαζε που για 30 + ημερών δεν έστεκε. κιομως σου λεει φιλέ 30 ημερω οριμανσης ειναι ξέρεις εσυ καλυτερα?

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι απαγορευόταν η πώληση κρέατος άνω των 5 ημερών στα ελληνικά κρεοπωλεία. Αν ήταν μούφα ή όχι δεν ξέρω, αν όχι προφανώς για κάτι τέτοια παρατράγουδα υπήρχε η απαγόρευση. Τώρα το πώς υπάρχουν μερικά κρεοπωλεία που έχουν ψυγείο ωρίμανσης είναι απορίας άξιον, πολύ ευχάριστο κατά την γνώμη μου, αλλά το κρέας θα πρέπει να ωριμάζει εκεί και όχι στο κοινό τους ψυγείο. Εγώ πάντως προτιμώ το παλαιωμένο κρέας και όταν το πετυχαίνω παίρνω πάντα.

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Οι ελληνικες φαινονται πολυ καλες! Για πες που ειναι να τον δοκιμασουμε.

Αυτός είναι ο φίλος, τα στοιχεία του είναι επάνω στο φυλλάδιο, γνωρίζει αρκετά πράγματα περί κρεάτων.

20210910_112855.jpg

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/9/2021 στις 6:57 ΠΜ, Amaretos είπε

Πόσο "ασφαλές" είναι να αλλάξουμε μόνοι μας τον ρυθμιστή? Δεν έχω δεν καν από κοντά πως είναι για αυτό ρωτάω είναι ψιλό τυφλοσουρτη τα πράματα?

Όσο ασφαλές είναι να αλλάξεις μια συμβατική μπουκάλα. Συνήθως υπάρχει ένας σφιγκτήρας που στερεώνει τον ρυθμιστή με το λάστιχο. Τον χαλαρώνεις, αφαιρείς τον ρυθμιστή που έχει, τοποθετείς τον ρυθμιστή που θες και σφίγγεις. Όταν βάλεις την μπουκάλα και την ανοίξεις, κάνεις έλεγχο για διαρροή.

  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gdeli είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι απαγορευόταν η πώληση κρέατος άνω των 5 ημερών στα ελληνικά κρεοπωλεία. Αν ήταν μούφα ή όχι δεν ξέρω, αν όχι προφανώς για κάτι τέτοια παρατράγουδα υπήρχε η απαγόρευση. Τώρα το πώς υπάρχουν μερικά κρεοπωλεία που έχουν ψυγείο ωρίμανσης είναι απορίας άξιον, πολύ ευχάριστο κατά την γνώμη μου, αλλά το κρέας θα πρέπει να ωριμάζει εκεί και όχι στο κοινό τους ψυγείο. Εγώ πάντως προτιμώ το παλαιωμένο κρέας και όταν το πετυχαίνω παίρνω πάντα.

δεν ισχυει, πριν βγει στη βιτρινα το κρατανε στο ψηγειο τους να μαλακώσει καμια βδομαδα για μοσχαρι αυτο. οσο πιο σκληρο τοσο πιο φρεσκο σφαγμενο

αν πας σε βουβαλι μπορει να το κρατανε κ κανα 3 βδομαδες ..

ενας απο τους λογους που λενε 30+ ειναι γτ ειναι 30 μερες στο ψηγειο τους πιο πριν δε ξέρουνε απολυτα  γιαυτο βαζουν το + 😂

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στο sport, βασικά ετοιμάζομαι να αποκτήσω την πρώτη μου ψησταριά.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την CHAR-BROIL PROFESSIONAL PRO S 3. Ξέρω ότι δεν έχουν γραφτεί πολλά στο thread, αλλά το TRU Infrared με έχει μάλλον πείσει θα έλεγα και αυτό αποτελεί ας πούμε το 70% της απόφασής μου. Το άλλο 30% είναι η πλαϊνή εστία υπέρυθρων που είναι θεωρητικά για «θωράκιση» και έτσι διαφημίζεται. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αν έχει κανείς εμπειρία είναι κατά πόσο αξίζει τον κόπο για χρήση ως εστία για τηγάνισμα κ.λ.π

Στα μαγαζιά οι πωλητές σου λένε ότι είναι πολύ πιο αποδοτικό από την απλή φλόγας, ότι δεν έχει κανένα θέμα με τυχόν αέρα κ.λ.π αλλά ισχύουν όλα αυτά? Οι εταιρίες στα  site και στις παρουσιάσεις των προϊόντων δεν λένε κάτι σχετικό γιατί εστιάζουν στην «θωράκιση».

 Έχω δει εστίες φλόγας ψησταριών να κάνουν 20 λεπτά  για μια τηγανιά πατάτες και υποτίθεται αυτό θέλω να αποφύγω. Κάθε βοήθεια δεκτή.

  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GioRiza3 είπε

Στα μαγαζιά οι πωλητές σου λένε ότι είναι πολύ πιο αποδοτικό από την απλή φλόγας, ότι δεν έχει κανένα θέμα με τυχόν αέρα κ.λ.π αλλά ισχύουν όλα αυτά? Οι εταιρίες στα  site και στις παρουσιάσεις των προϊόντων δεν λένε κάτι σχετικό γιατί εστιάζουν στην «θωράκιση».

 Έχω δει εστίες φλόγας ψησταριών να κάνουν 20 λεπτά  για μια τηγανιά πατάτες και υποτίθεται αυτό θέλω να αποφύγω. Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ισχυει αυτο! Δεν θα εχεις προβλημα με αερα κλπ και θα τηγανιζεις πολυ ευκολα. Θελει λιγο προσοχη στο τηγανι που θα βαλεις πανω. Αν βαλεις κανενα της πλακας θα χαλασει απο την πολυ θερμοκρασια. Καλυτερα κατι σε μαντεμι ή εστω κανενα με πολυ χοντρο πατο.

Τωρα για την συγκεκριμενη ψησταρια δεν εχω αποψη να σου πω.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Ποσό δίκιο είχατε που είπατε να τη φωτογραφίσω καθαρή γιατί δε θα τη ξαναδώ καθαρή  . Τη χρησιμοποίησα σήμερα φωτό έχω αρκετές αλλά είναι μεγαλύτερες από 2 μβ για αυτό και δεν ανεβάζω .Πολύ ωραία αποτελέσματα στο ψήσιμο και πολύ ενθουσιασμός !! Σας ευχαριστώ πολύ !

  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexssss είπε

Ποσό δίκιο είχατε που είπατε να τη φωτογραφίσω καθαρή γιατί δε θα τη ξαναδώ καθαρή  . Τη χρησιμοποίησα σήμερα φωτό έχω αρκετές αλλά είναι μεγαλύτερες από 2 μβ για αυτό και δεν ανεβάζω .Πολύ ωραία αποτελέσματα στο ψήσιμο και πολύ ενθουσιασμός !! Σας ευχαριστώ πολύ !

Εδώ μπορείς να τις κάνεις μικρότερες τις φωτό https://resizeimage.net/

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Υπαρχουν αξιολογες προτασεις με 3 εστιες στην περιοχη των 400ε ;

Ειναι για δωρο οποτε αν γινεται σας παρακαλω μην περασουμε σε προτασεις τυπου Weber, BK, Napoleon 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το Σάββατο βάλαμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι

344276FB-CA4B-4F27-97B6-1773EF34DD4F.jpeg.712ad5c4a35f2c4cee1b566f88ea2024.jpeg
A76CD96F-3DE4-48B2-AD11-96312AC34CA6.jpeg.2032852ae67ed05cd0b8496cf4c0c918.jpeg

A55F95DE-C8EE-489D-9F6F-98D59E911B4B.jpeg.d36ee550296c6569d076dafbfc75e44c.jpeg
 

για side dishes είχαμε λουκάνικα, πανσέτες, κεμπάπ και γύρο…

απλα wow.. μπραβο, κ το μπραβο οχι γτ εισαι μερακλης αλλα  κυριως γτ εκμεταλευσαι το διαστημοπλοιο κ δε το χεις για κανα σουβλάκι κ πανσετα

  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...