Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχεις τον Marvel και έχεις και τον Intel κατέβασε το manual σου αν δεν το έχεις,να δεις που βρίσκονται ακριβώς και που θα συνδέσεις.

Μultibeast 4.4 ζεστό.

Σου έχω και άλλο νέο .. Μόλις κυκλοφόρησε η 10.7.4.. :rolleyes: χαχα

post-227308-0-64160400-1336598210_thumb.jpg

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχεις τον Marvel και έχεις και τον Intel κατέβασε το manual σου αν δεν το έχεις,να δεις που βρίσκονται ακριβώς και που θα συνδέσεις.

Μultibeast 4.4 ζεστό.

ΑΑαααα μι πιάνς αδιάβαστο...!! :whistle: Οκ οκ... Σε ευχαριστώ πολύ Κυριάκο για σήμερα, θα πάω μια βόλτα να ξεσκάσω και θα επιστρέψω να συνεχίσω την μελέτη... Καλή συνέχεια. :mrgreen:

Ενημέρωση (10/5/2012) 21:50

Από χθες έχω κάνει 10 επανεκκινήσεις και μπαίνει στα Lion άψογα...!!!!

Μέθοδος επιτυχίας...

- Δημιουργία USB δίσκου εγκατάστασης Lion 10.7 με το kakewalk 4.1.1.

- Εγκατάσταση χρησιμοποιώντας τον USB HDD που δημιουργήσαμε με το kakewalk 4.1.1.

- Ενημέρωση σε 10.7.3 και εκτέλεση του Upgrade Tool του kakewalk 4.1.1.

Επεξ/σία από Manos Petrucci
Δημοσ.

Μultibeast 4.4 ζεστό.

Κυριάκο, στείλε θετική ενέργεια, ξεκινάω για Windows 7 με την μέθοδο που μου είπες (όντας διαβασμένος για τα controller) αν και σκέφτομαι να εγκαταστήσω τα Windows 8 beta καθώς τα είχα εγκαταστήσει σε ένα PC που έστισα και τα έριξα μια γρήγορη ματιά... Δεν ενθουσιάστηκα, ιδίως από αισθητικής άποψης...!! Ποια η γνώμη σου;

Και κάτι ακόμα... Το 10.7.4 το πέρασες έτσι απλά ή χρησιμοποίησες το ζεστό multibeast 4.4 ? ;)

Δημοσ.

το δοκιμασα αλλα τιποτα Εχω παρατηρησει οτι την καρτα γραφικων την διαβαζει ati radeon hd 6xxx ενω ειναι η 6670 μηπως φταιει αυτο ? τι πρεπει να κανω ? πρεπει να κατευασω καποιο kext ?

τελικα βρικα λυση επρεπε να προσθεσω κατι strings στο org.chameleon.Boot.plist το μονο που δεν βρισκω ειναι πως θα το κανω να μου διαβαζει την καρτα γραφικων post-227518-0-56095900-1336679061_thumb.png

Δημοσ.

στην εγκατασταση επελεξα μονο τον chameleon οχι chimera πρεπει να τα ξαναεγκαταστησω

Δημοσ.

στην εγκατασταση επελεξα μονο τον chameleon οχι chimera πρεπει να τα ξαναεγκαταστησω

Όχι κατεβαζεις μόνο το chimera από tonymac και το κάνεις εγκατάσταση.

Δημοσ.

@MoviemakerGr : Σε συμβουλεύομαι πριν προβώ σε αναβάθμιση 10.7.4 Να το κάνω να περιμένω λες να πάω κουβά;;;;

Δημοσ.

@MoviemakerGr : Σε συμβουλεύομαι πριν προβώ σε αναβάθμιση 10.7.4 Να το κάνω να περιμένω λες να πάω κουβά;;;;

Να το κάνεις.. και κουβά να πας από ήχο μόνο έχεις άκρες εσύ :P ;)

Απλά ενημέρωσε με σε κάθε περίπτωση μόλις το κάνεις πως πήγε επειδή είναι το πρώτο σου.

Δημοσ.

Να το κάνεις.. και κουβά να πας από ήχο μόνο έχεις άκρες εσύ :P ;)

Απλά ενημέρωσε με σε κάθε περίπτωση μόλις το κάνεις πως πήγε επειδή είναι το πρώτο σου.

Κυριάκο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις συμβουλές σου...

Τώρα έχω Dual Boot Mac OSX Lion 10.7.3 (όσο για τις αναβαθμίσεις, θα περιμένω το OK από προγράμματα που χρησιμοποιώ πλέον στο MAC).

Και... Windows 7 για Internet Gaming κυρίως.

Έχω κι ένα 3ο Boot Windows 7 (αυτό που είχα δηλαδή πριν ασχοληθώ με hackintosh) το οποίο το χρησιμοποιώ για DAW (Digital Audio Workstation) και επιβάλλεται να είναι εκτός internet.

Το επόμενο βήμα είναι η πλήρης αναβάθμιση από 1366 socket με velociraptor σε 1155 socket με SSD.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ..! ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα pc το οποίο φοράω

i7 2600k

gigabyte z68xp-ud3

HD 6850 asus

SSD 120G

RAM 8G Kingston Sta 1600

Μπορώ να βάλω το Mac OS lion????

Ευχαριστώ.....

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα pc το οποίο φοράω

i7 2600k

gigabyte z68xp-ud3

HD 6850 asus

SSD 120G

RAM 8G Kingston Sta 1600

Μπορώ να βάλω το Mac OS lion????

Ευχαριστώ.....

Έχω την αίσθηση, καθώς νομίζω ότι θα συμφωνήσει ο MoviemakerGr από πάνω, ότι είσαι από τις συμβατικότερους...

Πριν ξεκινήσεις όμως, πες μας αν θα κάνεις εγκατάσταση hackintosh για μια «προεπισκόπηση», ή για συγκεκριμένη χρήση, συγκεκριμένων προγραμμάτων για Mac...;!

Τίποτα φίλε να το χαρείς κ πριν το.. επόμενο να μιλήσουμε. ;)

Βασικά πριν δεις αυτά που έχω υποψήφια στο μυαλό μου για επόμενη αναβάθμιση, δες λίγο μια αντίφαση που βρήκα...

Συγκρίνοντας τον i7 920 τον οποίο έχω εγώ, με τον i5 2500K τον οποίο σκέφτομαι για αγορά...

i7 920 vs i5 2500K λοιπόν:

Σύμφωνα με το NovaBench ο i7 920 έχει μέσο όρο 649 και ο i5 2500K έχει 503.

Σύμφωνα όμως με το AnandTech o i7 920 «δείχνει» να είναι αρκετά κατώτερος από τον i5 2500K στις περισσότερες μετρήσεις που έκαναν στο Anandtech.

Υποψήφια επόμενη αναβάθμιση:

Gigabyte GA-Z68XP-UD3P

Intel Core i5 2500K

Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 Kit (4x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24)

OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB

XFX Radeon HD6870 1GB

Δημοσ.
:-D Τα cores αξιοποιούνται διαφορετικά στο osx γι'αυτο συμβαίνει αυτό.. Γνώμη μου ? κανε λίγο υπομονή μια χαρά είναι το μηχάνημα σου.. Αν θέλεις όμως να ονειρεύεσαι κάτι καντο με τον 2600κ και θα σου πω κ μια άλλη μητρική να δεις όταν θα είσαι κοντά σε αγορά.και μια άλλη κάρτα γραφικών όταν θα σταθεροποιηθεί η "άποψη Apple"
Δημοσ.

:-D Τα cores αξιοποιούνται διαφορετικά στο osx γι'αυτο συμβαίνει αυτό.. Γνώμη μου ? κανε λίγο υπομονή μια χαρά είναι το μηχάνημα σου.. Αν θέλεις όμως να ονειρεύεσαι κάτι καντο με τον 2600κ και θα σου πω κ μια άλλη μητρική να δεις όταν θα είσαι κοντά σε αγορά.και μια άλλη κάρτα γραφικών όταν θα σταθεροποιηθεί η "άποψη Apple"

Καλημέρα...

Μα, και οι 2 οι μετρήσεις έγιναν σε περιβάλλον Windows 7. Και συγκεκριμένα σε 'μένα, το NovaBench είτε στα Windows 7 είμαι είτε στα Lion τα ίδια αποτελέσματα μου βγάζει... Σύνολο 1270 με 1290 και στον επεξεργαστή 600+ είτε Lion είτε Windows 7.

Και μιας και έκανα μια πιο εκτενή έρευνα με ενδεχόμενο αγοράς από Γερμανία, ίσως πάω και στον i7 3770K... Θα δούμε... ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...