Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, depmode είπε

Όχι στην αρχή όλα καλά, μόνο μπλε φλόγα με κίτρινες μυτουλες. Τώρα φλογοβόλο με τις φλόγες να ανεβαίνουν πάνω από τα sear plates . Φυσικά αυτήν την συμπεριφορά την βλέπω με τους καυστήρες στο φουλ αν και όταν είναι τέρμα χαμηλοί πάλι έχει πολυ. Κοίταξα από κάτω τους καυστήρες και την εισαγωγή αέρα και φαίνονται καθαροί.

Έκανα reset τον ρυθμιστή, αλλά δεν άλλαξε κατι. Θα αλλάξω τη φιάλη μέσα στην εβδομάδα μήπως τελικά φταίει η πολύ χαμηλή  πίεση στην φιάλη.

Και εγώ βλέπω τέτοιες φλόγες με μπλε της petrogaz στα τελειώματα.. 

  • Like 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

κατά το ψήσιμο του Σαββάτου, άκουγα ένα ελαφρύ σφύριγμα απο τη ψησταριά/μπουκάλα, το οποίο όσο πέρναγε η ώρα αύξανε σε ένταση.

Όταν έκλεινα έναν από τους τρεις καυστήρες σταμάταγε το σφύριγμα, όπως επίσης όταν τους ειχα όλους χαμηλά.

Η μπουκάλα είναι στα τελειώματα, να υποθέσω πως είναι από αυτό;

Επεξ/σία από panos_ace
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ παράξενο που όλοι οι προμηθευτές φιαλών, μόλις ακούσουν για ψησταριά υγραερίου, λένε ότι μόνο το μίγμα πρέπει να χρησιμοποιείται, γιατί με το προπάνιο και την δυνατή του πίεση, θα κάνει ζημιά στην ψησταριά.

Όμως στο manual το γράφει ξεκάθαρα, βουτάνιο 27-30mbar ή προπάνιο 37mbar.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι έχουν να χάσουν ή να κερδίσουν. 

Ο γκρι ρυθμιστής με το μανόμετρο είναι σε έλλειψη. Δίνουν έναν άλλον ρυθμιστή χωρίς μανόμετρο, γκρι και αυτός και ταιριάζει για την φιάλη προπανίου PRIME της CORALGAS.

 

Δημοσ.
Στις 11/10/2021 στις 12:48 ΜΜ, fantakola είπε

Έχει φτιάξει κανείς Ινοξ σχάρα για Napoleon Rogue 425?

Και αν ναι, πόσο το μαλλί και από πού?

Είμαι φουλ ικανοποιημένος από το μαντέμι, αλλά σκέφτομαι μήπως το γυρίσω σε ινοξ .

Για το θέμα αγοράς ανοξείδωτης σχάρας για Napoleon, δες εδώ από παλαιότερα:

Οι τιμές στη Γερμανία παίζουν ακόμη στα ίδια επίπεδα με τότε.


Δες επίσης και εδώ για εντυπώσεις και σύγκριση:

 

  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panos_ace είπε

Καλησπέρα,

τη φλάντζα του ρυθμιστή την αλλάζετε σε κάθε αλλαγή μπουκάλας;

Ναι πρεπει... πρακτικα εχει τυχει να την ξεχασω σε καποιες αλλαγες και δεν εγινε κατι ωστόσο μια φορά που εμεινε 2 αλλαγες ιδια καθως ειχα ξεχασει να παρω δημιουργησε διαρροη οταν τη συνδεσα...

Οποτε σε κάθε αλλαγη για σιγουρια, ουτως ή αλλιως με τις χουφτες τις δινουν τσαμπα...

Δημοσ.

Ρωτάω γιατι σε 2 μπουκάλες που μου έχει αλλάξει αυτός που μου τις φέρνει, δε νομίζω οτι έχει αλλάξει.

Θα την αλλάξω τωρα με τη νεα αλλαγή.

Δημοσ.

Eγω οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι εφοσον εχει τη λαστιχενια μεσα, δεν χρειαζεται να τη βγαλω και να βαλω τη χαρτινη. Η λαστιχενια ειναι καλυτερη. Αμα χαθει βαζεις την χαρτινη. Εγω παντως εχω την ιδια  2 χρονια και εχω καταναλωσει καμια 20αρια μπουκαλες συνολο.

  • Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eγω οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι εφοσον εχει τη λαστιχενια μεσα, δεν χρειαζεται να τη βγαλω και να βαλω τη χαρτινη. Η λαστιχενια ειναι καλυτερη. Αμα χαθει βαζεις την χαρτινη. Εγω παντως εχω την ιδια  2 χρονια και εχω καταναλωσει καμια 20αρια μπουκαλες συνολο.

Η λαστιχενια ναι ειναι καλυτερη αλλα και πάλι στον 1-1.5 χρονο καλο ειναι να αλλαχτει γιατι ψωριαζει. Σαφως εαν εχεις λαστιχενια σε καλη κατασταση χωρις διαρροες δε τη σκαλίζεις ;) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Η λαστιχενια ναι ειναι καλυτερη αλλα και πάλι στον 1-1.5 χρονο καλο ειναι να αλλαχτει γιατι ψωριαζει. Σαφως εαν εχεις λαστιχενια σε καλη κατασταση χωρις διαρροες δε τη σκαλίζεις ;) 

Καθε φορα που θα αλλαξω μπουκαλα κοιταω με σαπουναδα αν εχει διαρροη. Προς το παρον ολα καλα.

  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, panos_ace είπε

Καλησπέρα,

τη φλάντζα του ρυθμιστή την αλλάζετε σε κάθε αλλαγή μπουκάλας;

οχι δεν την αλλάζω σε κάθε αλλαγή , φροντίζω όμως να εχω πάντα μία σαν ανταλλακτικό , για την περίπτωση που εχω διαρροή κατα την αλλαγή την αλλαγή

19 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eγω οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι εφοσον εχει τη λαστιχενια μεσα, δεν χρειαζεται να τη βγαλω και να βαλω τη χαρτινη. Η λαστιχενια ειναι καλυτερη. Αμα χαθει βαζεις την χαρτινη. Εγω παντως εχω την ιδια  2 χρονια και εχω καταναλωσει καμια 20αρια μπουκαλες συνολο.

20 φιάλες τον χρόνο ; !!!  πως το καταφέρνεις αυτό , μήπως εκανες κάποιο λάθος  ;  εγω με  μέση χρήση  τρια ψησίματα την βδομάδα  καταναλώνω  4 φιάλες  το πολύ , κάτι λιγότερο απ το μισό δλδ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

20 φιάλες τον χρόνο ; !!!  πως το καταφέρνεις αυτό , μήπως εκανες κάποιο λάθος  ;  εγω με  μέση χρήση  τρια ψησίματα την βδομάδα  καταναλώνω  4 φιάλες  το πολύ , κάτι λιγότερο απ το μισό δλδ

Σε 2 χρονια ρε χαχα! Ενταξει μπορει να μην ειναι 20 και να ειναι καμια 15αρια. Σκεψου οτι υπηρχαν μερες περσυ στην καραντινα που εψηνα μεσημερι και βραδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει αυτή η ψησταρια, κινέζικη, απο αποθήκη Τσεχίας στα 240 ευρώ με τα μεταφορικά για φίλο μου που δεν διαθέτει παραπάνω χρήματα?

 

Επεξ/σία από Ametanoitos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

Αξίζει αυτή η ψησταρια, κινέζικη, απο αποθήκη Τσεχίας στα 240 ευρώ με τα μεταφορικά για φίλο μου που δεν διαθέτει παραπάνω χρήματα?

 

Την απάντησή μου την έχω δώσει σε προηγούμενο ποστ

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...