Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

266309454_1069039993944661_3105813725590504539_n.jpg.ed0b47f70b4ef302cf22c7415b0b8605.jpg

μαγικες στιγμες γεματες απολαυση  χωρις τυψεις κ χοληστερίνη. αχχ 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δεν θα καθεται μεσα στην τρυπα, αλλα θα την βαζεις πανω στη σχαρα.

265259278_1023605618371713_3318813896184373372_n.jpg

βλεπω την έχεις βάλει ανάμεσα στον κεντρικό κ στον δεξί καυστήρα κ έχει αρκετη δύναμη για τηγάνισμα. Ισχύει η απλά η φωτογραφία δείχνει έτσι; 

Ερώτηση. Εαν την έβαζες ανάμεσα στην GBS τρύπα θα καθόταν πάνω στο flavorised bar του μεσαίου καυστήρα. Θα υπήρχε πρόβλημα λόγου βάρους; η δεν πρέπει να ακουμπάει τίποτα τα flavirised bars? Εκτός αυτού θα έπαιρνε θερμοκρασία μόνο από εναν καυστήρα (σε αντίθεση με τους 2 όπως σωστα έχεις τοποθετήσει στη φωτο) οπότε αναρωτιέμαι αν θα έδινε αρκετή φωτιά ο ενας καυστηρας από μόνος του (μιας κ θα ήταν κ πιο κοντά αφου θα καθοταν επανω του?) κ τέλος το καπάκι που γίνεται τηγανακι λογικά με τα χερούλια του που είναι λίγο πανω απο 30 (31.5.) λογικά αυτό δεν θα κάθεται μια χαρά στο gbs? Εαν τα έχεις δοκιμάσει όλα αυτά θα ήθελα πολύ να μου πεις την εμπειρία σου μιας κ ενδιαφέρομαι κ εγω για ένα τέτοιο σκεύος.

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, logica1 είπε

και ολα τα βιντεακια που εχω δει που τυλιγουν τις πατατες με αλουμινοχαρτο κ τις αφηνουν 45' με μια ωρα για να γινουν, κακως το κανουν ολοι?

Κακώς! Πιο εγγυημενη πληροφορηση απο αυτη που εχω, ειναι αδυνατον να εχει οποιοσδηποτε.

12 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

μεγάλη κουβέντα αυτή  αφου  το αλουμίνιο υπάρχει απο τα μαγειρικά σκέυη μέχρι τις ίδιες τις ψησταριές σαν κύριο υλικό κατασκευής  .... 

Εγω μιλησα για αλουμινοχαρτο. Οχι για αλουμινιο γενικως. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Κακώς! Πιο εγγυημενη πληροφορηση απο αυτη που εχω, ειναι αδυνατον να εχει οποιοσδηποτε.

Για να μαθω κ εγω ωστε να ξερω ακριβως τι παιζει κ να προφυλασω τοσο τον εαυτο μου οσο κ τους οικειους μου απο θεμα υγειας, μπορεις να μου πεις η πληροφορηση που εχεις πως το τεκμηριωνει αυτο σε παρακαλω?

 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο τραπέζι από την Μυρσίνη

 

αυτη η τυπισα ειναι πολυ to the point σε ολα οσα εχει να κανει με ψησιμο μαριναδες κτλ κ βγαινουν αποτελεσματα ανω του 8/10  ομως ρε γμτ δε μπορω να την παρακολουθησω με τπτ νομιζω οτι βλεπω την αδερφη του σεφερλη κ ενα πραγμα θελω να αλλαξω καναλι. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sndev είπε

αυτη η τυπισα ειναι πολυ to the point σε ολα οσα εχει να κανει με ψησιμο μαριναδες κτλ κ βγαινουν αποτελεσματα ανω του 8/10  ομως ρε γμτ δε μπορω να την παρακολουθησω με τπτ νομιζω οτι βλεπω την αδερφη του σεφερλη κ ενα πραγμα θελω να αλλαξω καναλι. 

Πλάκα πλάκα μιας και δεν λέει κάτι επαυτου, το χοιρινό σε μεγάλα κομμάτια σε τι θερμοκρασία εσωτερική το τραβάμε για να μην στεγνώσει??

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε

Πλάκα πλάκα μιας και δεν λέει κάτι επαυτου, το χοιρινό σε μεγάλα κομμάτια σε τι θερμοκρασία εσωτερική το τραβάμε για να μην στεγνώσει??

Στο βιντεάκι υπάρχει το λινκ για την συνταγή

https://www.meatandgrillstories.com/to-kalytero-psito-choirino-me-krats/

  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Στο βιντεάκι υπάρχει το λινκ για την συνταγή

https://www.meatandgrillstories.com/to-kalytero-psito-choirino-me-krats/

στην ψησταρια υγραεριου θερμοκρασιες ψησιματος κ χρονοι ειναι ιδιοι? (Αν και νομιζω οτι στην weber spirit 310 προχθες που εκανα ενα γρηγορο τσεκ minimum θερμοκρασια που πιανει δλδ με 1 καυστηρα απο τους 3 στο minimum ειδα 180 και οχι λιγοτερο...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...