MAIK82 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπέρα. Γραφτηκα στο Forum τωρα αν και το συμβουλευομαι συχνα. Θα παρω καινουργιο υπολογιστη με επεξεργαστη intel core i7 και θελω αν καποιος μπορει να με βοηθησει να μου προτεινει ποια καρτα γραφικων να συνδυασω γυρω στα 200 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπέρα. Γραφτηκα στο Forum τωρα αν και το συμβουλευομαι συχνα. Θα παρω καινουργιο υπολογιστη με επεξεργαστη intel core i7 και θελω αν καποιος μπορει να με βοηθησει να μου προτεινει ποια καρτα γραφικων να συνδυασω γυρω στα 200 ευρω. Αν δωσεις κατι παραπανω οκ,παρε αυτη:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516311 Με 200 δεν αξιζει καμια,τουλαχιστον για i7.Γιατι αντι για i7 δεν παιρνεις εναν C2D,να τον κλοκαρεις και λιγο;Βαλε και μια 4850 και εισαι οκ.Τι αναλυσεις παιζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Καλωσόρισες και επίσημα. Στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις μπορείς να κοιτάξεις για μια HD4870 512Mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Καλωσόρισες και επίσημα.Στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις μπορείς να κοιτάξεις για μια HD4870 512Mb. Μια χαρα η προταση του Tenshi αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος απο το ανεμιστηρακι. A....και καλωσορισες. Βασικα δεν ποσταρα για να σε ενημερωσω για τον θορυβοαλλα για να σε καλωσορισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μια χαρά είναι ο θόρυβος (24% fan max spin),εκτός αν εννοείς για τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες ελέω auto fan control. Δεξί κλίκ>Catalyst Control Center>ATI Overdrive>Enable Manual fan control>29~30%>Apply και τέλος. Ανεπαίσθητος θόρυβος και θερμοκρασίες ~55C idle και 77C load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Nαι ε;;;; Με αυτην που προτειναι ομως παραπανω δεν θα εχει προβλημα με τον θορυβο και θα εχει και αρκετα καλυτερες θερμοκρασιες,ομως ειναι 50 ευρω πιο ακριβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Και καλύτερες θερμοκρασίες και οριακά καλύτερες επιδώσεις σε υψηλές αναλύσεις (1680x1050+)... Το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη Gigabyte με το Zalman-οιδές σύστημα ψύξης ενδέχεται να μήν έχει καθόλου fan control.Δηλαδή ο ανεμιστήρας θα δουλεύει μόνιμα στο 100% και δέν θα υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης.Δέν βάζω το χέρι μου στην φωτιά,άλλα έχω την εντύπωση οτι η συγκεκριμένη vga "πάσχει" σε αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Πληροφοριακά και μόνο, έπονται πτώσεις στις τιμές των 4870 (-50€ στο περίπου) οπότες με 200€ υπολόγιζε για μια 4870 1GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Θα παρω καινουργιο υπολογιστη με επεξεργαστη intel core i7 και θελω αν καποιος μπορει να με βοηθησει να μου προτεινει ποια καρτα γραφικων να συνδυασω γυρω στα 200 ευρω. Φίλε intel core i7 και κάρτα γραφικών των 200€ , είναι σαν να αγοράζεις το παπγιόν του james bond που κάνει 200€ μόνο του και να ψάχνεις κουστούμι μεταχειρισμένο σε παλιατζίδικο στο Μοναστηράκι. Δεν πάνε αυτά τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 μια χαρά πάνε, απλά χαλάνε την μούρη... όποιος αγοράζει μόνο και μόνο για μούρη ας μην πάρει κάρτα 200 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartacos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αν δωσεις κατι παραπανω οκ,παρε αυτη:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516311Με 200 δεν αξιζει καμια,τουλαχιστον για i7.Γιατι αντι για i7 δεν παιρνεις εναν C2D,να τον κλοκαρεις και λιγο;Βαλε και μια 4850 και εισαι οκ.Τι αναλυσεις παιζεις; καλα οχι και 4870 με 260 ευρω ανετα βαζεις την 1GB αν μεινεις μακρια απο το καρτελ http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=4870+1GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πάντως κ εκτός καρτέλ έχει κάαααατι φρούτα....http://www.skroutz.gr/s/69389/Palit-Radeon-HD4870-1GB-Sonic-Dual-Edition.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAIK82 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια και το καλωσορισμα. Δεν εχω προβλημα να δωσω 50 - 70 ευρω παραπανω εαν πιστευετε οτι αξιζει. Βασικα σε αυτην που μου προτεινει ο Alexisssss με βλεπω να καταληγω.. Για αυτην εδω εχει καποιος αποψη; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516312 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartacos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 αυτο το καημενο το g92 εχει βρυκολακιασει μαικ82 πηγαινε στο λινκ καλα οχι και 4870 με 260 ευρω ανετα βαζεις την 1GB αν μεινεις μακρια απο το καρτελ http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=4870+1GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ap21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Γεια σας. Παρόλο που διαβάζω συχνά από το forum γράφτηκα τώρα γιατί θέλω τη γνώμη σας. Είμαι αναποφάσιστος σχετικά με το ποια κάρτα γραφικών να επιλέξω από τις ακόλουθες: 4870 με 512 MB μνήμη ή 4850 με 1 GB μνήμη ;;; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα