MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως περιμενω και την αλλη πλευρα, να μπει η κοπελα, να ποσταρει, πριν βγαλουμε οποιοδηποτε αποτελεσμα. Μην κανουμε μισες δουλειες. Πως να μπει αν εχει πονοκεφαλο και ζαλαδες?
Haldol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 χαχαχαχαχαχ χαααααααααααααααχαχαχαχαααααα χααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα μα ποιός τα κυκλοφορεί αυτά τα ανέκδοτα; Δεν είναι ανέκδοτο, πραγματικότητα είναι.
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 To φλόκι seconds δεν κοιτά. Αν έφυγε, έφυγε. Ουγκ. καλά τα λέει το κοντοσείρι
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πως να μπει αν εχει πονοκεφαλο και ζαλαδες? Ας παρει depon Αν εγινε σημερα το ατυχημα, εχουμε ακομα καιρο για τα πρωτα συμπτωματα
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχυσες φίλε, όλα νταξει. να σαι καλα ΚΑΛΕΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι ανέκδοτο, πραγματικότητα είναι. ροφλ. Με τις προϋποθέσεις που βάζει... Breastfeeding must be the infant’s only (or almost only) source of nutrition. Feeding formula, pumping instead of nursing,[2] and feeding solids all reduce the effectiveness of LAM. The infant must breastfeed at least every four hours during the day and at least every six hours at night. The infant must be less than six months old. The mother must not have had a period after 56 days post-partum (when determining fertility, bleeding prior to 56 days post-partum can be ignored). ...οκ. Γιατί προς στιγμήν αγχώθηκα μην τυχόν το 3ο μου παιδί δεν είναι... της γυναίκας μου :mrgreen:
Sellers Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 να σαι καλα ΚΑΛΕΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!! Ηρεμησε κανονικότατα. Μην αγχώνεις και την κοπέλα σου στην κατασταση της.
aris1986 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ολα αυτα φταιει αυτο το κρατος που δεν παρεχει σεξουαλικη παιδεία καθως και τους γονεις που ζουνε με αποψεις γαματα. Φυσικο εινια να ρωταει.Ωραιος ο χαβαλες που του κανετε αλλα αμα βρεθείτε/βρεθήκατε και σεις σε τετοια φαση τοτε ξερετε τι θερμοκρασίες σήκωνε το κεφάλι σας και τι σκεψεις περναγαν!
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ηρεμησε κανονικότατα. Μην αγχώνεις και την κοπέλα σου στην κατασταση της. xχαχαχα και εσυ πλακατζης? χΔ
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ηρεμησε κανονικότατα. Μην αγχώνεις και την κοπέλα σου στην κατασταση της. :lol: :lol: 1
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ολα αυτα φταιει αυτο το κρατος που δεν παρεχει σεξουαλικη παιδεία καθως και τους γονεις που ζουνε με αποψεις γαματα. Φυσικο εινια να ρωταει.Ωραιος ο χαβαλες που του κανετε αλλα αμα βρεθείτε/βρεθήκατε και σεις σε τετοια φαση τοτε ξερετε τι θερμοκρασίες σήκωνε το κεφάλι σας και τι σκεψεις περναγαν! φιλε εσυ τι λες?
QQTilt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έπρεπε να χε μάθει απ το σχολείο πως χωρίς καπότα ασχολείσαι με την πίσω πόρτα καλά λες..
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έπρεπε να χε μάθει απ το σχολείο πως χωρίς καπότα ασχολείσαι με την πίσω πόρτα καλά λες.. χαχαχααχααχαχαχαχαχ καλοοο!!
παπι Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έπρεπε να χε μάθει απ το σχολείο πως χωρίς καπότα ασχολείσαι με την πίσω πόρτα καλά λες.. Θα βρεις πολλες πισω πορτες στα 16..... Ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπαρθενιαστειμε πισω πορτα
QQTilt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Θα βρεις πολλες πισω πορτες στα 16..... Όχι θα κολώσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις