king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στην κατηγορια της με φυλακες κτλπ ισχυει .Μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει δεν ειναι και δεν θα μπορουσε να ειναι εξ'ορισμου . Για μένα καλύτερη έτσι. Προσωπικά την προτιμώ από το 99% των αμερικανικών ταινιών που είναι όλο κλισέ. Ακομα και το η τελευταία έξοδος ίσως την βάζω ένα κλικ κάτω από αυτή σε ότι αφορά ταινίες με φυλακές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 The Man from Nowhere http://www.imdb.com/title/tt1527788/ O κινεζος John Wick ( βασικα καλυτερο ειναι απο το JW ειναι ) χαίρομαι που δεν είμαστε μόνο εμείς με τους άκυρα μεταφρασμένους τίτλους.... Ajeossi=Middle-aged man 2
dekulinkgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 The Man from Nowhere http://www.imdb.com/title/tt1527788/ O κινεζος John Wick ( βασικα καλυτερο ειναι απο το JW ειναι ) Μονο καλυτερο?Για το ειδος του παρα πολυ καλη
orfeas26 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Kingsman:The secret service Η σκηνη στην εκκλησια ολα τα λεφτα!! 8/10 1
fandomduck Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Focus Αρκετά καλή ταινία για να περάσει η ώρα. Για μένα είχε επική ανατροπή στο φινάλε H πρωταγωνίστρια ΔΕΝ είναι η Emma Stones 6/10
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Για μένα καλύτερη έτσι. Προσωπικά την προτιμώ από το 99% των αμερικανικών ταινιών που είναι όλο κλισέ. Ακομα και το η τελευταία έξοδος ίσως την βάζω ένα κλικ κάτω από αυτή σε ότι αφορά ταινίες με φυλακές. ρε συ κινγκ την είχα δει όταν είχε βγει , εντάξει μια καλή ταινιούλα του 7 είναι για μένα ! και οκ εσένα πες σου άρεσε πάρα πολύ βάλε της κάνα 8ρακι , το 9-5 όμως που κολλάει ? και πάνω και από την τελευταία έξοδο κι ολας /? μιας και έχεις λιώσει στις ταινίες σε εμπιστευόμουν , για κάτσε να σε προσέχω λίγο τώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ακομα και το η τελευταία έξοδος ίσως την βάζω ένα κλικ κάτω από αυτή σε ότι αφορά ταινίες με φυλακές. μετά έπεσε εμπλοκή... καταραμένοι άκυροι τίτλοι...
jokerakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Closer 6,0/10 για εμένα δεν τιμάει την βαθμολογία ακόμα και το τέλος μου φάνηκε κάπως...ίσως να μην κατάλαβα τι ήθελε να περάσει ο σκηνοθέτης.... ίσως να ήθελε να περάσει και αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=2rKHZFngpZ8
king2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ρε συ κινγκ την είχα δει όταν είχε βγει , εντάξει μια καλή ταινιούλα του 7 είναι για μένα ! και οκ εσένα πες σου άρεσε πάρα πολύ βάλε της κάνα 8ρακι , το 9-5 όμως που κολλάει ? και πάνω και από την τελευταία έξοδο κι ολας /? μιας και έχεις λιώσει στις ταινίες σε εμπιστευόμουν , για κάτσε να σε προσέχω λίγο τώρα Κοίτα κράτησε την ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έκανε καθόλου κοιλιά, όλοι οι ηθοποιοί έπαιξαν άψογα για μένα, ήταν όσο σκληρή έπρεπε για το είδος της και το τέλος της είχε και την ανατροπή που δεν περίμενα. Η τελευταία έξοδος ήταν πιο ήπια ταινία αν και είχε τις στιγμές της και αυτή με το πιο τέλειο τέλος σε ταινία.
Luxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ρε συ κινγκ την είχα δει όταν είχε βγει , εντάξει μια καλή ταινιούλα του 7 είναι για μένα ! και οκ εσένα πες σου άρεσε πάρα πολύ βάλε της κάνα 8ρακι , το 9-5 όμως που κολλάει ? και πάνω και από την τελευταία έξοδο κι ολας /? μιας και έχεις λιώσει στις ταινίες σε εμπιστευόμουν , για κάτσε να σε προσέχω λίγο τώρα Δλδ εγω που απο τις περιπου 500 ταινιες που εχω βαθμολογησει στο imdb, 10αρι εχω βαλει μονο στις : 300, Ink, City Of Angels, Kill Bill, Prisoners, Silent Hill, πρεπει να εχω μηδεν γουστο, ετσι; Ειδικα το Silent Hill το εχω δει 4 φορες, και ανετα το ξαναβλεπω.. Αν ειναι δυνατον ολες τις ταινιες να τις βαθμολογουσαμε ολοι το ιδιο.. Ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα και διαφορετικες προτιμησεις. Με την δικη σας λογικη ( των γκουρου των ταινιων.. ) καμια ταινια horror, action, sci-fi δε μπορει να παρει βαθμολογια μεγαλυτερη απο 9.
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δλδ εγω που απο τις περιπου 500 ταινιες που εχω βαθμολογησει στο imdb, 10αρι εχω βαλει μονο στις : 300, Ink, City Of Angels, Kill Bill, Prisoners, Silent Hill, πρεπει να εχω μηδεν γουστο, ετσι; Ειδικα το Silent Hill το εχω δει 4 φορες, και ανετα το ξαναβλεπω.. Αν ειναι δυνατον ολες τις ταινιες να τις βαθμολογουσαμε ολοι το ιδιο.. Ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα και διαφορετικες προτιμησεις. Με την δικη σας λογικη ( των γκουρου των ταινιων.. ) καμια ταινια horror, action, sci-fi δε μπορει να παρει βαθμολογια μεγαλυτερη απο 9. Ναι εσυ δεν κανεις απλα ακαταλληλος ,εχει αλλα hobby παντως προτεινω ψαρεμα . 9
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Jurassic World [1.5/5] Έχει καταστεί σαφές ότι αυτό που έκανε ο Steven Spielberg το 1993 ήταν κάτι το μοναδικό. Το «Jurassic World» δεν είναι η θριαμβευτική επιστροφή που ελπίζαμε ότι θα ήταν. Είναι μια διασκεδαστική βόλτα, που όσοι δεν έχουν δει τα παλιά θα απολαύσουν. Όλοι οι υπόλοιποι ας ευχόμαστε πως αν θα υπάρξει πέμπτο φιλμ, να είναι κάτι πέρα από το νέο τέρας της εβδομάδας, με ένα καλύτερο και πιο πιστευτό (!) σενάριο. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/06/jurassic-world-25.html
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι εσυ δεν κανεις απλα ακαταλληλος ,εχει αλλα hobby παντως προτεινω ψαρεμα . Προτείνω λιθοβολισμό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Αρκετά πια.Δεν θα μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα να λέει την γνώμη του.Ότι γουστάρουμε θα λέτε. In other news Stardust (2007) 7/10 Οικογενειακή ταινία ΣΚ. 3
Luxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι εσυ δεν κανεις απλα ακαταλληλος ,εχει αλλα hobby παντως προτεινω ψαρεμα . Ειμαι Vegan, δεν ψαρευω φιλε μου. Αμα θελεις να μου μαθεις κηπουρικη. Πρεπει να εισαι καλος. Απο τηλεοραση.. δεν.. 2
stavros88 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Pan's Labyrinth αλλο περιμενα να δω αλλο ειδα τελικα.10/10 ανετα.Ντρεπομαι που δεν την ειχα δει τοσα χρονια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις