Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΑΑΑ όχι δεν το έχω κάνει αυτό !!!! εντομεταξη έχω δυο δίσκους πάνω στο ΠΣ καλύτερο θα είναι να αφερεσω των έναν η δεν έχει σχέση??? στον έναν έχω τα windowsκαι σοτν άλλον ήθελα να βάλω το snow leopard οποτε το γυρνάω ακι ξαναδοκιμάζω!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ MoviemakerGr αν τ;α καταφέρω με την εγκατάσταση θα συνεχίσω της ερωτισης μ γτ σίγουρα θα έχω κιαλλες!!!

Επέλεξα απ τα bios το Achi mode δλδ από ide το έβαλα Achi αλλα πάλι δεν τον αναγνωρίζει το σκληρο!!!! :(

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπες στο Tonymacx86 και διάβασε τα βασικά.. Δεν μπορείς να φτιάξεις Hackint0sh ερώτηση - ερώτηση θα σου πάρει 2 χρόνια περίπου.. :P

Κανε update το τελευταίο bios, Μέτα βγάλε τον δίσκο win κ βάλε μόνο αυτόν που θα βάλεις το osx στο SATA 0 πάντα achi.

Κανε την εγκατάσταση σου κ ξαναμιλάμε για τον δίσκο Win.

Δημοσ.

Νι για να σου πω την αλήθεια αυτό διάβαζα τώρα!!!!θα κάνω τα βήματα και μετά για οτιδιποτε θα ενημερώσω!!

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Δημοσ.

Ρε γμτ έβαλα το vlc και κάνει mount το αρχείο που κατεβάζω, το αποσυμπιέζει, και μετά δεν με αφήνει να κάνω eject. Λέει ότι το χρησιμοποιεί το πρόγραμμα και πρέπει να κλείσω απ´ τη μπάρα το vlc και μετά να το κάνω eject. Το κάνω και μετά δεν βρίσκω το vlc πουθενά, ούτε στα applications, πουθενά. Πρέπει να κάνω mount πάλι, οπότε μου εμφανίζει το εικονίδιο στο desktop. δεν το κάνει εγκατάσταση κανονικά;

Δημοσ.

Αφοτου το κανει mount, συρε στον φακελο Applications το application του VLC. Μετα κανε eject.

To vlc θα το τρεχεις πηγαινοντας στον φακελο applications.

Δημοσ.

MPlayerX [free, με τα πάντα όλα από χαρακτηριστικά. Mac App Store only.]

Ο VLC είναι πολύ παιδικός και windows-ικός μπροστά του. :rolleyes:

Δημοσ.

η mobo μου (p7p55d-e pro) εχει επιλογες για boot usb zip και usb fdd. Τι απο τα 2 διαλεγω?

Κανένα από τα 2 δεν θα δουλέψει.. πρέπει με κάποιον τρόπο να βρεις USB HDD η σκέτο HDD με το όνομα του stick. Υπάρχουν bios που πρέπει να το κάνεις πρώτα Add με + - συνήθως, υπάρχουν bios που πρώτα πρέπει να διαλέξεις προτεραιότητα δίσκου και μετά Boot συσκευής...

Δημοσ.

Καλό αυτό, ξεκίνα λοιπόν ψάχνοντας αναφορές κ υλοποιήσεις στο Net γύρω απο το mothrboard σου,η το chipset σου,η τον επεξεργαστή σου.

Η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική γιατί χρειάζεσαι για amd αρχής γενομένης..

βρηκα ενα ετοιμο iso , γιατι το να δημιουργησω το δικο μου με kext δεν μπορεσα..εχει μεσα το mach_kernel ολα ωραια..ολα καλα..κανο εγκατασταση..μετα την επανεκινηση δινω x -v -s cpu=1 busratio=14 arch=i386 και μπουταρει..ολα ωραια ολα καλα..χωρις driver για καρτα γραφικων και ηχου..αλλα κλαιν αυτα τα βρισκω στο τελος..τελοσ παντων ασχολουμε με το osx κλεινω το pc. την αλλη μερα δεν μπουταρει...τρωω crash screen πανω στο μιλαρακι...εφαγε γυρο στις 4 εγκαταστασεισ μετα..το ιδιο σκηνικο..στο 2 booting παντα τρωει crash ..και με -x -v -s cpu=1 busratio=14 arch=i386 αλλα και με arch=nforce64 .. :S

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...